Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kiermasz udany impreza przeszła moje najśmielsze oczekiwania
towarzyszyły nam Medor i KOTYlion które tez dla siebie nieco kasy zebrały
lokalne firmy zasponosorowały prezenty dla dzieci na konkursy, były pokazy szkolenia, był korowód miejscowych psów, były darmowe porady i małe szkolenie dla ludzi i ich psów
A nam nam udało się zebrać UWAGA AŻ 1170zł WOW ogromne podziękowania jestem Wam winna szczególnie wielkie dla hesi i tanitki.
Słuchajcie ponieważ kilka rzeczy mi zostało z kiermaszu to zrobię bazarek i dochod bedzie tylko dla p.Eli
Na imprezie była nawet tvp materiał bedize mozna zobaczyc tu: http://www.tvp.pl/lodz/informacyjne/lwd/wideo/01082010-1800/2286356
chociaz mi uparcie pokazuje ze chwilowo niedostepny jest plik
Ludzie dopisali pogoda tez nawet bardzo wiec lekko spaliłam sobie skóre tu i ówdzie
ale kilka fotek poniżej
http://denethor.pl/av/DSC_7278.JPG

• Replies 584
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Posted

Tez powiem WOW! Aman Varda - gratuluje! Jestem pod wrazeniem. Szczegolnie, ze na zdjeciach widac duzo dzieci. Czym skorupka za mlodu... Fajna impreza, bardzo podobal mi sie korowod miejscowych psow, gdzie maluszek dumnie paradowal za, jak dla niego, olbrzymami :lol:.
No i pieski i kotki skorzystaja. Aman, czyli co, powtorka za rok :evil_lol:?

Posted

w gminie zgierz błąka się sliczna sunia owczarek kaukazki państwo sa starsi niestety gmina zgierz ma podpisaną umowę z przytuliskiem na kosodrzewiny a tam jak już trafi to koniec tel 505 -33 -42 71 pomózcie ta p dzwoniła do władz parzęczewa i nic nie załatwiła wczoraj bo powiedzieli ze nie mają pieniędzy sunia jest dzis u tych państa ale jutro oni wracaja z działek sunia jest wychudzona wypiła wiadro wody ja nawet nie mam jak tam pojechać

Posted

ja tez bez samochodu i kierowcy az do przyszłego tygodnia, nie wiem nawet jak mogłabym pomoc wziąć nie moge (4 swoje wielkopsy) a gdzie konkretniej jest sunia bo zgierskie jest spore. A co dacie rade wziąć ja do siebie? jakbyśmy np. uzbierali kase na sterylkę i szczepienia ?

Posted

najgorsze że adopcje stoja w miejscu mało ludzi pomaga nam w ogłaszaniach psów a każdy tylko dzwoni tu pies tam pies wczoraj też moja siostra bliżniaczka tez znalazła wieczorem psa teriera dziś pojechał do medoru

• 2 weeks later...
Posted

Słuchajcie p.Ela prosi o kontakt do osób/osoby od wyżłów ma u siebie jakiegos takiego cudaka, poza tym potrzebuje maszynki do strzyzenia duzych psów - dajcie znac jesli ktos ma na zbyciu lub do sprzedania tanio, niedługo bazarek startuje ale poki co komp mi sie umarl cos go zjadlo wiec mam kłopot z poczta, netem itd aha jeszcze jedno jakis czas temu jakas dziewczyna chyba z Łodzi wziela od p.Eli szceniaka suczke nazwała ją pierniczka lub jakoś podobnie tera zoddała ją do p.Eli i trzeba jej szybko znowu znalezc drugi dom nawet tymczas sunia jest nadal młodziutka jak tylko bede miala fotki dam znac bo poki co tylko telefonicznie sie o niej dowiedzialam wiem ze jest nieduza młoda i łagodna!

Posted

Może jutro uda mi się wsytawić jeden z kilku bazarków dla p.Eli jeśli nei to w nd dopiero dziś rozmawiałam z panią Elą zamówiłam już czesc tego co potrzebuje za pieniądze z keirmaszu m.in. kagance, legowiska, miski, i trochę *******ek ale najważniejsze że potrzebna jest dobra karma dla seniorów (mam nadzieje że bazarek pomoże w tym) i szukam leku ktorego moj wet niema jego hurtownia tez nie ma lek nazywa się INMODULEN koniecznie w tabletkach nie w iniekscjach gdyby ktoś z was miał lub mogł załatwić prosze o priv dogadamy co i jak

Posted

lek już mam coprawda zamiennik i drogi nieco ale mam czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego probujac założyć bazarek ndogo nie chce mi akceptowac zapisywania edycji postów wstawiam fotki i za boga nie moge juz tak próbuje i probuje i szlak mnie trafia