NaamahsChild Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [CENTER][CENTER][LEFT][SIZE=2]Alino, troszkę zmodyfikowałam Twój tekst do ogłoszeń:oops: Mam nadzieję, że nie jesteś zła, jakaś odmiana może pomoże..?[/SIZE] [/LEFT] [FONT=Georgia][SIZE=3][B] [COLOR=Blue]Mówi się, że pięknym jest w życiu łatwiej. Czyżby..? Rotki jakby to nie dotyczy. Jest przecież suczką niezwykłej urody. [/COLOR][/B][COLOR=Blue] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Blue]Natura była niezwykle szczodra, obdarzając ją przecudną aparycją i świetnym charakterem. Urzekające umaszczenie merle przyciąga wzrok i uwagę. Niestety, los nie był litościwy. Rotka jest po[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Blue] traumatycznych przeżyciach, została odbierana w trybie interwencyjnym okrutnemu 'opiekunowi'. Trafiła do schroniska dla zwierząt.[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Blue] Mimo tych strasznych przeżyć ufa człowiekowi. [B]Ma łagodne, zrównoważone usposobienie, przy tym jest pewna siebie i bardzo przyjacielska względem innych psów. Jest uczuciowa; na widok ręki nadstawia łepek do głaskania. To wesoły piesek, pozbawiony lęków i otwarty na ludzi.[/B] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Blue] Rotka ma wielkość Owczarka Niemieckiego. [B]Jest psem towarzyszącym, żywiołowym, sympatycznym, przyzwyczajonym do życia w grupie.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Blue] Nadaje się do domku z innymi psami (jest świetnym kompanem zabaw). Rotka jest pozbawiona agresji. Nadaje się do domu z dziećmi. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Blue] [B]ROTKA jest zdrowa, zaszczepiona,wysterylizowana.[/B] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Blue]Ma ok. 5 lat. To piękny, wspaniały pies.[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Blue] Potrzeba jej do szczęścia tylko człowieka, który będzie jej przyjacielem do końca życia. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Blue][B]Spójrz tylko w jej oczy. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Blue][B]Ona tak mocno wierzy... wierzy, że jej los może się jeszcze odmienić.[/B] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/CENTER] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Blue] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Blue]Sunia przebywa w schronisku w Milanówku. [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Blue]Szukamy wspaniałego domku dla tego psa. Rotka zostanie oddana po odbyciu wizyty przedadopcyjnej i podpisaniu umowy adopcyjnej. tel 604 877 990[/COLOR] [/SIZE][/FONT] Quote
AlinaS Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Bardzo dobrze ja w pisaniu tekstów z pewnością nie jestem dobra czasem coś wypocę ale z pewnością pozostawia to dużo do życzenia. Wielkie dzięki:lol: Quote
wiq Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 przypominam o Rotce ;) zrobię jej wieczorem jakieś ogłoszenia.. Quote
AlinaS Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Rotka powoli traci nadzieję na dom:-( [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/88/91af56ba7b0f6229.jpg[/IMG][/URL] Quote
NaamahsChild Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Biedna Rotka:-( Ja wierzę, że jak się ktoś pojawi, to będzie już wyjątkowy. Quote
Miśka84 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
mikoada Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Rotka ty jeszcze tutaj, uciekaj do swojego domku... Quote
AlinaS Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Jakże chętnie by znalazła swojego ludzia ale jakoś tak nie bardzo wychodzi:Dog_run:Biegam szukam a tu nic Quote
mikoada Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Mam nadzieję, że te długie poszukiwania okażą się naprawdę owocne :kciuki: Quote
wiq Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 zrobiłam jej alegratkę i gumtree.. nic?:-( Quote
majuska Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Roteczko, dlaczego tyle czasu czekasz???:shake: Quote
anawa Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Nie może nas tu zabraknąć. Wraz z Kumplem-Kojotem zapisujemy się na wątek i kibicujemy "siostrzyczce" :thumbs: Zapraszamy do nas: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/kumpel-kojot-wyjatkowy-pies-juz-w-hotelu-u-jamora-141003/[/URL] Quote
anawa Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Aha, poczęstowaliśmy się banerkiem Rotki. Czy to O.K.? :razz: Quote
AlinaS Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 :Dog_run::Dog_run: Rotka z kojotem razem raźniej szukać domku lub domków Quote
halcia Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Tezl liczyłam na to,ze moze masz juz domek,a ty biedactwo dalej czekasz....:shake: Quote
AlinaS Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Niestety nikt nie chce poczciwej Rotki Quote
anawa Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='AlinaS']Niestety nikt nie chce poczciwej Rotki[/quote] E tam, nie chce....... Po prostu jeszcze nie wie, że chce....... :p [COLOR=red][B]ZAPRASZAMY NA BAZAREK DLA KUMPLA-KOJOTA:[/B][/COLOR] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/egzotyczna-bizuteria-piekne-akwarele-inne-cuda-dla-kumpla-do-20-ix-146398/#post12961700"][COLOR=#000000]Egzotyczna biżuteria, piękne akwarele i inne cuda dla Kumpla. Do 20 IX.[/COLOR][/URL] Quote
idusiek Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Kojot jest chyba podobny do Rotki nie? Ile Rotka juz szuka domu?:roll: Quote
wiq Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 3ci rok :( był nawet artykuł w gaziecie - bez odzewu :/ Quote
Recommended Posts