ewatonieja Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 100 ja wpłaciłam wiec zostaje 20 zł nie iwem jak to ująć w 1 poście :/ wyslij sms-przypominacz pod numer [COLOR=#ff0000][B][FONT=Times New Roman][FONT=Tahoma]665-219-777 dokonałam zmian w 1 poście :) [/FONT][/FONT][/B][/COLOR][URL]http://www.dogomania.pl/threads/172094-Muki-ze-zdeformowanAE-dolnAE-szczAE-kAE-ma-dom[/URL] włąsnie ze względu na watpliwości jakie zasiała olgaj twierdzac ze Kajko nie ma kasy, postanowiłam zapłącic za kastracje Kajka (jak sie okazało za częśc) co sie dzieje ja nie wiem kompletnie w każdym badz razie 8 tycznia 2010 złozyłam rezygnacje nie jestem ani prezesem ani członkiem tej Fundacji telefon podany wyżej jest do olgaj która podpisywała poprzednia umowę, zgadza się? Quote
sleepingbyday Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 nie wiem, jkai muki, choc cos mi sie kolebocze, ale nic konkretnego... ewatonieja, dlaczego płaciłaś za zabieg psa, który ma fundusz na takie rzeczy? ja tu nie rozumiem, co sie tam między wami dzieje. ale nie za bardzo to jest moja sprawa. jedynie finnase kajka sa moja sprawą, bo prawny opiekun interesy kajuta jakos zlewa, awidzę, ze te dwa watki się łaczą. czy można raz a dobrze wyjasnić o co się rozchodzi z sytuacja kajka? ten nr to czyj i o czym mam tam przypomnieć? ponoć gdzieś na dogo jest żeński klon kajka, widzxiał ktoś? Quote
szajbus Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Kajko ma obserwatora na allegro. Oby to cos znaczyło! Quote
olgaj Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 sleepingbyday, wyślij mi jeszcze raz proszę swój adres na priva. Quote
ewatonieja Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 "Witam:) Przelew na 50 PLN dla Kajtka nadalam dzis do realizacji. Jak samopoczucie pieska? pozdrawiam, IGA" tyl eod wirtualnego opiekuna a co mu przeslemy Olu? jakies foteczki? niestety mam stara komórke i nie moge sie pochwalić przed ogółem fotkami jakie mi przesłałas na komórkę :( szkoda ze olgaj śledzac uważnie watek nie da odpowiedzi na pytanie o ilośc kasy dla Kajtka na koncie Fundacji proszę nas informować o wszystkich wpłatach na Kajtka na tym wątku jestem w kontakcie mejlowy z opiekunem wirtualnym Kajtka więc potrzebne bedzie potwierdzenie deklarowanych wpłat i pytanie dlaczego ze strony fundacji z działu POdziękowania zniknęły comiesieczne ( w sumie tylko do listopada aktualizowane) rozpiski dot. osób które wpłacały na konto Fundacji? bardzo to źle wpłynie na PR fundacji oj bardzo Quote
szajbus Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Olgaj, ponieważ widzę, że na Kajka wpływają jakieś pieniądze na konto fundacji to również proszę o aktualizowanie wpłat. Niby Kajko ma pieniądze, ale tak naprawdę nikt nie chce tego zaktualizować do końca. kajko to pies specjalnej troski i jest nieprzewidywalny ze stanem zdrowia tez. Nic dziwnego, że interesuje nas stan jego finansów. Quote
olgaj Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Rozliczenie zostalo podane wczesniej przez Ciapusia. 500 -170 +25 To wszytko co wpłynęło i zostalo wydane. Stan na dzien dzisiejszy 355 Wplata 50 jak bedzie na koncie bedzie potwierdzona. Faktury za ewentualne wydatki prosze na adres fundacji listem zwykłym. Quote
sleepingbyday Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 ewatonieja, może wirtualnemu opiekunowi przesleny... kajka? dobra, zart, ale za to jaki fajowy! ja mam "nowoczesnom komórkie", ale nie mam kabla, a jak chciałam kupić to pan zaśpiewał 56 zł. dajecie wiare ? w doopach sie poprzewracało. moja przyjjaciółka ma sprawdzić, czy ma odpowiedni kabel. wtedy będe mogła ściągnąć aktualne fotki, min tą gdzie on taki zaśnieżony jest - i wysłać. dzis o mało sobie nie włozyłam mascary do oka, bo kajko zaskowyczał. już tak kiedys było, pamiętacie. wylazłamz łazienki, wołam go, podszedł na zgietych nogach i jak go pogłaskałam w oysk, to znów zaskowyczxał. kajko skowyczy, ze w uszach brzęczy. jak go brałam na ręce tez zaskowyczał. toz do mnie wezwa jak nic. nie wiem, co to mogło być. moze z adługo leżał na tej złamanej nodze? generalnie on jest taki bardzijeszy histeryk, no ale cos go zabolało. olgaj, adres jest na umowie, którą podpisujemy. niesttey, zaden z tych domów juz się nie odezwał... no, ale chociaz się coś działo....:-( Quote
ciapuś Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Dzisiaj wpłynęło 50zł dla kajtka od MONIKA T. Quote
ewatonieja Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 cięzko sie bedzie domyślec o co mu chodzi, powinien sie nauczyc mówić :/ on nie jest taki jak inne psy pod każdym wzgledem, więc i może miec niestandardowe powody do wycia i pisków a może tylko wyraził opinię ze za duzo tuszu to niezdrowo? Quote
sleepingbyday Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Po południu tez to samo było. Zmartwiłam sie, a jak dziś mu nie przejdzie po połudnu, to znaczy, ze coś naprawdę jest na rzeczy, anie tylko "stare złamanie sie odzywa na zmiane pogody" Quote
szajbus Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Może faktycznie powinien go obejrzeć lekarz? Quote
sleepingbyday Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 wczoraj juz zaliczylismy tylko dwa piski... zaczynam podejrzewać, ze on się ze soba kokosi.. Quote
ewatonieja Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 czy to coś nieprzyzwoitego?to kokoszenie się ze sobą? Quote
szajbus Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 To znaczy chyba, ze sie pieści i za wszelką cenę chce w ten sposób zwrócic na siebie uwagę. A moze jednak ta łapina go boli. ? Zmiana pogody jest znaczna, mróz jak diabli, moze tak reaguje? Quote
sleepingbyday Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 no, ja nie twierdzę, że go nie boli. wydaje mi się, ze przesadnie, histerycznie reaguje. bo jak mu łapy i korpusik międle, to nic... na razie zreszta przeszło..... Quote
szajbus Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 No kochana, zapach kurczaka jest chyba ciekawszy niż jakieś tam skurcze? Czemu więc nie skupic na nim uwagi? A swoją droga to wczoraj identycznie zachowywał się pies sąsiada. Okazało się, że na mrozie zmarzła mu przednia łapina i dostał jakiś skurcz. Matko tak się darł, że cala klatka go słyszała, a łapinę trzymał w górze jakby miał złamaną. Quote
ewatonieja Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 jak dobrze pojdzie ogłoszenie kajtka ze zdjęciem bedzie w gratce łódzkiej :) Quote
ewatonieja Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 przydałoby się trochę konkretnych ofert, Kajko wskakuj! Quote
sleepingbyday Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 byłoby super! rozmawiałam zkoleżanka ona twoerdzi, ze na dzień dobry tzreba dawać tytuł ogłoszenia, 4,5 kg - bo przyciaga ludzi. musze zastanowić sie na nowym tekstem - dużo rzeczy jest nieaktualnych w treści. jest o wiele barzije kontaktowy, łazi za czlowiekiem... (frolik działa ;-) ). zapach kurcazaka jest dla kajka niestety kompletnie nieinteresujący.... Quote
zuzka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Cioteczki zapraszam [URL]http://www.dogomania.pl/threads/178457-KOLCZYKOWE-SZALEA-STWO-I-COA-JESZCZE-BAZAREK-TRWA-do-01-02-godz-24-00?p=13964087#post13964087[/URL][URL="http://www.dogomania.pl/178457-KOLCZYKOWE-SZALEA-STWO-I-COA-JESZCZE-BAZAREK-TRWA-do-01-02-godz-24-00?p=13964087#post13964087"] [/URL] Quote
ewatonieja Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 może jakby kurczak poleżał obok frolica? psiaki zawsze wybieraja smierdzace jedzonko ktoś dzwonił?pytał o Kajka? Quote
sleepingbyday Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 nie, te fajne domki sie nie odezwały już.. pewnie byłam za szczera, hehe... wczoraj jeden sms z kołobrzegu, maja zadzwonic, nie wierzę... Quote
Recommended Posts