halcia Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 A on na żywca! To dopiero rozwala człowieka.:-(Cudne duze psie dziecko!Podobno pojadło sobie dzisiaj:lol: Quote
Izabella Hossa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Przepraszam nie mam czasu czytać , gdzie on jest, jakie miasto , w jakim wieku ? Quote
Miśka84 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 To czekamy na cioteczkę Halcię:roll: Wszystko powie o piesku:p Quote
halcia Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Wszystko o nim jest na pierwszej stronie wątku.Po wypadku nic mu nie dolega,nie kuleje,nic nie jest do leczenia.To co mu dolega to strach,ale bez cienia agresji.Po prostu ucieka przed człowiekiem.Ja nie odpuszczam,wiec go w końcu łapie i tulę.Wtedy jakby sie uspokajał i z niedowierzaniem przyjmuje pieszczoty.Niosłam go tez spory kawałek na rekach,nie wyrywał sie,grzecznie znósł to niesienie/z tym,ze Kierownikowi złapać sie nie dał i piszczał,więc być może cos złego przezył od mężczyzny/Z odrobiną czułosci i dobrego jedzonka/a lubi sobie pojesć/psiak szybko zaakceptuje domek.Psiak ma ok 8-9m-cy i znajduje się w schr.w Orzechowcach k/Przemyśla.Przebywa w boksie 53. Quote
MagdaH Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Ojej:shake: jeśli ciotki nie piją na umór z radości po weekendzie to znaczy, że Mikołaj Cię przeoczył i zapomniał przynieść Ci domek...ten jedyny, najwierniejszy, kochający do końca... Jak mogłeś Mikołaju...:shake: Quote
halcia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Filo,najpiękniejszy"mały"wyrośnięty szczeniak orzechowski!Kto go przygarnie? Quote
Izabella Hossa Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Czy ma ktoś możliwość wziąć go na tymczas nawet płatny ? Bez tego on nie ma szans na lepszy stan psychiczny, domowe warunki zaraz by go nauczyły ,że nie ma czego się bać. Czy w schronisku ma częsty kontakt z wolontariuszami. Popytajcie , pomyślcie, zorganizowałybyśmy jakąś zbiórkę pieniędzy na jego utrzymanie. Jak on sobie radzi wśród innych zwierząt, czy ich też się boi, czy przy nich jest bardziej odważny ? Tego typu bidulki są nadzwyczaj bliskie mojemu sercu. Wiem z doświadczenia,że przy odrobinie naszego wysiłku mogą odzyskać równowagę. Quote
Neczka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 W schronisku niestety wolontariusze bywają nie często, zwłaszcza ostatnio...:shake: DT, to oczywiście byłoby najlepsze rozwiązanie, tylko skąd takowy wziąć... ? :-( Quote
halcia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Filo,mały-duzy Filo,kto ci dzieciaku pomoże?My jestesmy coraz rzadziej dzień krótki,kawał drogi...remont drogi Rz-w - Łańcut ,tez mocno wydłuża czas dojazdu. Quote
SZPiLKA23 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Jakby nie swieta to mogłabym wziac no ale niestety narazie nie dam rady Quote
halcia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Filo,biedny dzieciak dalej marznie w schronie! Quote
Panca Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 wysylam dzis maila z Filo podajac telefony Szpilki i Halci mam nadzieje ze beda sie urywac:cool3: Quote
halcia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Cudny banerek.Filo,kochanie,do domku,dobrego,pewnego , sprawdzonego!Ps moje banerki się zasiedziały,niestety psiaki tez!:shake: Quote
Hala Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Przyznam, że piesek jest wyjątkowy. :diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [url=http://allegro.pl/item504373407_filo_przerazone_psie_dziecko_przygarnij_psa.html]Filo- przerazone psie dziecko. Przygarnij psa... (504373407) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Quote
Recommended Posts