anawa Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Uffff, to dobrze, Detektywie, że alarm odwołany. Już trzymałam telefon, żeby zadzwonić do Aliny S. Świetna akcja :p Quote
mru Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 ja już do AlinyS napisałam hehe ;) zaproponuję temu panu spotkanie - mój TZ jest szkoleniowcem psim, więc może pod pretekstem pogadania o tym uciekaniu się uda :) Quote
mru Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 no rozmawiałam z panem ;) (hihi biedak) wstępnie umówiliśmy się na przyszły weekend, ale jeszcze mamy się zdzwaniać Quote
halcia Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 To i tak super,ze sama wróciła,czyli wie gdzie jej miejsce na ziemi.Rotus nie rób tak,nie kazda ucieczka sie dobrze konczy! Quote
hop! Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 [quote name='mru']no rozmawiałam z panem ;) (hihi biedak) wstępnie umówiliśmy się na przyszły weekend, ale jeszcze mamy się zdzwaniać[/QUOTE] Szybko działasz. :lol: Wizyta poadopcyjna jest jak najbardziej wskazana. Koniecznie sprawdź, czy Rotka ma adresówkę. ;) Quote
zulugula Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Mru, zamarłam po Twojej wiadomości. Za duzo tych psich ucieczek (zwłaszcza w Warszawie). Uff... cięszę się, że wszystko ok i pod kontrolą. Quote
polciuaa Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 jak dobrze,że Rotka wróciła! :roll: :multi: Quote
AlinaS Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='dogomanka_']jak dobrze,że Rotka wróciła! :roll: :multi:[/QUOTE] I do tego wie gdzie jest jaj miejsce na ziemi i gdzie trzeba wrócić Quote
polciuaa Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='AlinaS']I do tego wie gdzie jest jaj miejsce na ziemi i gdzie trzeba wrócić[/QUOTE] no własnie o to mi chodzi głownie.:loveu: Quote
wiq Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 przepraszam za offa! [URL="http://www.dogomania.pl/threads/174336-Psie-ksiAE-A-ki-ringA-wki-kolczatki-kantar-kozioA-ek-szelki-MM-na-Tobiego-do-30-11?p=13564023"]zapraszam na bazarek dla Tobiego! [/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/174336-Psie-ksiAE-A-ki-ringA-wki-kolczatki-kantar-kozioA-ek-szelki-MM-na-Tobiego-do-30-11?p=13564023"] [/URL] Quote
hop! Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='mru']no rozmawiałam z panem ;) (hihi biedak) wstępnie umówiliśmy się na przyszły weekend, ale jeszcze mamy się zdzwaniać[/QUOTE] Czy odwiedziłaś Rotkę? Quote
mru Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 nie, szczerze powiem, że nie mam chwili od znalezienia Hena w sumie śpię po kilka godzin tylko ale rozmawiałam z Panem Darkiem kilka tygodni temu ;) pomagał mi właśnie w sprawie Hena, bo znalazłam Hena w tej samej miejscowości muszę się panu Darkowi przypomnieć, bo on miał dzwonić się ze mną umawiać :roll: tylko mówi, że ciągle zajęty jest a chciałby się spotkać jak jest jasno jeszcze Quote
hop! Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Wieści o Rotce z dzisiaj... ;) [I][FONT=Arial][SIZE=2]"Rotka jest wyjątkowo inteligentna, bardzo szybko się uczy. Po listopadowym gigancie uciekała jeszcze ze dwa razy zanim odkryliśmy jak to robi, ale już nie szukała wrażeń daleko od domu tylko stała po drugiej stronie płotu i czekała aż ją ktoś wpuści.Teraz już nie ma takiego kłopotu bo wszystko zabezpieczyliśmy podwójnie.Trzeba przyznać, że Rotka jest najbardziej pomysłowa, ze wszystkich psów, które mieliśmy. Cały czas kombinuje co można zbroić, przy czym kopanie dołków to najlżejsza przypadłość. Przy tym wszystkim jest bardzo kochana i nie można się na nią gniewać. Taka już jest." [/SIZE][/FONT][/I][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Verdana]Proszę, zajrzyjcie na wątek Saby - [/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/176227-MA-oda-i-kochana-suczka-musi-znaleA-AE-dom-do-31-grudnia[/URL] [/SIZE][/FONT] Quote
zdrojka Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Czuje się już jak u siebie, ale to może być niebezpieczne... Cieszę się, że znalazła swój dom na ziemi i już się nie musi tułać. Wszystkiego dobrego Tobie Rotko i Wam wszystkim! Quote
AlinaS Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Właśnie anawa przypomniała mi o Rotce - wszyscy jesteśmy bardzo ciekawi co u niej? Quote
anawa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Wszystko w porządku ale jej towarzysz odszedł za TM............ Quote
hop! Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Kiedyś poprosiłam p.Darka o pomoc w szukaniu domu Kumplowi. Po śmierci Biegacza pomyślał właśnie o adopcji Kumpla, bo Rotce jest smutno bez innego psa. Kumpel ma dom, ale na pewno inny psiak zostanie zaadoptowany. Quote
anawa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='hop!']Kiedyś poprosiłam p.Darka o pomoc w szukaniu domu Kumplowi. Po śmierci Biegacza pomyślał właśnie o adopcji Kumpla, bo Rotce jest smutno bez innego psa. Kumpel ma dom, ale na pewno inny psiak zostanie zaadoptowany.[/QUOTE] Powiem więcej: nawet już został wybrany :) Szczegóły później, bo muszę szybciutko zawiadomić zainteresowanych :) Quote
mru Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 ojej staruszek za TM :( aaa pan Darek wziął drugiego psiaka? :) Quote
hop! Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='anawa']Powiem więcej: nawet już został wybrany :) Szczegóły później, bo muszę szybciutko zawiadomić zainteresowanych :)[/QUOTE] Wiem. To Barnaba - [url]http://www.dogomania.pl/threads/179364-ZmarA-wA-aA-ciciel-Barnaba-pozostaA-sam-Potrzebny-dom[/url]. Quote
Recommended Posts