slaweknowicki Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 [quote name='orasek']Witajcie, ma ktoś szczeniaki shih-tzu? Może ktoś wie czy są gdzieś jakieś maluchy? Mam chętną na suczke czarno-białą ale do domku a nie na wystawy.Odpiszcie jak coś wiecie.[/quote] zadzwoń do yaki z tego co wiem ma czarno białą suczkę do sprzedania
orasek Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 [quote name='slaweknowicki']zadzwoń do yaki z tego co wiem ma czarno białą suczkę do sprzedania[/QUOTE] daj mi numer na prv jak możesz
dianthus Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 [quote name='Goja']a co do krakowa to wcale jej nie szykowałam w była tylko dzień wcześniej wykompana w JSB[/quote] Wystarczyło zmienić kosmetyki i efekt jest :multi: .Lubię jak ktoś korzysta z dobrych rad. A do kawy proszę mleko i cukier :eviltong: . Pozdrawiam
Goja Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 dianthus widziałam zgłoszonego na wystawę do gdyni pieska z twojej hodowli tak mi się przynajmniej zdaje napisz jak poszło i wklej jakieś zdjęcia szukałam tu we wcześniejszych wypowiedziach ale nic mi nie wpadło na ten temat w oko tylko jakaś zadyma z warszawą
dianthus Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 [quote name='Goja']dianthus widziałam zgłoszonego na wystawę do gdyni pieska z twojej hodowli tak mi się przynajmniej zdaje napisz jak poszło i wklej jakieś zdjęcia szukałam tu we wcześniejszych wypowiedziach ale nic mi nie wpadło na ten temat w oko tylko jakaś zadyma z warszawą[/quote] Nic nie wkleję bo nie mam cyfrówki ani skanera. Suka była po raz pierwszy na wystawie w Chojnicach po raz drugi.Na obu wystawach doskonała.Zobaczysz ją w Sopocie.Mała jest na zdjęciach z Chojnic,które wklejał Sławek(wystawia ją dziewczynka).Z Gdyni fotki ma Yaki i Sławek jak ich poprosisz to wkleją. PS.Kawa rozpuszczalna :cool3: . Pozdrawiam
karolayna Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 kto z Was jedzie do Częstochowy lub do Warszawy we wrześniu?
SuperGosia Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 [quote name='karolayna']kto z Was jedzie do Częstochowy lub do Warszawy we wrześniu?[/quote] Ja bede w W-wie. Siejkowski nas szczesliwie ominal :evil_lol: Ale nie wiem, czy w ogole sie pod ringiem pojawie (pies pojdzie z kolezanka), bo drugiego lobuza bede wystawiac ;)
pumilo Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Ale się uśmiałam z opisu tej aukcji :megagrin: żaden tam rodowód u shih tzu nie jest potrzebny. Liczy się biały koniec ogona i strzałka :cool2: i jak zwykle kit o tacie championie. [URL="http://www.allegro.pl/item119101834_shih_tzu_szczenieta.html"]http://www.allegro.pl/item119101834_shih_tzu_szczenieta.html[/URL]
flashka-g Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [COLOR=black][FONT=Arial][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]PSY[/COLOR][/FONT][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial][U]szczeniąt :[/U][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]AMPER PRIMA ASTRA[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]DEMON Vemi[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial][U]młodzieży [/U][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]GAWAIN Ad Acte (FCI)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]MAIUS Red-Amo[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]MIKADO Red-Amo[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]CAMO BOY Adamaria[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial][U]pośrednia [/U][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]TOLEK Farabi[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial][U]otwarta:[/U][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]DANCER IN THE SKY[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]DA VINCI Bat-Hang[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]SUNSET BOY Acte[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial][U]championów [/U][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]BLACK BOY COCA Bast[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial][B][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]SUKI[/FONT][/COLOR][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial][U]szczeniąt :[/U][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]DoShiDa Vemi[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]HORUS Ka-Czu-Cha[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial][U]młodzieży [/U][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]AISSA Alikana[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]COTTON CANDY Pumilo[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]FASCYNACJA Wark-Ot[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]GINEVRA Ad Acte (FCI)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]KISS WITH ROSSES Dianthus[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]MARA Red-Amo[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Na Przykład NEFRETETE[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]ONLY YOU ADAMARIA Romantyczne Spotkanie[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial][U]pośrednia[/U] [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]BAISA od Rarusi[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]BIRIBISSI Hipeastrum[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Na Przykład MADAM BUTTERFLY[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Solaris Avis MOUSIC OF LOVE[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]TOYA Farabi[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial][U]otwarta [/U][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]ADAMARIA Adamaria[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]ELEGANTIA Ni-Co-Lo[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]LORELEI Eli-Sen[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]SANTINA Acte[/FONT][/COLOR] [FONT=Arial][/FONT] [COLOR=black][FONT=Arial][U]championów[/U] [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]FARIA FASANGA Gandżista[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]KONTESSA Eli-Se [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial][U]weteranów[/U] [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]RAPSODIA Dwa Gangi[/FONT][/COLOR] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Nie wiem czy to wszystko:)[/FONT][/SIZE]
lonka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Diantus w zeszłym roku z twojej hodowli pokazywał się bardzo ładny piesek Jack Nikolson.Bardzo mi się podobał:lol: .Szkoda że w tym roku nie widać jego na ringach:-(
slaweknowicki Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='flashka-g'][COLOR=black][FONT=Arial][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]PSY[/COLOR][/FONT][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial][U]szczeniąt :[/U][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]AMPER PRIMA ASTRA[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]DEMON Vemi[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial][U]młodzieży [/U][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]GAWAIN Ad Acte (FCI)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]MAIUS Red-Amo[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]MIKADO Red-Amo[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]CAMO BOY Adamaria[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial][U]pośrednia [/U][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]TOLEK Farabi[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial][U]otwarta:[/U][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]DANCER IN THE SKY[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]DA VINCI Bat-Hang[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]SUNSET BOY Acte[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial][U]championów [/U][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]BLACK BOY COCA Bast[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial][B][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]SUKI[/FONT][/COLOR][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial][U]szczeniąt :[/U][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]DoShiDa Vemi[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]HORUS Ka-Czu-Cha[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial][U]młodzieży [/U][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]AISSA Alikana[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]COTTON CANDY Pumilo[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]FASCYNACJA Wark-Ot[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]GINEVRA Ad Acte (FCI)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]KISS WITH ROSSES Dianthus[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]MARA Red-Amo[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Na Przykład NEFRETETE[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]ONLY YOU ADAMARIA Romantyczne Spotkanie[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial][U]pośrednia[/U] [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]BAISA od Rarusi[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]BIRIBISSI Hipeastrum[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Na Przykład MADAM BUTTERFLY[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Solaris Avis MOUSIC OF LOVE[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]TOYA Farabi[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial][U]otwarta [/U][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]ADAMARIA Adamaria[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]ELEGANTIA Ni-Co-Lo[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]LORELEI Eli-Sen[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]SANTINA Acte[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial][U]championów[/U] [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]FARIA FASANGA Gandżista[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]KONTESSA Eli-Se [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial][U]weteranów[/U] [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]RAPSODIA Dwa Gangi[/FONT][/COLOR] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Nie wiem czy to wszystko:)[/FONT][/SIZE][/quote] Wkradł się mały błąd como boy adamaria zgloszony jest w pośredniej a nie młodzieży
rokitnik Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='carotina']Ktoś zna hodowle ka-czu-cha??[/quote] To hodowla z Lublina - ta sama co na allegro sprzedawała dorosłą sukę (o której napisała Pumilo)
lonka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='karolayna']kto z Was jedzie do Częstochowy lub do Warszawy we wrześniu?[/quote]ja moze bedę w Czestochowie.Zobacze jak bedzie bo rok szkolny się zacznie u dzieciakow:cool3:ale znajac życie córka mnie namowi.
Yaki Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 [quote name='slaweknowicki']Wkradł się mały błąd como boy adamaria zgloszony jest w pośredniej a nie młodzieży[/quote] A ja znalazlam w wykazie jeszcze jednego pieska z klasy posredniej BEN-CZEN z Sypniewskiej Osady.
Goja Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 ja to mam tylko nadzieję że się pogoda wyklaruje do przyszłej niedzieli życzę powodzenia wszystkim a przedewszystkim miłej zabawy
Goja Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Założyłam sobie stronke www. Adres poniżej, jeżeli chcecie abym zamieściła kontakt do waszych hodowli dajcie namiary Kasia
lonka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Ja mam świeże wiadomości z wystawy w Rumunii Dracula shou:loveu: pochwale się tatusiem Neci i ciocia:evil_lol: Magnaś w sobote Cacib i Zw.Rasy Madam Baterflaj Cacib,na bisach Magnaś był na grupie 2 za maltanczykiem który wygrał wystawe( a na grupie tylko było 2 miejsca):happy1: W niedziele Magnaś Cacib i Zw.Rasy Madam baterflaj Cacib:multi: na bisach Magnaś był wybrany do finlowej 4;) [FONT=Arial Black]Magnaś i Madam Baterflaj są Czempionami Rumunii:B-fly: Wielkie gratulacji dla Roberta i Małgosi!!!!!!!!!!!!!!!!!Brawo!!!!!!!!!!!!!!:sweetCyb: :laola: :terazpol: :cunao: [/FONT]
flashka-g Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=darkorchid]SUPER!! GRATULUJE!!!!!:laola: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
lonka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Fotki z Rumunii:cool3: [IMG]http://img150.imageshack.us/img150/2764/p1010097gq6.jpg[/IMG] Bisiki:evil_lol:
lonka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [IMG]http://img218.imageshack.us/img218/6572/p1010071kx9.jpg[/IMG] Na ringu:lol:
Recommended Posts