Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 749
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakie cudowne wieści :) Rotko powodzenia w nowym domku...Takie momenty utwierdzają mnie w przekonaniu, że zawsze warto mieć nadzieję :) czekam z niecierpliwością na zdjęcia i info z nowego domku!

Posted

nareszcie :multi:

jejku to moge spokojnie umrzeć

Rotka nie dawała mi spokoju - załozłam sto lat temu pierwszy wątek , jej fotka chyba do dzisiaj jest w schronisku w uciechowie , walczyłąm ale po wyczerpaniu moic mozliwosci zaprzestałąm , dziękuję Wam że nie upadłyście na duchu tak jak ja i znalazłyscie jej dom :loveu:

Posted

[quote name='Ola la']ciotka żyjjjjjj! :evil_lol:

zaraz Ci znajdziemy jakąś rotkopodobną istotę :-D[/quote]

.... na przykład Kumpel-Kojot :razz:.............. baaaaaardzo rotkopodobny :lol:

Posted

[quote name='justynavege']ciekawe czy jest szansa na realcje z nowego domu a moze i jaka fota się trafi??[/quote]
Prosiłam pana, żeby za jakiś czas napisał co słychać. O fotki mogę również poprosić, ale odczekajmy trochę... Niech Rotka się na dobre zadomowi. ;)

Podobno był jeszcze inny pan, który był zainteresowany adopcją Rotki. Może jemu zaproponujecie Kumpla? :razz:

Posted

[quote name='hop!']Prosiłam pana, żeby za jakiś czas napisał co słychać. O fotki mogę również poprosić, ale odczekajmy trochę... Niech Rotka się na dobre zadomowi. ;)

Podobno był jeszcze inny pan, który był zainteresowany adopcją Rotki. Może jemu zaproponujecie Kumpla? :razz:[/quote]

Nic mi o tym nie wiadomo :crazyeye:
Kto ma namiary na tego pana?

Posted

[quote name='anawa']Nic mi o tym nie wiadomo :crazyeye:
Kto ma namiary na tego pana?[/quote]
AlinaS mi o tym wspomniała. Tylko nie wiem, czy to aktualne.

Posted

[quote name='anawa']Dzięki, hop :lol:[/quote]
Nie ma za co. :lol:

Na wątek Rotki trafiłam dzięki banerkowi, który masz w podpisie. Gdyby nie to, poleciłabym domkowi inną sunię. Może teraz dzięki Rotce Kumpel znajdzie domek. Fajnie by było. ;)

Posted

[quote name='hop!']Nie ma za co. :lol:

Na wątek Rotki trafiłam dzięki banerkowi, który masz w podpisie. Gdyby nie to, poleciłabym domkowi inną sunię. Może teraz dzięki Rotce Kumpel znajdzie domek. Fajnie by było. ;)[/quote]

Oj taaaaak.................:fadein:

I to właściwie powinna być "lekcja" dla wszystkich: nie żałujcie miejsca w swoim podpisie - umieszczajcie banerki - bo nigdy nie wiadomo, co się może wydarzyć :razz:

Posted

[quote name='anawa'].... na przykład Kumpel-Kojot :razz:.............. baaaaaardzo rotkopodobny :lol:[/QUOTE]

ano baaaaardzo:crazyeye: o kurcze meski odpowiednik Rotki :lol:

no to teraz mozna spokojnie zmienic tytul wątku :loveu:

Posted

Druga osoba która dzwoniła o Rotkę to pan który dzwonił niestety z zastrzeżonego numeru i miał się jeszcze odezwać ale się nie odezwał. z tym że ona ma już psa więc mógłby wziąć tyko sunię. Jak się odezwie to coś mu zaproponujemy. Warunki też raczej niezłe 2000metrów ogrodzonego terenu do hasania chyba że się wystraszył wizyty poadopcyjnej?

Posted

[quote name='AlinaS']Druga osoba która dzwoniła o Rotkę to pan który dzwonił niestety z zastrzeżonego numeru i miał się jeszcze odezwać ale się nie odezwał. z tym że ona ma już psa więc mógłby wziąć tyko sunię. Jak się odezwie to coś mu zaproponujemy. Warunki też raczej niezłe 2000metrów ogrodzonego terenu do hasania chyba że się wystraszył wizyty poadopcyjnej?[/quote]

Dzięki AlinaS......... szkoda :-(