Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='figa33']oj ,nikogo nie było...:-(
dziewczyny , przypominam się z kontaktami podanymi w allegro , bo jeśli są złe , to trochę bez sensu....

Figa33 - piękne dzięki za allegro Kubusiowe:-) Nowe zdjęcia by sie bardzo przydały, tylko że Kubusia ciężko na spacer zabrać...:-( coś się pomyśli...

Kontakty w allegro są dobre (te w pierwszym poście raczej nie).
Można dodać maila: [email protected]

Poproszę założycielkę wątku, żeby tu zajrzała i uuaktualniła dane.

Co do rasy czarnuszka, to jak dla mnie Kubuś ma więcej z pudla niż sznaucera, ale poproszę koosiek, żeby się wypowiedziała.

Posted

No to koosiek się wypowie;) Dla mnie też on jest bardziej pudel niż sznaucer, chociaż pudel też nie do końca. Po prostu śliczny cundell burry;) No i jest większy od średniego pudla czy sznupka, ale mniejszy od dużych. Wielkie dzięki za allegro! Na tym wątku faktycznie cichutko, a Kubusia trzeba pokazać światu:) Aha, mam jeszcze dwie jego fotki, nienajlepsze, ale wstawię.

Posted

zaraz dodam maila do allegro
a Kubuś ma już jednego obserwatora , acha!
to oczywiście nic nie znaczy , ale zawsze troszkę cieszy
a fajne zdjęcia , bardzo , bardzo by się przydały
jej , psy zazwyczaj cieszą się na spacery , to Kubuś musi być straszną bidą
On od początku taki był?

Posted

Klawiatura mi się buntuje i nie mogę zrobić odstępu między fotkami:mad: Lepszych fotek niestety nie mam. Ogólnie to Kuba (jak i Perełka) jest z tych takich "dzikszych". Jak kiedyś podeszłam do jego boksu, by go pogłaskać, usłyszałam od wolontariusza "lepiej uważaj, one cię nie polubią". A potem "Ale możesz pogłaskać Dexa":eviltong:

Posted

No i zgubiłam Kubusia w morzu subskrybcji, Figa33 musiała mi o nim przypomnieć. :oops:
Banerek oczywiście zrobię, ale czy śliczny? Postaram się spełnić oczekiwania :cool3:
Widzę, że bardzo bardzo są potrzebne zdjęcia Kubusia.
Przecież to od dobrych zdjeć zależy czy ktoś zwróci na psiaka uwagę.
Kubusiu, bądź rozsądny i daj się trochę pofotografować...

Posted

No tak to niestety jest, że szukanie domów psom to w duzym stopniu marketing i reklama. Dobre zdjęcia, dobry tekst to dobra reklama dla psa, ludziom się podoba, zapamiętują, coś ich rozbawi, coś wzruszy i zaczynają o psie mysleć inaczej...
To czekamy na dobre zdjęcia chłopaka, oby się udało jej zrobić jak najsyzbciej.

Posted

Nie dałam rady pojechać w weekend do azylu, ale wiem, że Kubuś był wczoraj na spacerku i może jakieś fotki będą :)

Podobno trzeba go było złapać na poskrom, inaczej nie dało rady zapiąć mu smyczy :( Nie wiem tylko, czy był agresywny, czy tylko uciekał, mam nadzieję, że Siekowa coś napisze.