Rybc!a Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 POMYŚL: Jakiś pies czeka, Byś po niego przyszedł - Ryszard Marek Groński . Spoglądam tęskno w stronę każdego przechodzącego obok mojego boksu człowieka... Czekam od kilku miesięcy, kiedy trafiłam do schroniska w Elblągu. Ale choć tak bardzo chciałabym, aby ktoś zwrócił na mnie uwagę, nikt nie zechciał wziąć mnie ze sobą do domu... Jestem naprawdę mała i drobna, ważę około 6 kilogramów, mam ok.2 lat i nie ukrywam, że w tym wieku w głowie mi tylko miłość mego Pana. Wygodne miejsce na Twojej kanapie jest tym, o czym najbardziej marzę. Chcę czuć dotyk Twojej dłoni na moim łebku, chcę czuć, że ktoś mnie kocha, że mam dla kogo żyć. W schronisku nie przeszkadza mi moje szczekające głośno towarzystwo.. Dobrze dogaduję się z innymi suczkami .Wiem, że Oni wszyscy starają się za wszelką cenę zwrócić na siebie uwagę. Są tu rasowe, piękne pieski... One mają szansę, dużą szansę na adopcję. A czy ja ją mam? Jestem przyjaznym zwierzakiem. W schronisku jest tyle piesków, są tu z wini ludzi... Tyle się nasłuchałam o tym, co człowiek może zrobić psu w zamian za Jego wielką miłość i przywiązanie... Czy to jest sprawiedliwe? Ale ja chcę znaleźć człowieka, który będzie wspaniały i mądry, taki, jakiego sobie wymarzyłam. Kochający. Jestem zaszczepiona. Zechciej zamienić kratę przede mną na bezkresny obraz tego świata z Tobą w roli głównej. Po prostu weź mnie stąd!... Czekam- Nana . Sunia jest za chipowana, zaszczepiona przeciwko wściekliźnie i istnieje możliwość darmowej sterylizacji w jednej z elbląskich lecznic ( po adopcji ). Kontakt: Rybc!a GG 5722414 GSM 691364660 email [email protected] Quote
orpha Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 śliczniutka , taka czarna Setka podnosze Cie malenka Quote
orpha Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 ogłoszenie na gumtree , narazie na wawie ale zamieszczam dalej na wszystkich miastach Quote
Rybc!a Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Dziewczyny, nie wiem jak wam dziękować, naprawdę . Ściągnęłyście ze mnie cały obowiązek ogłaszania małej. Do kompletu brakuje teraz tylko Allegro ! :) Quote
orpha Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 napisałam po prosbie o allegro do jusstyna85 , niedawno oferowala mi zrobienie allegro dla mojego Seniora ale on juz ma allegro , to moze bedzie teraz mog;a zrobic malej Quote
orpha Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 jutro mała bedzie miala zrobione allegro :multi: jusstyna85 wielkie senkju :loveu: Quote
orpha Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 i jeszcze tu [url=http://www.rozglos.net/ogloszenia/ogloszenie-47156-malenka-czarna-nana-samotna-za-kratami-czeka-na-dom-.html]male Quote
Rybc!a Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Orpha, bardzo dziękuję ! :loveu: Quote
orpha Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 takie cudo musi szybciutko znaleźc dobry domek Quote
orpha Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 a czemuz to nikt do malej nie zaglada ?? hę ???!!!:mad: Quote
orpha Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Mru :) Przecudna jest prawda ? a tak mało ludzi tu do niej zagląda :mad: Quote
pati Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 zaznaczam sobier wieczorem ogłosze ja na krakowskich zwierzakach Quote
mawin Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 malutka śliczna sunia. dlaczego nikt jej jeszcze nie wypatrzył i zabrał do domku? Quote
orpha Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Rybcia spokojnie ty i tak masz na glowie sto tysiecy rzeczy , ja inne ciotki naganiam :mad: Quote
Recommended Posts