Jump to content
Dogomania

Bardzo mini Kajko znalazł dom trzymamy kciuki za opiekunów i psiaka! Kajko za TM

Recommended Posts

Posted

Dobrze że paczuszka doszła .
Tak myślałam że taka rysa nie będzie za bardzo przeszkadzała .
Może wstąpisz na kolejny bazarek :evil_lol::diabloti::evil_lol:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/176759-Super-bazarek-na-rosnAE-cy-dA-ug-za-KodinkAE-bazarek-trwa-do-10-01-do-24-00?p=13805048#post13805048[/URL]

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kajtek bez klejnotów ale za to z bogatym i skomplikowanym wnetrzem poszukuje domu :)

[url=http://www.dogomania.pl/threads/125695-Bardzo-mini-Kajtek-STRACIA-DOM-CO-BAE-DZIE-DALEJ-czy-jest-nadzieja][IMG]http://img253.imageshack.us/img253/9284/56091121.jpg[/IMG][/url]

Posted

[quote name='szajbus']A ile pieniędzy Kajko ma na koncie Fundacji? O ile pamiętam to ktoś kiedyś na jego potrzeby wpłacił 500 zł. . Chciałbym wiedzieć jak stoimy z jego finansami.[/QUOTE]

Ponawiam pytanie,

Posted

[quote name='szajbus']Ponawiam pytanie,[/QUOTE]
Nie wiem kto zajmuje się sprawami finansowymi Kajtka
Ja zostałam poproszona aby przelać z konta fundacji 170zł dla kajtka i to zrobiłam,więc to na pewno trzeba odliczyć od tych 500zł
Co do wirtualnego opiekuna to widziałam tylko jedną wpłatę w wysokości 25zł i to na wątku napisałam

Posted

śniegu nie cierpi, bo w nim tonie :-). jeszcze dlatego, ze śnieg jest na dowrze, a jakie zdanie na temat wychodzenia na dwór ma kajko, to wiadomo.
jak mnie dran wczoraj po łydkach gryzł, żebym mu szybciej jedzenie dała, to tańczyłam po domu jak głupia, hehe.

Posted

urwał sie worek z telefonami o kajka. czyli były dwa. i pół. dwa - baardzo fajne domy na pierwszy rzut oka, 40 minut rozmowy z każdym. ale z róznych względów nie wiem, czy cos z nich wyniknie, choc na pewno wyniknie dla jakiegos innego psa. jestem umówiona na kontakt w najbliższym czasie z nimi (jeden dom - w sieradzu, maja się ludzie zastanowić, czy taki pies jak kajko to jest to, czego potzrebuja i co im pasuje do zycia, a drugi -pania przycisnęło i z pragi czeskiej dzwoniła, będzie w wawie w poniedziałek). te pół telefonu - to sms o kajka, moja prosba o telefon dnia następnego, telefon po dwóch dniach jak miałam spotkanie wpracy, moja prosba o telefon w po południu, nie zadzwonili, więc albo swoim zwyczajem zadzwonia dziś, albo wcale. obaczym.

ścsnęło mnie w dołku, jak sobie pomyślałam, ze kajko "pójdzie na poniewierke".... że się biedak zestresuje, że to, ze tamto.. ale te domki nie sa pewne przeciez, więc jeszcze nie ryczę....

te dwa fajne domki - zniechęcałam jak mogłam

Posted

[quote name='ewatonieja']zuzka my nie mamy kasy juz :/[/QUOTE]
Nie martw się ja też nie mam .Cioteczki podrzucają mi rzeczy na bazarki to je wystawiam.
A Ty masz jeszcze u mnie do odebrania 3 książki .

Posted

[quote name='ciapuś']Nie wiem kto zajmuje się sprawami finansowymi Kajtka
Ja zostałam poproszona aby przelać z konta fundacji 170zł dla kajtka i to zrobiłam,więc to na pewno trzeba odliczyć od tych 500zł
Co do wirtualnego opiekuna to widziałam tylko jedną wpłatę w wysokości 25zł i to na wątku napisałam[/QUOTE]

W ktorym poscie jest rozlicznie Kajtka???? Pieniadze sa wplacane na konto Fundacji??? Powinno byc rozliczenie raz na miesiac , a nic nie widze....ile Kajtek ma na koncie???

Posted

kastracja kosztowała 120 zł w sumie, więc jeszcze kastracja w rozliczenie wchodzi.

[B] do tej pory nie dostałam umowy, juz nie wiem, ile to trwa![/B]

[B]kajko ma posag na sprawy medyczne, ale o nim nic nie wiem! powinien pokryc min kastrację, nie ma jej w rozliczeniu, a przeciez na takie rzeczy jest ten fundusz.[/B]