Mysia_ Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Estera napisał(a):Mysia Ci państwo nie mieszkają w Bydgoszczy.... a gdzie? :roll: Podobno Bydgoszcz, ale obrzeża? Quote
Estera Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 No kawałek od Bydgoszczy... kombinuję, kombinuję.. Quote
Mysia_ Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Estera napisał(a):No kawałek od Bydgoszczy... kombinuję, kombinuję.. juz do Ciebie lecę na gg ;) o ile tam jesteś :eviltong: Quote
Mysia_ Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Estera napisał(a):Jutro rano będzie wszystko wiadomo. w takim razie trzymam kciuki ;) Quote
anaana Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 w niedziele rano Estera idzie z wizyta:multi: cos o transporcie juz wiadomo? nie zmarnujmy tej szansy, 12letni pies nie znajduej latwo domu, nie wiemy, czy dla Pimpka ta szansa sie powtorzy...to nie jets takie trudne, ja w niedziele zrobilam trase wa-wa -opole-wa-wa i dostarczylam staruszka do domu, moze ktos Pimpkowi tez by mogl pomoc? ma juz to co najtrudniej znalezc:DOM Quote
Mysia_ Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 super, że wizyta załatwiona... Cały czas myslę jakby ten transport zkombinować :roll: Quote
Estera Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 widzę, żę anaana już mnie wyręczyła. W niedzielę jadę z umową do Brzozy. Gosia podeślij mi umowę adopcyjną,co? :cool3: Oby transport udało się znaleźć... Quote
jusstyna85 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Nie wolno zmarnować takiej szansy.... Quote
Mysia_ Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='Estera']widzę, żę anaana już mnie wyręczyła. W niedzielę jadę z umową do Brzozy. Gosia podeślij mi umowę adopcyjną,co? :cool3: Oby transport udało się znaleźć... Esti moja Ty kochana :loveu: wyslij mi na gg swojego maila ;) Quote
Estera Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Później, bo już gg wyłączyłam i idę sprzatać :evil_lol: Quote
anaana Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 sa jakies nowosci w sprawei transportu Pimpka mzoe? Quote
Mysia_ Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 anaana napisał(a):sa jakies nowosci w sprawei transportu Pimpka mzoe? niestety nie... jak na złość :roll: Quote
Estera Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 To ja zaraz jadę do być może przyszłych właścicieli Pimpka :cool3: Mysza dzwoniłam wczoraj do Ciebie :roll: Quote
Mysia_ Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Estera napisał(a):To ja zaraz jadę do być może przyszłych właścicieli Pimpka :cool3: Mysza dzwoniłam wczoraj do Ciebie :roll: wczoraj miałam gości :roll: A telefon leżał w moim pokoju i dopiero koło 23 się zorientowałam, że ktoś dzwonił :oops: A wszystko przez te spodnie, które miałam - są bez kieszeni :eviltong: Esterka była na wizycie i wszystko w porządku, więc myślę, że Pimpuś może już powoli szykować sie do drogi, byleby jakiś transport się znalazł szybciutko :cool3: Quote
Estera Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Tak byłam, widziałam, rozmawiałam, transport poszukiwany! :loveu: Quote
Estera Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Mysia_ napisał(a):dzięki Esti :loveu:Nie ma problemu, cieszę się, że mogłam pomóc :) a co do transportu to boję się, że serio do sylwka nic nie znajdziemy :roll: Quote
Mysia_ Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Estera napisał(a):Nie ma problemu, cieszę się, że mogłam pomóc :) a co do transportu to boję się, że serio do sylwka nic nie znajdziemy :roll: jest jakaś opcja koło 23 grudnia, ale to nic pewnego :roll: Quote
sara_rokitnica Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 ja się mogę zaoferować z transportem pociągiem ewentualnie :P wiem że to już zaczyna być nudne ale dopóki nie mam prawka i samochodu inny transport z mojej strony jest niemożliwy :oops: Quote
Recommended Posts