Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

uuu...długa historia,pozatym ja pewnie coś przekręce.;P
Chodzi mniej wiecej o to,że Rotka była w hoteliku,jednak Pani,która hotelik dała nie chciała Roty więc oddała ją do schroniska nie powiadamiajac o tym nikogo,a pieniądze za pobyt Roty w hotelu dalej brała.Dzięki wolontariuszce z tego schronu,która jest również na dogomanii cała prawda wyszła na jaw. to tak w skrócie. Z góry sorki,jeśli coś poknociłam.:oops: ;)

• Replies 749
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zulugula napisał(a):
Miśka84 wklej zdjęcia tej ciotkowej suczki. Aż jestem ciekawa :razz:

Nie ma zdjęć Sary :angryy: Dopiero w śiwęta będę się z nią widzieć. Wtedy je wkleję i zobaczycie podobieństwo w umaszczeniu itd.
Różnica jest tylko w ogonku no i Rotka ma troszkę ładniejszy pyszczek :roll:
Może to jakaś rodzina? :eviltong:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
uuu...długa historia,pozatym ja pewnie coś przekręce.;P
Chodzi mniej wiecej o to,że Lonli była w hoteliku,jednak Pani,która hotelik dało nie mogła sobie z Rotą poradzić więc oddała ją do schroniska nie powiadamiajac o tym nikogo,a pieniądze za pobyt Roty w hotelu dalej brała.Dzięki wolontariuszce z tego schronu,która jest również na dogomanii cała prawda wyszła na jaw. to tak w skrócie. Z góry sorki,jeśli coś poknociłam.:oops: ;)

No to mega przekręt :roll:
Podobno w schronie wołają na psinkę Rota???

Posted

No to trzymamy kciuki za domek dla Rotki..Psinko..już pra na nowe życie i na domeczek dla Ciebie..Ale mam pytanie do cioteczek..zrozumiałam, że Rotka znów jest w schronisku???Czy coś źle odczytałam..Póki- co Psinka skacz na górę, aby dobrze było Cie widać:lol:

Posted

na odpocje.org odrzucili mi ogłoszenie

"Informujemy że dodana przez Ciebie adopcja nr. 20678 została odrzucona.
Schronisko w Milanówku jest połączone z naszą bazą danych i wszystkie psy ze schroniska są publikowane w naszej bazie"

Posted

dogomanka_ napisał(a):
zulugula- te dwa pierwsze zdjecia sa najlepsze.:loveu: Rotka na nich jest taka szczesliwa.:loveu:

To nie ja jestem wykonawcą tych zdjęć. Tylko troszkę je poprawiłam.