Kacedy Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='bigos']Proszę o pomoc w ogłoszeniach:cool1: Sunia póki co an : allegro, krakvet.pl. psiaki.pl, nikon.pl, depechemode.pl, GW:roll: Witaj bigos'ku :) Melduję się. Mogę sunię dać na główną stronę na czworonogi.eu, tylko poproszę o jakiś tekst (lub link do jakiegoś ogłoszenia), żebym mogła "ściągnąć" treść :) Quote
bigos Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 @tanitka-rozmowy mają być w niedzielę, więc po niedzieli ja będę pytać:roll: @kacedy-witaj:loveu: Szukam domku (496290404) - Aukcje internetowe Allegro tutakj link do aukcji allegro suni. Cieszę się, że jesteś:p Quote
bigos Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Jest domek:loveu::loveu::loveu: Dziś zadzwonił Pan z allegro, domek jest fajny, ludzi psiarze, rozmowa adopcyjna przebiegła jak należy, umowa adopcyjna podpisana, ja szczęśliwa:loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękuję wszystkim za pomoc i wsparcie:loveu: Quote
Tomo 2 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Bigos dzięki , wiele pracy włożyłaś w znalezienie domku . Quote
bigos Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Dziś wykonałam telefon kontrolny;) Państwo są zachwyceni i zakochani:loveu: Sunia już się zaaklimatyzowała i jest coraz lepiej:loveu: Quote
bigos Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Kolejny telefon tym razem od właścicieli... Nie jest dobrze:shake: tzn wszystko jest ok prócz zostawania w domu:shake: (drugie drzwi do wymiany, żaluzje poszarpane). U mnie był ten problem, ale chyba obecność bigosa łagodziła stres. Wypracowanie pozostawania po malutku, krok po kroku trudne jest w jej przypadku, bo ona po prostu wpada w amok (u mnie było podobnie). Dzwoniłam do tanity, zaproponowała feromony (D.A.P.):roll: Za tydzień Państwa mają wizytę u weta, porozmawiają z nim na ten temat, będą walczyć! Trzymajmy kciuki:oops: Quote
Kacedy Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Kurcze- niedobrze :( A może zamiast feromonów nowi Państwo zafundują suni towarzystwo drugiego psiaka?:roll: Quote
bigos Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Dzwoniłam. Podobno jest lepiej, sunia jest grzeczna a Państwo zadowoleni :lol: Dla pewności to ja pojadę tam jednak w styczniu;) Quote
Kacedy Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Mam nadzieję, że sunia przyniesie tym ludziom wiele radości i będzie kochana :). A korzystając z okazji chciałabym Ci pożyczyć Szczęśliwego Nowego Roku i jeszcze raz podziękować za Hirka :) Quote
bigos Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Hirek nie mógł lepiej trafić:loveu: Dal Was również wszystkiego najlepszego w Nowym Roku:loveu: Quote
Recommended Posts