Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

FM, prosze, wstaw zdjecia tej suni (od p. Eli) ktora jest u Was w Medorze i podaj jakies dane do ogloszen: wiek, charakter, wage, itp. Zostalo niewiele czasu do konca bazarku, a to sa ogloszenia na 74 roznych stronach, warto!

• Replies 584
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z bazarku, który robiłam między innymi dla p.Eli uzbierało się około 48 zł, dla p.Eli byłyby zatem 24 zł. Mogę tą wpłatę przeznaczyć na klatkę. Dorzucę 5 zł od siebie i będzie już brakować "tylko" 100 zł ;).

Kto będzie zbierał pieniądze na kenel i sfinalizuje zakup?

Posted

Jakies 15 lat temu kupilam podobna klatke do przewozu psa, tylko podloge miala tez z siatki - polozylam gruba tekture. Klatke uzylam tylko raz. Ta klatka jest u moich rodzicow w Lodzi. Ojciec ma sprawdzic, w jakim jest stanie. Przez te lata mogla skorodowac, bo nie wiem z czego byla zrobiona. Jutro bede wiedziala. Jesli nadaje sie do uzycia, to moge ja podarowac p. Eli. Wtedy problem bylby tylko z transportem, bo moi rodzice nie maja samochodu. O ile pamietam, p. Ela ma. Moze by ja odebrala.

Posted

Ambrozja to młoda suczka w typie teriera.
Śliczna i łagodna. Jest niesamowicie zgodnym psem.
Odrobina miłości i serca pozwoli jej odzyskać wiarę w człowieka.

Ambrozja jest wysterylizowana, posiada mikroczip oraz szczepienia.

ADOPCJA SUCZKI 50 ZŁ

506761221

Posted

Klatka jest w dobrym stanie, ale niestety jest krotsza niz ta na allegro. Wysokosc taka sama, ale ma 85 cm dlugosci. Front otwiera sie w calosci, wiec moze mozna powiekszyc jej pojemnosc stawiajac klatke w rogu np. pokoju i blokujac wejscie otwarta scianka frontowa. Dobra wiadomosc to ta, ze zorganizowalam tez transport i klatka juz w poludnie byla u p. Eli. P. Ela powiedziala, ze klatka b. sie przyda, wiec mysle, ze przynajmniej na razie mozemy wstrzymac sie z kupnem. Jak myslicie?
Moge jutro zadzwonic do Pani i dowiedziec sie wiecej.

Posted

Fundacja Medor napisał(a):

Ambrozja to młoda suczka w typie teriera. Śliczna i łagodna. Jest niesamowicie zgodnym psem.
Odrobina miłości i serca pozwoli jej odzyskać wiarę w człowieka.
Ambrozja jest wysterylizowana, posiada mikroczip oraz szczepienia.ADOPCJA SUCZKI 50 ZŁ

FM, o tych 50 zl nie bede pisala, zeby nie odstraszac potencjalnych opiekunow. Jak zadzwonia to powiecie. Do kogo podac kontakt: telefon, email.
Rozumiem, ze sunia dogaduje sie z innymi psami? Jest sredniej wielkosci? Zdrowa?

Posted

Hesiu - z klatką spisałaś sie na medal!!! :) skoro klatka już jest, to nie będziemy przeciż kupować, bo sa inne ważniejsze wydatki dla bezdomniaków. Mam nadzieję, ze teraz sterylki też ruszą u p. Eli.

Posted

Maciaszek, dzieki. Rozmawialam z p. Ela. Powiedziala, ze klatka dobra i zacznie od kastracji pieskow.

FM, miejmy nadzieje, ze sunia zaufa. Dopisalam, ze jako szczeniaczek zostala znaleziona w lesie, bo tak mi powedziala p. Ela. Zdjecia nie sa najlepsze wiec moze byc ciezko, bo ludzie wybieraja wzrokowo, ale miejmy nadzieje na lut szczescia.

• 4 weeks later...
Posted

słuchajcie przy okazji łódzkiej wystawy 2 maja na starcie bede zbierała dary dla pni Eli dzwoniłam dziś do niej i bardzo potrzebuje garnków i misek metalowych dla psów bo zima i mrozy spowodowały że szlak trafił te zo były , poza tym koce, pościele, karma, ryż , makaron wszystko co mogłoby się przydac .Ja bede w niedziele przy ringu nowofundlandów póki co niewiem o której i który numer ringu ale wszystkich chcacych pomóc prosze o kontakt na priv [email protected]

Posted

Aman, niestety nie pomoge, bo do Lodzi daleko, ale zbieram rzeczy na letni kiermasz. Bede w Lodzi na poczatku lipca, to przywioze. Letni kiermasz dalej aktualny?