Jump to content
Dogomania

Bardzo mini Kajko znalazł dom trzymamy kciuki za opiekunów i psiaka! Kajko za TM

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Dziewczyny wyjechały po 18, jakoś niedługo powinny dotrzeć, mam nadzieję.
Najlepiej żeby same opowiedziały jak wrażenia. ;)[/QUOTE]

Chyba odsypiają wczorajszą wyprawę , hihihi. Jak dzwoniłam wczoraj o 21.00 to w połowie drogi były powrotnej wiec pewnie do domu dotarły nad ranem jak dobrze im poszło :)

Posted

[quote name='ewatonieja']SBD smutna :)) znaczy poszło dobrze, Kajko został[/QUOTE]

Nie wiem czy został :) jak pytałam o niego to mówiła ze nie bedzie ze mną na jego temat gadac bo nie ma juz chusteczek do nosa . Więc chyba jest dobrze , ale dlaczego jeszcze nie napisała nic na wątku ??? Pewnie oczy ma zalane łzami i nie widzi monitora :)

Posted

Wczoraj w drodze do nowego domku Kajko na moment zawitał do mojego miasta.
Kobity, toż to elegant a nie Kajko. To nie ten sam pies. Ledwie poznałam tego malca. Takie to było chudziutkie, takie marniutkie, a teraz.................
Oj dobrze mu było u Oli.

Posted

[quote name='szajbus']Wczoraj w drodze do nowego domku Kajko na moment zawitał do mojego miasta.
Kobity, toż to elegant a nie Kajko. To nie ten sam pies. Ledwie poznałam tego malca. Takie to było chudziutkie, takie marniutkie, a teraz.................
Oj dobrze mu było u Oli.[/QUOTE]

No to już wiecie, że Kajko został :)

Sleep nic nie pisze, bo nie miala dostępu do netu.
Mam nadzieję, że jutro podzieli się ze wszystkimi swoimi przemyśleniami...

Podróż była .... dłuuuuuga, emocjonująca i obfitująca w niespodzianki.
Skłaniająca do refleksji... Zwłaszcza powrót.

Dziś prawdziwych facetów już nie ma..

Posted

[quote name='Abrakadabra']No to już wiecie, że Kajko został :)

Dziś prawdziwych facetów już nie ma..[/QUOTE]
Okrutnie mnie zaciekawiłaś. Co się stało? Nawijaj! :cool3:

Aaaa, byłaś w końcu dzisiaj w pracy? ;)

Widziałam dzisiaj Sushi z nową Pańcią jak sobie spacerowały, akurat przejeżdżałam samochodem. :p

Posted

[quote name='Abrakadabra']No to już wiecie, że Kajko został :)

[B]Dziś prawdziwych facetów już nie ma..[/B][/QUOTE][B]

Albo nie potrafią zarówki wymienić :evil_lol: zamiast załozyć jakąs mini i wywalic biust na wierzch to się darłaś , odstraszyłaś wszystkich :evil_lol::evil_lol:
[/B]

Posted

jestem.
rycze jak wół, kajko został. i teraz trzymac kciuki, żegby po pierwsze, młode psy go zostawiły w spokoju, a po drugie, zeby państwo z kajkiem się dotarli.
kajko był w ogromnym stresie, dyszał z przerażenia, w drodze i na miejscu. zwłaszcza, ze go jakies szalone psy obsiadły i chciały sie bawić. musiał kłapać zebami, szczekac, uciekać. myslałam, ze padne. no, ale dla piesków rezydentów to tez nowość, mam nadzieje, ze załapią, ze kajko nie chce z nimi sie bawić i dadza mu spokój. dostałam njusy od kajka w drodze powrotnej i wczoraj, wszystko ok, je, nawet reagował na imie, troche połaził po domu. czyli jak to on. teraz będzie najtrudniejsza faza, przyzwyczajania i przekonania się, ze jest ok i bezpiecznie.
ledwo zyję z emocji, stresu i tęsknoty. był u mnie w końcu rok...

troche fotek wklejam. widac, jaki stres chłopcu przezyło.

onkowata śliczna sunia do cherry, a mały kudłatek to super buba, zoska bardzo go polubiła. obydwa siersciuchy maja ok 10-11 miesięcy. niestety wklejaja sie miniatury, nie wiem, jak na nowej dogomanii wkleic nor,malne foty. najlepiej kliknąć na fotke i powiekszyć, bo tak to nic nie widac.

[attachment=669:3698.attach]

[attachment=668:3697.attach]

[attachment=667:3696.attach]

[attachment=666:3695.attach]

[attachment=665:3694.attach]

Posted

śliczny mały lisek wreszcie wygląda jak pies- pluszak-nie zabawka :)) rzeczywiście dyszał

[URL="http://www.dogomania.pl/../../attachment.php?attachmentid=3880&d=1269333225"][IMG]http://www.dogomania.pl/../../attachment.php?attachmentid=3880&d=1269333225&thumb=1[/IMG][/URL] na tej fotce już odstraszał?
spory teren jak bedzie potrzebował spokoju to znajdzie sobie miejsce :))

Posted

odstraszał. w tym momencie to nawet pogonił bubę.

natali, chyba mozna zmienić tytuł i dział no nie? chyba na "cuda sie zdarzają" ;-)
no i pościągać z netu ogłoszenia. dziękuje za te ogłoszenia!
zaprosze tutaj nowych opiekunów, może poznanie historii i naszych rozmów o kajku pomoże im lepiej zrozumieć nasze małe bździdełko ;-).

faktury z aodjajczanie i badanie krwi powinny juz dojść do fundacji, będziemy mogli zakończyc finansowe sprawy kajka. aha, jeszcze czekam na fakturę, którą można pokryć koszty transportu, taka daleka jazda benzyny sporo zeżarła.

umowę wysyłam pocztą.

nie macie pojęcia, jaka jestem roztrzęsiona. co chwila sie popłakuje.

musze zacząć brac jakies hormony, czy co?

Posted

[quote name='sleepingbyday']odstraszał. w tym momencie to nawet pogonił bubę.

natali, chyba mozna zmienić tytuł i dział no nie? chyba na "cuda sie zdarzają" ;-)
no i pościągać z netu ogłoszenia. dziękuje za te ogłoszenia!
zaprosze tutaj nowych opiekunów, może poznanie historii i naszych rozmów o kajku pomoże im lepiej zrozumieć nasze małe bździdełko ;-).

faktury z aodjajczanie i badanie krwi powinny juz dojść do fundacji, będziemy mogli zakończyc finansowe sprawy kajka. aha, jeszcze czekam na fakturę, którą można pokryć koszty transportu, taka daleka jazda benzyny sporo zeżarła.

umowę wysyłam pocztą.

nie macie pojęcia, jaka jestem roztrzęsiona. co chwila sie popłakuje.

musze zacząć brac jakies hormony, czy co?[/QUOTE]

Ciotka przyjedz do mnie na wekend mam dobry hormon w butelce 0,7 mi tez by sie przydało odstresować :)

Posted

cudowna nowina ze kajko w koncu znalazl dom ale jednoczesnie rozumiem co czuje SBD ..to tak jakby oddala swego psa po roku
glowa do gory SBD masz teraz miejsce na nowego tymczasowicza;-)
a Kajko mam nadzieje ze sie ladnie spisze w stalym domu