nika28 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Czy może ktoś podjechać i porobić zdjęcia ? :roll: Quote
teqquila Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 my sie postaramy umowic i obfocic . zawieziemy tez takie scinki dywanow znaczy one na szerokosc maja metr do poltora ale sa dlugie . Quote
nika28 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Jak będziecie, zróbcie foty podhalanki, Pilsss :-( Quote
teqquila Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 suchajcie dla tego sznaucerka potzrebna jest karma Quote
maciaszek Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 teqquila napisał(a):suchajcie dla tego sznaucerka potzrebna jest karma Ale jaka karma? Quote
teqquila Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 jakas specjalistyczna medor pisał jutro bedziemy to sie dowiemy bo dzis nie moglismy sie dodzwonic a pozniej juz p.Eli nie bylo wiec sie umowilismy na jutro ze zadzwonimy i podjedziemy Quote
Fundacja Medor Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 http://img217.imageshack.us/img217/8672/cimg3080aq1.jpg starszy sznaucer przebywa u pani eli ścipień w arturówku woj łodzkie potzebna jest dla niego karma specjalistyczna bo po tzw zwykłej pies wymiotuje Quote
maciaszek Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Nika, jeśli pomagasz podhalanom, to zerknij w mój podpis. Tam link do katowickiego schroniska, a w wątku, na 2 stronie, suczka mix podhalana. Quote
maciaszek Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ponieważ zostało nam troszkę pieniędzy po białasie Bono z tego wątku: Bono, DOG ARGENTYŃSKI już W NOWYM DOMU !!!!!!!!!!!! to przelałam na podane konto p.Eli 83,33 zł. Może być np. na karmę dla sznaucera albo cuś innego :). Quote
gameta Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='maciaszek']Ponieważ zostało nam troszkę pieniędzy po białasie Bono z tego wątku: Bono, DOG ARGENTYŃSKI już W NOWYM DOMU !!!!!!!!!!!! to przelałam na podane konto p.Eli 83,33 zł. Może być np. na karmę dla sznaucera albo cuś innego :). Słuszna decyzja, bardzo się cieszę :loveu: Quote
teqquila Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 sluchajcie ja mam zdjecia szczeniaka ale mialam czyszczenie kompa i musze najpierw wszystko powgrywac i dam zdjecia . podhalanki nie mam zdjec bo byla bardzo slaba i P. Ela nie chciala jej wynosic . Quote
teqquila Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 to ten szczeniaczek szukajacy domu pozniej wstawie wiecej zdjec ale teraz do weta lece Quote
maciaszek Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 A na kogo podawać namiary w ew. ogłoszeniach i jakie? Quote
Fundacja Medor Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 na panią Elę dawajcie namiary. Dzwoniła dzisiaj ,uśpiła ciężko chorą podhalankę,lekarz przyjechał do domu i uśpienie kosztowało 50 zł. Pieniądze bardzo się przydały,bo podhalanka już nie chodziła i nawet nie można było jej zawieźć do weterynarza. Dotarły pieniądze 80 zł za co pani Ela bardzo dziękuje. Dziś też ma przyjechać do nas po karmę bo dostaliśmy pierogi z mięsem. Pani Ela zastanawia się czy te teriery nie zawiezie na marmurową,bo już nie daje sobie z nimi rady ,są bardzo żywiołowe. Ktoś jeszcze podrzucił jej szczeniaka 3 mies może choc dla niego znalazł by się tymczas. Sytuacja u pani Eli jest cięzka ,zbiera tez chleb po śmietnikach by mieć co im dać w razie gdy zabraknie jedzenia :placz: Quote
maciaszek Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Fundacja Medor napisał(a):Sytuacja u pani Eli jest cięzka ,zbiera tez chleb po śmietnikach by mieć co im dać w razie gdy zabraknie jedzenia :placz:O kurcze... :-(. Quote
rita60 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Fundacja Medor jak nie bedzie ładnych fot terierkow/kazdemu oddzielnie/,opisu wiek,wzrost,waga,płec,charakter,stosunek do innych zwierzat,ludzi to nie ruszymy z miejsca z ogłoszeniami:shake:przykro mi,ale taki jest schemat:roll: Quote
nika28 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Nie, nie nie nie !!! Tylko nie podhalanka :placz: :placz: :placz: Powiedz że to nie podhalanka :placz: :placz: :placz: Nieeeeeeeee :placz: Tymczas niestety mam zajęty... :-( Quote
Fundacja Medor Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 dziewczyny robcie jak najwiecej zdiec psiakow i opisy koniecznie Quote
nika28 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Może będę mogła podjechać porobić foty, ale dopiero w weekend... :-( Tylko nie marmurowa... :-( Quote
CoolCaty Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Czy szczeniak dostał surowicę, albo chociaz szczepionkę na parwo? U pani Eli jest parwo i jeśli ten szczeniak nie będzie zabezpieczony, to nie skończy się to dla niego dobrze. Quote
malawaszka Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 czy wiadomo jaki jest sznaucer? to mini czy średniak? jaki ma charakter? ile może mieć lat? wymiotuje po każdym jedzeniu? cholera no :placz: Quote
Recommended Posts