Jump to content
Dogomania

Bardzo mini Kajko znalazł dom trzymamy kciuki za opiekunów i psiaka! Kajko za TM

Recommended Posts

Posted

100 ja wpłaciłam wiec zostaje 20 zł nie iwem jak to ująć w 1 poście :/
wyslij sms-przypominacz pod numer [COLOR=#ff0000][B][FONT=Times New Roman][FONT=Tahoma]665-219-777
dokonałam zmian w 1 poście :)

[/FONT][/FONT][/B][/COLOR][URL]http://www.dogomania.pl/threads/172094-Muki-ze-zdeformowanAE-dolnAE-szczAE-kAE-ma-dom[/URL]

włąsnie ze względu na watpliwości jakie zasiała olgaj twierdzac ze Kajko nie ma kasy, postanowiłam zapłącic za kastracje Kajka (jak sie okazało za częśc) co sie dzieje ja nie wiem kompletnie w każdym badz razie 8 tycznia 2010 złozyłam rezygnacje nie jestem ani prezesem ani członkiem tej Fundacji
telefon podany wyżej jest do olgaj która podpisywała poprzednia umowę, zgadza się?

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem, jkai muki, choc cos mi sie kolebocze, ale nic konkretnego...

ewatonieja, dlaczego płaciłaś za zabieg psa, który ma fundusz na takie rzeczy? ja tu nie rozumiem, co sie tam między wami dzieje. ale nie za bardzo to jest moja sprawa. jedynie finnase kajka sa moja sprawą, bo prawny opiekun interesy kajuta jakos zlewa, awidzę, ze te dwa watki się łaczą. czy można raz a dobrze wyjasnić o co się rozchodzi z sytuacja kajka?

ten nr to czyj i o czym mam tam przypomnieć?

ponoć gdzieś na dogo jest żeński klon kajka, widzxiał ktoś?

Posted

"Witam:)
Przelew na 50 PLN dla Kajtka nadalam dzis do realizacji.
Jak samopoczucie pieska?

pozdrawiam, IGA"

tyl eod wirtualnego opiekuna a co mu przeslemy Olu? jakies foteczki? niestety mam stara komórke i nie moge sie pochwalić przed ogółem fotkami jakie mi przesłałas na komórkę :(

szkoda ze olgaj śledzac uważnie watek nie da odpowiedzi na pytanie o ilośc kasy dla Kajtka na koncie Fundacji
proszę nas informować o wszystkich wpłatach na Kajtka na tym wątku
jestem w kontakcie mejlowy z opiekunem wirtualnym Kajtka więc potrzebne bedzie potwierdzenie deklarowanych wpłat
i pytanie dlaczego ze strony fundacji z działu POdziękowania zniknęły comiesieczne ( w sumie tylko do listopada aktualizowane) rozpiski dot. osób które wpłacały na konto Fundacji?
bardzo to źle wpłynie na PR fundacji oj bardzo

Posted

Olgaj, ponieważ widzę, że na Kajka wpływają jakieś pieniądze na konto fundacji to również proszę o aktualizowanie wpłat.
Niby Kajko ma pieniądze, ale tak naprawdę nikt nie chce tego zaktualizować do końca.
kajko to pies specjalnej troski i jest nieprzewidywalny ze stanem zdrowia tez. Nic dziwnego, że interesuje nas stan jego finansów.

Posted

Rozliczenie zostalo podane wczesniej przez Ciapusia.
500
-170
+25
To wszytko co wpłynęło i zostalo wydane.
Stan na dzien dzisiejszy 355
Wplata 50 jak bedzie na koncie bedzie potwierdzona.

Faktury za ewentualne wydatki prosze na adres fundacji listem zwykłym.

Posted

ewatonieja, może wirtualnemu opiekunowi przesleny... kajka?

dobra, zart, ale za to jaki fajowy!
ja mam "nowoczesnom komórkie", ale nie mam kabla, a jak chciałam kupić to pan zaśpiewał 56 zł. dajecie wiare ? w doopach sie poprzewracało. moja przyjjaciółka ma sprawdzić, czy ma odpowiedni kabel. wtedy będe mogła ściągnąć aktualne fotki, min tą gdzie on taki zaśnieżony jest - i wysłać.

dzis o mało sobie nie włozyłam mascary do oka, bo kajko zaskowyczał. już tak kiedys było, pamiętacie. wylazłamz łazienki, wołam go, podszedł na zgietych nogach i jak go pogłaskałam w oysk, to znów zaskowyczxał. kajko skowyczy, ze w uszach brzęczy. jak go brałam na ręce tez zaskowyczał. toz do mnie wezwa jak nic. nie wiem, co to mogło być. moze z adługo leżał na tej złamanej nodze? generalnie on jest taki bardzijeszy histeryk, no ale cos go zabolało.

olgaj, adres jest na umowie, którą podpisujemy.

niesttey, zaden z tych domów juz się nie odezwał... no, ale chociaz się coś działo....:-(

Posted

cięzko sie bedzie domyślec o co mu chodzi, powinien sie nauczyc mówić :/ on nie jest taki jak inne psy pod każdym wzgledem, więc i może miec niestandardowe powody do wycia i pisków a może tylko wyraził opinię ze za duzo tuszu to niezdrowo?

Posted

To znaczy chyba, ze sie pieści i za wszelką cenę chce w ten sposób zwrócic na siebie uwagę. A moze jednak ta łapina go boli. ? Zmiana pogody jest znaczna, mróz jak diabli, moze tak reaguje?

Posted

No kochana, zapach kurczaka jest chyba ciekawszy niż jakieś tam skurcze? Czemu więc nie skupic na nim uwagi?
A swoją droga to wczoraj identycznie zachowywał się pies sąsiada. Okazało się, że na mrozie zmarzła mu przednia łapina i dostał jakiś skurcz. Matko tak się darł, że cala klatka go słyszała, a łapinę trzymał w górze jakby miał złamaną.

Posted

byłoby super! rozmawiałam zkoleżanka ona twoerdzi, ze na dzień dobry tzreba dawać tytuł ogłoszenia, 4,5 kg - bo przyciaga ludzi. musze zastanowić sie na nowym tekstem - dużo rzeczy jest nieaktualnych w treści. jest o wiele barzije kontaktowy, łazi za czlowiekiem... (frolik działa ;-) ).

zapach kurcazaka jest dla kajka niestety kompletnie nieinteresujący....

Posted

Cioteczki zapraszam

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/178457-KOLCZYKOWE-SZALEA-STWO-I-COA-JESZCZE-BAZAREK-TRWA-do-01-02-godz-24-00?p=13964087#post13964087[/URL][URL="http://www.dogomania.pl/178457-KOLCZYKOWE-SZALEA-STWO-I-COA-JESZCZE-BAZAREK-TRWA-do-01-02-godz-24-00?p=13964087#post13964087"]
[/URL]