sleepingbyday Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 tu możesz tanio kupic aport na smakołyki do nauki apportowania: http://www.dogomania.pl/forum/f99/zabawki-dla-psiakow-smycz-psie-ksiazki-na-dt-dla-diego-do-4-12-a-125706/#post11314221 Quote
moon_light Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Miło się czyta ten wątek . Nie dość że psiak "dostał nowe życie", to jeszcze jego wybawca bardzo się stara, i chce mu zapewnić życie w opcji "all inclusive" ;). szymonsz - wielkie brawa, przydało by się Ciebie sklonować :evil_lol:. Życzę Wam (Tobie i Bejlejowi) dużo fajnych chwil, spędzonych razem :) Quote
bonsai_88 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Z zabawek polecam piłeczkę na sznurku i sam sznur do targania :cool3:. Są psy [mniejszość] takie jak moja wariatka, która za aportem ze smakołykiem nie poleci :mad:. Fajnie za to biega właśnie za wyżej wymienionymi zabawkami :multi:. Swoją droga polecam kupowanie na bazarkach. Jednocześnie kupujesz to, co ci potrzeba [często taniej niż w sklepach] i pomagasz potrzebującym psiakom :multi:. Quote
szymonsz Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='moon_light']Miło się czyta ten wątek . Nie dość że psiak "dostał nowe życie", to jeszcze jego wybawca bardzo się stara, i chce mu zapewnić życie w opcji "all inclusive" ;). szymonsz - wielkie brawa, przydało by się Ciebie sklonować :evil_lol:. Życzę Wam (Tobie i Bejlejowi) dużo fajnych chwil, spędzonych razem :) Dziękuje, ale duża rolę w wychowaniu psiaka ma jeszcze moja narzeczona Dorotka, którą Bejli uwielbia :) Obecnie lezymy na kanapie i bejli z nami :) Quote
sleepingbyday Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 szymonsz napisał(a):Dziękuje, ale duża rolę w wychowaniu psiaka ma jeszcze moja narzeczona Dorotka, którą Bejli uwielbia :) Obecnie lezymy na kanapie i bejli z nami :) totez dlatego prosiłam: rozmnażajcie sie :evil_lol:. co tam klonowanie.... Quote
Recommended Posts