Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ehhhhhhh

Bylam na wizycie.
Ludzie nie źli ale to nie ten domek jaki wymarzyłam sobie dla Rotki :shake: i wy chyba też.

Mieszkanie w centrum Bytomia.Klatka schodowa zapiera dech w piersiach(doslownie)...w negatywnym tych slow znaczeniu.
No ale wiadomo klatka klatką a domek moze być fajny.

Mieszkanie zainteresowanych - w starym stylu i wyraźnie przed remontem...niby przeprowadizli sie niedawno i niedługo robią remont ale ściany też mnie przerazily...
choć ogolnie dom czysty.
Trojka dzieci w wieku 10 i chyba 7 i 8 lat - chlopcy.
No i ich pies-wielki owczar.Zadbany i wesoly.

PAn wydawal sie bardzo ok a jego zona hmmmm taką miala niewyrazna buzie.
Owczarek kastrowany...chodza z nim do weta i w ogole no ale ...nie wiem.

Czuje się zawiedziona.
Mysle i mysle czym najbardziej i dochodze do wniosku,ze tymi obdrapanymi scianami bo przecierz tapeta nie kosztuje majatku.

Jak myslicie?:shake:

• Replies 749
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rotka nadal jest w schronisku.Może jakiś domek z ogrodem by się znalazł? Rotka powinna poradzić sobie również w mieszkaniu ale w przypadku tych ludzi 2 psy duże psy w mieszkaniu no nie wiem? To że ściany nie bardzo to nic nie znacz - serce dla zwierzaka jest ważne ale nie zapominajmy suniia w schronisku ma dość dobre jak na schroniskowe warunki z pewnością nie możemy ich pogorszyć

Posted

zrobiłam nowy banner, może ściągnie kogoś ;)
dzięki Naa za przybycie :)

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/czy-z-winy-czlowieka-spedzi-zycie-za-kratami-pilnie-potrzebny-domek-na-zawsze-125276/"][IMG]http://img44.imageshack.us/img44/1904/rotka2.jpg[/IMG][/URL]