Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

[quote name='SuperGosia']Lonka powie, ze dobrze, a ja powiem, ze nie wiem ;) (choc Tys u niej CWC dostal). W kazdym razie - pani Aleksandra Swisulska [B]zna sie na rasie Shih Tzu.[/B][/quote]Lonka nic nie powie:evil_lol:bo sama nie wie:lol:gdy by byłam wrozka to bym zwyciezców podawała:cool3:a tak to zobaczymy:eviltong:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lonka']Lonka nic nie powie:evil_lol:bo sama nie wie:lol:gdy by byłam wrozka to bym zwyciezców podawała:cool3:a tak to zobaczymy:eviltong:[/quote]

Zobaczycie, bo ja sie nie wybieram :eviltong:
W kazdym razie nalezy sie spodziewac fachowych opisow... dluzszych, iz dwie linijki.

Pani Swisulska woli jasniej umaszczone psy - taka podpowiedz ode mnie ;)

Posted

[quote name='SuperGosia']Zobaczycie, bo ja sie nie wybieram :eviltong:
W kazdym razie nalezy sie spodziewac fachowych opisow... dluzszych, iz dwie linijki.

Pani Swisulska woli jasniej umaszczone psy - taka podpowiedz ode mnie ;)[/quote]to fakt że opisy sa dlugie.Wychwytuje wady psow,liczy się u niej ruch,budowa,przygotowanie i ogolne wrazenie.Ale co do jasnego umaszczenia to nie wiem.Loska u niej w Krakowie CACIB dostala:cool3: więc jeżeli chodzi o kolor to nie wiem czy ma jakis preferowany u shih-tzu:oops:

Posted

Nie, no to kasa wywalona w błoto jak dla mnie. To ja nie mam po co jechać. Wkurza mnie to, zgłaszam psa, płacę kasę i na koniec jaja sobie robią....

Posted

[quote name='pumilo']Nie, no to kasa wywalona w błoto jak dla mnie. To ja nie mam po co jechać. Wkurza mnie to, zgłaszam psa, płacę kasę i na koniec jaja sobie robią....[/quote]

Moze nie bedzie tak zle - masz fajne psy, a to ze p. Swistulska preferuje jasniejsze psiaki nie oznacza, ze da wygrac za samo umaszczenie ;)

Posted

[quote name='SuperGosia']Moze nie bedzie tak zle - masz fajne psy, a to ze p. Swistulska preferuje jasniejsze psiaki nie oznacza, ze da wygrac za samo umaszczenie ;)[/quote]Ja tez tak mysle.Nie wiadomo nigdy nic:razz:Czasami sedzia daje wygrywac na jednej wystawie
a na drugiej nie.Ja tak mialam:roll:
pumilka przeciesz na swiatówce nie ma zmiany ale sedziowanie przeciesz wiadome.

Posted

W nosie mam Kielce w takim razie. Nie jadę i już :p
Takich sytuacji nie znoszę. To tak jakbym poszła kupić szpilki a przy kasie dostała domowe paputki :razz: Wystawy nie kosztują 5 zł i każdy ma chyba prawo zaplanować na co wyda swoje pieniądze. Tym bardziej, że jest to dosyć częsty numer na polskich wystawach. A tej wystawy w Krakowie, to lepiej Ala nie przypominaj :evil_lol:
Za miłe słowa bardzo wszystkim dziękuję hihihi:B-fly: ale tak ciut to się do tego tatusiowie szczeniaczków dołożyli :razz:

Posted

[quote name='pumilo']W nosie mam Kielce w takim razie. Nie jadę i już :p
Takich sytuacji nie znoszę. To tak jakbym poszła kupić szpilki a przy kasie dostała domowe paputki :razz: Wystawy nie kosztują 5 zł i każdy ma chyba prawo zaplanować na co wyda swoje pieniądze. Tym bardziej, że jest to dosyć częsty numer na polskich wystawach. A tej wystawy w Krakowie, to lepiej Ala nie przypominaj :evil_lol:
Za miłe słowa bardzo wszystkim dziękuję hihihi:B-fly: ale tak ciut to się do tego tatusiowie szczeniaczków dołożyli :razz:[/quote]nu wlasnie wstawiaj foty tatusiów:lol: Gratulacji tez dla Solaris!!!:loveu:
Teraz mi się przypomniało:mad: w numerze numer 5 "Pies" fotka z wystawy Solariś z Robinem:cool3:

Posted

[quote name=':)']O ktorej zaczyna sie ocena Shihtzakow w Poznaniu? :)[/quote]
Myśle że o 10.00:roll:Ale poczekamy na plan sędziowania.Ponoć ma być.

Posted

[quote name='lonka']Myśle że o 10.00:roll:Ale poczekamy na plan sędziowania.Ponoć ma być.[/QUOTE]

Alu,kiedy bedziesz na gg?Chcialabym z Toba pogadac:)

Posted

Nieźle :lol: Nawet z Indonezji 1 psiak jest, a nazw niektórych ras, to nawet nie słyszałam :oops:

Zastanawia mnie tylko w statystykach
"Anglia-66 psów
Wielka Brytania-29 psów" :cool1:
i
"Canada - 1 pies
Kanada- 2 psy" :cool1:

Posted

moze statystyki były robione na podstawie zgłoszeń i ktoś wpisał w zgłoszeniu kraj:Canada, a inny Kanda
tak mi sie przynajmniej wydaje

oprocz Polaków to najwiecej Rosjanów Czechów Niemców i Włochów

Posted

[quote name='pumilo']Nieźle :lol: Nawet z Indonezji 1 psiak jest, a nazw niektórych ras, to nawet nie słyszałam :oops:

Zastanawia mnie tylko w statystykach
"Anglia-66 psów
Wielka Brytania-29 psów" :cool1:
i
"Canada - 1 pies
Kanada- 2 psy" :cool1:[/quote]ciekawe:roll:

Posted

[quote name='SuperGosia']Tak czy owak - podejrzewam, iz w czwartek o godzinie 12.30 bede juz po ocenie :cool1:

Ala, mam nadzieje, ze zglosiliscie juz sie do NR :mad:[/quote]Jeszcze nie:cool3:Mam czas;)

Posted

"taka już jestem dorosła i poważna" ;)

[IMG]http://img120.imageshack.us/img120/7753/pict7698zzpn2.jpg[/IMG]

[IMG]http://img112.imageshack.us/img112/4475/pict7722zzll6.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='pumilo']"taka już jestem dorosła i poważna" ;)

[IMG]http://img120.imageshack.us/img120/7753/pict7698zzpn2.jpg[/IMG]

[IMG]http://img112.imageshack.us/img112/4475/pict7722zzll6.jpg[/IMG][/quote]:evil_lol:maniucha śliczna:loveu::loveu::loveu:
Pumilka jeszcze,jeszcze:cool3:

Posted

Pumilo
Cudne fotki przecudnych szxzeniorkow!

Ja juz sie wprost nie moge doczekac na swiatowke. Nie czytam topicu, niestety brak czas :shake::shake: Czy wystawiacie swoje psiaki, bo na pewno bedziecie!
Ja juz nie moge sie doczekac! Mam nadzieje, ze oprocz pieknych psow, beda jakies fajne stoiska.

Posted

Witaj Anii!:loveu:Pewnie że się wystawiamy:cool3:troche nas będzie:razz:
a ty w który dzień bedziesz?
A co do stoiski to szczerze mówiąc sama licze na to że bedzie coś fajnego i nowego.Czytając zagraniczne fora to tam jest troche tych firm kosmetycznych... więc licze że coś nowego się na światówce pojawi:roll:I oby starczylo czasu na oglądanie:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...