bonsai_88 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Bardzo się cieszę, że Nana ma nowy domek :multi: Quote
Rybc!a Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Dostałam SMS, że Nana,a teraz NELCIA jest bardzo grzeczna, a pierwsze co zrobiła gdy weszła do domu to.. wskoczyła na wersalkę i położyła się do góry brzuszkiem ! :loveu: Ma już nowe zabawki , którymi lubi się bawić. W schronisku była 5 miesięcy. Quote
re_ves Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 cieszę się bardzo i sama bym ją po tym brzusiu pogłaskała :) Quote
orpha Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 jestem niesamowicie happy :) , Rybciu jak Pani bedzie miala jakies fotki to my o nie bardzo plizzzzz dziewczyny zajrzyjcie tu :( http://www.dogomania.pl/forum/f28/czarna-malenka-nana-dlaczego-nikt-jej-nie-zauwaza-ogloszenia-126019 do mojego tymczasowego seniora o anielim sercu z mojego banerka tez zapraszam Quote
bonsai_88 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Orpha chyba ci się pomyliły linki - odesłałaś nas z powrotem do tematu Nany ;) Quote
orpha Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 kuuurdeeee nie zmienilo mi sie :angryy: juz poprawiam :mad: Quote
orpha Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 teraz juz poprawny http://www.dogomania.pl/forum/f28/bij-mnie-mocno-tak-dlugo-jak-chcesz-nie-karm-obiecaj-ze-kiedys-pokochasz-126872/ Quote
deathgs Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Rybc!a napisał(a):Dostałam SMS, że Nana,a teraz NELCIA jest bardzo grzeczna, a pierwsze co zrobiła gdy weszła do domu to.. wskoczyła na wersalkę i położyła się do góry brzuszkiem ! :loveu: Ma już nowe zabawki , którymi lubi się bawić. W schronisku była 5 miesięcy. Info o psiuni z nowego domku :) "Piesek jest naprawdę bardzo miły.Jest grzeczna,delikatna,lubi się przymilać.Syn się śmieje i mówi,że to "zawodowy podlizus"tak potrafi się upomnieć o pieszczoty i by wejść na kolana.Na pewno była kiedyś w domu,bo widać to po jej zachowaniu.umie też skutecznie"żebrać"gdy jemy.Tyle o Nelci,bo tak ma na imię,lub Zuzi?-jeszcze nie wiem." Quote
orpha Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 wiedzialam , ze ona słodziak wiedzialam :) robi takie same miny jak nasza Setka :) Quote
Rybc!a Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 To rodzina naprawdę kochająca zwierzęta. Syn pani Ewy chce wybrać się ze mną do schroniska, mówił także, że chętnie podjąłby się pracy w schronisku . :) Quote
orpha Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 to Naneczka lepiej trafic nie mogła , tylko sie cieszyc ze sa tacy ludzi , oby takich jak najwiecej :) Quote
mru Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 ojej :multi: pozdrowienia dla Nany/Zuzi/Nelci i jej domku :D Quote
Recommended Posts