Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 584
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jakas specjalistyczna medor pisał
jutro bedziemy to sie dowiemy bo dzis nie moglismy sie dodzwonic a pozniej juz p.Eli nie bylo wiec sie umowilismy na jutro ze zadzwonimy i podjedziemy

Posted

sluchajcie ja mam zdjecia szczeniaka ale mialam czyszczenie kompa i musze najpierw wszystko powgrywac i dam zdjecia . podhalanki nie mam zdjec bo byla bardzo slaba i P. Ela nie chciala jej wynosic .

• 2 weeks later...
Posted

na panią Elę dawajcie namiary.
Dzwoniła dzisiaj ,uśpiła ciężko chorą podhalankę,lekarz przyjechał do domu i uśpienie kosztowało 50 zł.
Pieniądze bardzo się przydały,bo podhalanka już nie chodziła i nawet nie można było jej zawieźć do weterynarza.
Dotarły pieniądze 80 zł za co pani Ela bardzo dziękuje.
Dziś też ma przyjechać do nas po karmę bo dostaliśmy pierogi z mięsem.
Pani Ela zastanawia się czy te teriery nie zawiezie na marmurową,bo już nie daje sobie z nimi rady ,są bardzo żywiołowe.
Ktoś jeszcze podrzucił jej szczeniaka 3 mies może choc dla niego znalazł by się tymczas.
Sytuacja u pani Eli jest cięzka ,zbiera tez chleb po śmietnikach by mieć co im dać w razie gdy zabraknie jedzenia :placz:

Posted

Fundacja Medor jak nie bedzie ładnych fot terierkow/kazdemu oddzielnie/,opisu
wiek,wzrost,waga,płec,charakter,stosunek do innych zwierzat,ludzi to nie ruszymy z miejsca z ogłoszeniami:shake:przykro mi,ale taki jest schemat:roll:

Posted

Nie, nie nie nie !!! Tylko nie podhalanka :placz: :placz: :placz:
Powiedz że to nie podhalanka :placz: :placz: :placz:
Nieeeeeeeee :placz:

Tymczas niestety mam zajęty... :-(

Posted

Czy szczeniak dostał surowicę, albo chociaz szczepionkę na parwo? U pani Eli jest parwo i jeśli ten szczeniak nie będzie zabezpieczony, to nie skończy się to dla niego dobrze.