Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 749
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

swego czasu ja wieszałam, część wisi, ale żadnych telefonów dobrych nie ma.

wiecie że wydaje mi się że ta suka trochę chudnie? ostatnio byliśmy na spacerze to zdawało mi się że lepiej trochę się rusza... ;)

Posted

[quote name='znikam']
wiecie że wydaje mi się że ta suka trochę chudnie? ostatnio byliśmy na spacerze to zdawało mi się że lepiej trochę się rusza... ;)[/quote]
To dobrze :roll:

Posted

jutro sprawdzę, czy Rota faktycznie jest trochę szczuplejsza czy tylko mi się wydawało... ;)

zobaczę czy nie ma za dużej miski, ale od samego głodzenia ona nie schudnie, takiemu psu trzeba ruchu...

Posted

[quote name='Miśka84']I jak tam Rotka?[/quote]

ha. żyje. może trochę chudnie, chociaż - czy ja wiem... ciągnie nadal jak parowóz. cieszy się jak mnie widzi, zresztą co tu gadać - ona się cieszy jak widzi kogokolwiek. przydałyby się ogłoszenia, na moje już nikt nie dzwoni.

Posted

[quote name='znikam']ha. żyje. może trochę chudnie, chociaż - czy ja wiem... ciągnie nadal jak parowóz. cieszy się jak mnie widzi, zresztą co tu gadać - ona się cieszy jak widzi kogokolwiek. przydałyby się ogłoszenia, na moje już nikt nie dzwoni.[/quote]

A sa jeszcze gdzies stare ogloszenia aktywne ?

Posted

[quote name='znikam']ja rozwieszałam zwykłe papierowe, więc są aktywne póki nie zerwą ;)[/quote]

To trzeba przejrzac stary watek i poszperac, wydlawalo mi sie , ze jeszcze ktores byly aktywne. Jak bede miala czas to wystawie allegro .

Posted

sunia ma allegro [URL="http://www.allegro.pl/item525960798_sunia_po_ciezkich_przejsciach_szuka_domu.html"]sunia po ciężkich przejściach szuka domu (525960798) - Aukcje internetowe Allegro[/URL]
ciągle go odnawiam :lol:
i stale wyróżnioną alegratkę [url]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1751100_czy_z_winy_czlowieka_spedzi_zycie_za.html[/url]

• 2 weeks later...