aganela Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Hop MALUTKA!!!!!!!!!!!!!!:oops::oops::shake::placz: Quote
aganela Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Więc trzeba szukać jej domu lub jakiegoś tymczasu...???????:-(:shake::shake: Eh nie będzie łatwo... Gdyby choć więcej osób zajrzało.........:placz: Quote
mtf zalesie Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 niewysterylizowana suke tylko czekac jak wezmie jakis hodowca i bede nastepne szczeniaki,i nastepne domki do szukania jesli slepych nie uspicie Quote
aganela Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Asia rońda pisała że podobno szczeniory są już zaklepane..!! Teraz trzeba pomóc suce..!Żeby już nie miała następnych szczeniąt.. Podnoszę..............:-(Dogomaniaczki zajrzyjcie..PROSIMY:-(:modla::modla: Quote
aganela Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 podnoszę.........:-(:-( ale nic to nie daje........:oops::oops::placz: Quote
aganela Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 :-(:-(:-(............................. Quote
aganela Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 na 1..................:oops::oops::-(:-(:angryy: Quote
nika28 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Co z tą sunią ? Hopanie nic nie da, musimy ją poogłaszać :roll: Quote
Zbójini Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 albo nie doczytałem albo nie ma tej informacji... czyj jest plac na którym jest sunia bo zdaje mi się ze ona ma właściciela...? Quote
aganela Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 asia_rońda napisał(a):Niby maja jakas bude ale to i tak w taki mruz i snie niewiele pomoze:(:shake: asia_rońda napisał(a):Sunia Owczarek Niemiecki w Raz z 5 swoich dzieci szczeniaki maja kilka dni jeszcze sa slepe mieszka w okolicy Okecia w czesci Magazynowej. Zdjec niestety nie mam:roll: Tak pisała założycielka wątku,ja jeszcze doczytałam,że sunię dokarmia starsza babcia,która (chyba) jest chora.. Nikt nie chce pomóc:placz::placz::-( Quote
aganela Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Zdjęcia : [quote name='asia_rońda']Juz sie zabieram aby kilka zdan wam napisac. Suni ma ok 5 lat a schronienie to jest byda kturej kawalek na zdjeciu widac. Jest jedna pani ktura sie nia opiekuje tylko nie moze sie nia zajac na stale bo jest ciezko chora:shake:. ...........tak bidulka wygląda:(............ Quote
aganela Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 na 1..................:-( A myślałam ,że w Warszawie tyle ludu i wolontariuszy i ktoś się nad nią zlituje i weżmie pod opiekę.....:placz: naiwna byłam:-(:-(:-( life is brutal:placz::placz: Quote
Zbójini Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 czy ktoś jest zorientowany żeby udzielić podstawowej informacji, o którą pytałem? Czyj jest plac na którym jest suka bo mam wrażenie ze ona ma własciciela a Wy tu juz adopcję załatwiacie... Quote
Zbójini Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 no to mamy przynajmniej jasność. przydałaby się taka informacja w 1 poście. szczeniaki rozumiem już mają domy? to mieszańce? Quote
Folen Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Przepiękna Sunia, czy jest na forum owczarkarzy? Quote
Recommended Posts