Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PILNE OGłOSZENIE Z aLLEGRO

to szczeniaki znalezione pare misięcy temu w polach. Jak widać na zdjęciach, pieski są bardzo ładne.. jest to suczka i piesek. Przebywają one nadal w polach gdzie są codziennie karmione i mają tam zrobione legowisko.. jednak zbliża się zima.. i w takich warunakch raczej tam nie przetrwają.. Szukamy dla nich domu.. byłoby fajnie gdyby ktoś zechciał zabrać obydwa.. ale nie jest to konieczność.. Najważniejsze żeby każde z nich znalazło dobry dom.
O więcej informacji i więcej zdjęć proszę pisać do mnie lub dzwonić na numer 608-051-273.

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pieski żyją ponieważ mają zrobione zadaszenie.. a poza tym ich historia jest taka.. że ich bezdomna matka urodziła je w czymś typu.. lisia nora.. więc przypuszczalnie tak sobie śpią gdy jest zimno.. codziennie dostają jedzenie.. Ale widomo.. na polu jest coraz zimniej..

Posted

kingas napisał(a):

Przypuszczalnie jezeli bedzie juz bardzo zimno.. to ja je zabiore.. tyle że mam już 3 psy.. :roll:

Moim zdaniem tu się nie ma co zastanawiać. Już jest zimno... Bierz, zrób foty, a my porobimy dużo ogłoszeń. Szybko znajdą domki, bo to szczeniaki :roll: :roll: :roll: