AleksandraJ Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Kochani nie proszę nigdy o pieniądze, ale jest nagła sprawa!!! Pies w złym stanie, spalony przez kata żelazkiem! Szukalam mu domu wsrod znajomych ale jego stan się pogorszył!!! Moja mama zgodzila się na DT, bo byla dzis zobaczyć psiaka. Jednak bede potrzebować wsparcia na diagnozę i RTG, pies jeszcze 2 tygodnie temu chodzil normalnie, dziś powłóczal nogami, nie wiem czy to porażenie, czy go z bólu boli... w weekendy nie ma weta w schronie wiec nic sie nie dowiem, zreszta mojej mamie powiedzialano NIE MA takiego psa, ale sie uparla i wkurzyla az jeden sobie przypomnial, że taki był...:angryy: Być może jak to porażenie bedzie trzeba go uśpić ale musze spróbować... Kto moglby mi pomoc??:placz: Quote
jusstyna85 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Żelazkiem? :) o Boże... Trzeba mu dać szanse, pies niewinny głupocie ludzkiej :( Quote
AleksandraJ Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 tak, oberwal żalezkiem w około ma popaloną sierść, moja mam byla tam dzisiaj ze znajomą chirurgiem, ktora powiedziala, że trzeba mu zrobić RTG bo jak ma porażanie kregoslupa to.... :( A jesli to z bólu to bedziemy go leczyć. Wiem ile bid na dogo dlatego do tej pory szukalam innymi drogami, ale sprawy się pokomplikowaly! Quote
auraa Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 To straszne!!!!:angryy::angryy::angryy: Quote
jusstyna85 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Bardzo chciałabym Ci pomóc finansowo,ale naprawde jestem spłukana z powodu psów, sama nie mam na badania Bąbla :( porozsyłam wątek znajomym Dopisz może w tytule "porażenie? ból?" Quote
magdawi Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Skąd się biorą tacy zwyrodnialcy:-(? Na razie chociaż podniosę. Quote
Nika_88 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Ludzie nigdy nie przestaną mnie zadziwiać...:-( Też moge narazie tylko podnieść ale będe kombinować... Quote
Nika_88 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Niedałoby się dogadać z wetwm zeby jakoś na raty rozłożył chociaż??? Ja też spłukana teraz totalnie ale może chociaż te pare złoty skądś wykombinuje... dogo znowu postami majga:cool1: Quote
AleksandraJ Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 dziękuje, podnoszenie tez sie przyda może znajdzie się ktoś kto pomoże mi i jemu. W razie czeg wyciągalabym go juz jutro, bo czas dziala na niekorzysc :( Quote
jusstyna85 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 ja dam 5 zł i naciągne chłopaka na 5 zł...myśle, że 10 zł masz od nas.Powinnam dostać stypendium,ale nie wiem,czy nie dopiero w styczniu :( Quote
AleksandraJ Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Kochani nawet po 5zł, naprawde mam obecnie ciezka sytuacje i oczywiscie sama częśc oplace ale nie dam rady na raz ;/ Quote
jusstyna85 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 posty przeskakują...prawie w każdym wątku tak... daj konto, te 10 zł moge przelać...w styczniu mogłabym więcej... Quote
AleksandraJ Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Wlasnie w tym problem. wet moze da sie naciagnac ale RTG musze jechac do innej kliniki bo ten nie ma. A ze nie znaja mnie tam (znajoma polecila, ze tanio) to... ;/ Quote
jusstyna85 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Pokaż sie biedny piesku...niech chociaż dogomaniacy zobaczą Twoją tragedie :( Quote
AleksandraJ Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Dziekuje, tez czekam na stypenium i dlatego nie mam z czego zalożyc nawet ;/ Quote
Jaaga Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Jesli go weźmiecie, to mam maści na oparzenia i przyspieszające gojenie ran. Dostałam zapas dla mojej poparzonej Fokusi i nie zuzyłam. Jak cos, to proszę o PW z adresem. Quote
NaamahsChild Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Oluś, napisz mi, co przepisał Ci wet, to może uda mi się załatwić coś taniej lub za darmo jak ładnie się uśmiechnę do znajomego weta..:roll: Quote
AleksandraJ Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Dzieki!!!!!!!!! Wyslalam message na PM ;* Quote
AleksandraJ Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 teraz zbieram na RTG, dlatego ponawiam prośbę :( Quote
Guest Elżbieta481 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Ile kosztuje ten RTG? Chciałam sobie kupic ksiązki o Sikorskim...Poczekam,tyle czekałam.. Moge wystawić bazarek,tylko,że nie ma pewności,że kupią.. Co sądzisz o bazarku,no i konto jest potrzebne,by założyć bazarek.. Biedak:-(Jak to go musi boleć.. Czy jego można znieczulić jakims środkiem przeciwbólowym?Pytam,bo tak mi do głowy przyszło by posmarować Balsamem Szostakowskiego..Jak się żelazkiem oparzyłam to pomógł..Tak głośno myślę:oops: E Quote
NaamahsChild Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 RTG małe około 30 zł, RTG duże koło 70 zł jedno. Mnie niestety nie ma na Śląsku, ani Ciebie we Wrocławiu:shake: Tak byśmy pojechały we dwie i załatwiłabym taniej. Quote
Guest Elżbieta481 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Mamy nadzieję,że takie myśli nikomu do głowy by nie przyszły. Co z bazarkiem?Tu powinno-chyba-być konto podane,bo rzeczy już mamy. Robić? E/W Quote
Zbójini Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 rzuć nr na PW. wpłacę 100... kiedyś pewnie spotkam takiego zwyrodnialca...:mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts