Ola la Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 ehhhhhhh Bylam na wizycie. Ludzie nie źli ale to nie ten domek jaki wymarzyłam sobie dla Rotki :shake: i wy chyba też. Mieszkanie w centrum Bytomia.Klatka schodowa zapiera dech w piersiach(doslownie)...w negatywnym tych slow znaczeniu. No ale wiadomo klatka klatką a domek moze być fajny. Mieszkanie zainteresowanych - w starym stylu i wyraźnie przed remontem...niby przeprowadizli sie niedawno i niedługo robią remont ale ściany też mnie przerazily... choć ogolnie dom czysty. Trojka dzieci w wieku 10 i chyba 7 i 8 lat - chlopcy. No i ich pies-wielki owczar.Zadbany i wesoly. PAn wydawal sie bardzo ok a jego zona hmmmm taką miala niewyrazna buzie. Owczarek kastrowany...chodza z nim do weta i w ogole no ale ...nie wiem. Czuje się zawiedziona. Mysle i mysle czym najbardziej i dochodze do wniosku,ze tymi obdrapanymi scianami bo przecierz tapeta nie kosztuje majatku. Jak myslicie?:shake: Quote
polciuaa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 no nie wiem..obskurne sciany w sumie o niczym nie swiadcza..chociaz wiem,ze rażą na pierwszy rzut oka..:roll: Quote
majuska Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 A co na temat samej Rotki mówili??? Dlaczegpo właśnie ona, itp??? Quote
halcia Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 i co ?Odebrałas,ze to pan chce...a pani niekoniecznie??? Quote
AlinaS Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Rotka nadal jest w schronisku.Może jakiś domek z ogrodem by się znalazł? Rotka powinna poradzić sobie również w mieszkaniu ale w przypadku tych ludzi 2 psy duże psy w mieszkaniu no nie wiem? To że ściany nie bardzo to nic nie znacz - serce dla zwierzaka jest ważne ale nie zapominajmy suniia w schronisku ma dość dobre jak na schroniskowe warunki z pewnością nie możemy ich pogorszyć Quote
wiq Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 no i co w tej sprawie? wierzę, że podejmiecie słuszną decyzję ;) Quote
AlinaS Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Może po wakacjach ruszą się adopcje? Quote
wiq Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 oby, bo ciężko idzie.. do tego zawsze w wakacje wysyp psów, szczeniąt, kociąt... Quote
AlinaS Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Trzymajmy kciuki a może nowy domek przez przypadek się napatoczy? Quote
wiq Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 no musi w końcu, suńka zaczyna chyba 3 rok w schroniskach... :placz: Quote
AlinaS Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Odnoszę wrażenie Iż bardzo mało osób zagląda na wątek Quote
NaamahsChild Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Rotko, jesteś niesamowitą sunią.. .. i ten dom się w końcu znajdzie, za to będzie najwspanialszy wśród najwspanialszych! Quote
wiq Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 zrobiłam nowy banner, może ściągnie kogoś ;) dzięki Naa za przybycie :) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/czy-z-winy-czlowieka-spedzi-zycie-za-kratami-pilnie-potrzebny-domek-na-zawsze-125276/"][IMG]http://img44.imageshack.us/img44/1904/rotka2.jpg[/IMG][/URL] Quote
AlinaS Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Wreszcie niewielkie poruszenie na wątku:lol: Quote
majuska Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Zaglądamy do Roci, zaglądamy.....czemu to tyle trwa....:shake: niektóre psiaki mają wyjątkowego pecha..:shake: Quote
wiq Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 wklejajcie banner do podpisu i reklamujcie sucz :evil_lol: Quote
polciuaa Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 ja zaglądam zawsze,tylko jak nie mam nic do powiedzenia to się poprostu nie odzywam.) Quote
AlinaS Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Biegniemy z uśmieszkiem na pysku na pierwszą Quote
ewatonieja Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 u mnie w podpisie miejsca brak ale z chęcia podniosę :cool3: Quote
AlinaS Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Jak wkleić banerek? próbuję na różne sposoby i i tak mi nie wychodzi wyskakuje mi bąd albi tylko link Quote
wiq Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Alina, cały zaznacz i skopiuj, nie wskakuje? Quote
Recommended Posts