figa33 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 cichutko to u Ciebie Kubusiu... On jest taki trochę jak duży sznaucer? Quote
figa33 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 allegro dla Kubusia http://www.allegro.pl/item867009188_allegro_dla_zapomnianego_kubusia.html przydało by się troszkę więcej informacji na Jego temat , jaki jest do innych psów , do ludzi telefony kontaktowe zostawiłam te , które miała Bajka bo nie wiem czy te podane w 1 poście są aktualne no i fajnie jeśli Kuba ma jeszcze jakieś zdjęcia dobre zdjęcia to bardzo ważne Quote
figa33 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 oj ,nikogo nie było...:-( dziewczyny , przypominam się z kontaktami podanymi w allegro , bo jeśli są złe , to trochę bez sensu.... Quote
bumel Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='figa33']oj ,nikogo nie było...:-( dziewczyny , przypominam się z kontaktami podanymi w allegro , bo jeśli są złe , to trochę bez sensu.... Figa33 - piękne dzięki za allegro Kubusiowe:-) Nowe zdjęcia by sie bardzo przydały, tylko że Kubusia ciężko na spacer zabrać...:-( coś się pomyśli... Kontakty w allegro są dobre (te w pierwszym poście raczej nie). Można dodać maila: [email protected] Poproszę założycielkę wątku, żeby tu zajrzała i uuaktualniła dane. Co do rasy czarnuszka, to jak dla mnie Kubuś ma więcej z pudla niż sznaucera, ale poproszę koosiek, żeby się wypowiedziała. Quote
koosiek Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 No to koosiek się wypowie;) Dla mnie też on jest bardziej pudel niż sznaucer, chociaż pudel też nie do końca. Po prostu śliczny cundell burry;) No i jest większy od średniego pudla czy sznupka, ale mniejszy od dużych. Wielkie dzięki za allegro! Na tym wątku faktycznie cichutko, a Kubusia trzeba pokazać światu:) Aha, mam jeszcze dwie jego fotki, nienajlepsze, ale wstawię. Quote
figa33 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 zaraz dodam maila do allegro a Kubuś ma już jednego obserwatora , acha! to oczywiście nic nie znaczy , ale zawsze troszkę cieszy a fajne zdjęcia , bardzo , bardzo by się przydały jej , psy zazwyczaj cieszą się na spacery , to Kubuś musi być straszną bidą On od początku taki był? Quote
koosiek Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 A tu z towarzyszką niedoli, Perełką, która też ma swój zapomniany wątek: http://www.dogomania.pl/threads/30247-PereA-ka-4-lata-w-schronie-Wawa-Czy-ma-szansAE Quote
mru Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 melduje sie u Kuby rozkrecamy chłopaka, co? :) Quote
koosiek Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Klawiatura mi się buntuje i nie mogę zrobić odstępu między fotkami:mad: Lepszych fotek niestety nie mam. Ogólnie to Kuba (jak i Perełka) jest z tych takich "dzikszych". Jak kiedyś podeszłam do jego boksu, by go pogłaskać, usłyszałam od wolontariusza "lepiej uważaj, one cię nie polubią". A potem "Ale możesz pogłaskać Dexa":eviltong: Quote
figa33 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 wstawiłam zdjęcia :lol: Kubusiu może i do Ciebie uśmiechnie się szczęście.... Quote
Dzika_Figa Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 To się melduje u Kubusia. Nie wiem tylko do końca, czy mam cos robic, czy tylko naobiecywać a potem sie ociągać... Quote
figa33 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Kubusiu , nie spadaj tak niziutko , przypominamy się ciotkom... jakby tak ciocia Dzika_Figa trzasnęła jakiś piękny banerek dla Kubusia..:cool3::modla: Quote
koosiek Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Kubuś kumuluje szczęście :) Neris, która przynosi psiakom szczęście, szczęśliwe allegro Figi... I jeszcze szczęśliwego banerka brak:razz: Quote
Dzika_Figa Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 No i zgubiłam Kubusia w morzu subskrybcji, Figa33 musiała mi o nim przypomnieć. :oops: Banerek oczywiście zrobię, ale czy śliczny? Postaram się spełnić oczekiwania :cool3: Widzę, że bardzo bardzo są potrzebne zdjęcia Kubusia. Przecież to od dobrych zdjeć zależy czy ktoś zwróci na psiaka uwagę. Kubusiu, bądź rozsądny i daj się trochę pofotografować... Quote
koosiek Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Ja nie mogę w kwestii fot nic obiecać, nie wiem, kiedy uda mi się dojechać do Azylu i czy aparat nie będzie się buntował. Bumel, Siekowa - pomożecie? :razz: Quote
Dzika_Figa Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Banerki dla Kubusia. Przykro mi, że tylko takie, ale z takimi zdjęciami niewiele mogłam. Quote
Piromanka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Zapisuję. Pomogę w tym tygodniu w ogłoszeniach. Quote
koosiek Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Bardzo dziękuję :) Głupio mi, że ostatnio ciągle o coś kogoś proszę :oops: Ale tyle tych psiaków jest :-( Quote
figa33 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 ponowne allegro dla Kubusia:lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=885085251 marzą mi się dla niego takie dobre zdjęcia są niestety bardzo ważne przy promowaniu psa.... Quote
koosiek Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 W weekend, mam nadzieję, będę w azylu - pokombinuję coś ze zdjęciami. Dzięki za allegro :) Quote
Piromanka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 figa33 napisał(a):marzą mi się dla niego takie dobre zdjęcia są niestety bardzo ważne przy promowaniu psa.... Zgadzam się z tym w 100%. Zdję Quote
Dzika_Figa Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 No tak to niestety jest, że szukanie domów psom to w duzym stopniu marketing i reklama. Dobre zdjęcia, dobry tekst to dobra reklama dla psa, ludziom się podoba, zapamiętują, coś ich rozbawi, coś wzruszy i zaczynają o psie mysleć inaczej... To czekamy na dobre zdjęcia chłopaka, oby się udało jej zrobić jak najsyzbciej. Quote
koosiek Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Nie dałam rady pojechać w weekend do azylu, ale wiem, że Kubuś był wczoraj na spacerku i może jakieś fotki będą :) Podobno trzeba go było złapać na poskrom, inaczej nie dało rady zapiąć mu smyczy :( Nie wiem tylko, czy był agresywny, czy tylko uciekał, mam nadzieję, że Siekowa coś napisze. Quote
Recommended Posts