Jump to content
Dogomania

Jamnik, staruszek ,JUŻ W SUPER DOMKU!!! TRZYMAJCIE KCIUKI!

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lilka napisał(a):
ojej... szkoda, że wcześniej nie pokazałyście tego jamnika ze schroniska w Sosnowcu (2 letniego).... taki ślicznotek...

Mi dopiero wczoraj go podesłano.

Posted

w boksie z kuba siedział jeszcze jeden jamnik, pies, ale nie taki podpalany, tylko ciemnobrązowy, mlodszy od kuby, z wygladu w dobrej formie, takiego podpalanego jak na zdjeciu to nie widzialam:shake:

Posted

to ja pochwale zanim Muro wróci - Kubuś już w nowym domku grzeje doopkę!! wypatrzyła go pani na dniach psa w silesia city center! akcja genialana - a Ty Muro masz na niej wyjątkowe szczescie - nic tylko brac przed akcją psa na tymczas i potem z nim tam jechać !! bravoooo:multi:

Posted

no własnie tak:multi:, pani nawet cos prebakiwala potem na temat checi wolontariatu, mam kontakt do niej, ona do nas:lol: , w razie "w" bedzie dzwoniC, wiec trzymajcie kciuki zeby sie Kubus spisał ładnie:):cool3:

a jechałam tam w sumie nie majac wielkich nadzieii:multi:

a tu proszę!!! Kubus chwycił za serce widać nie tylko mnie:multi:

Posted

Opatrzność mu Ciebie muro zesłała,żes go w tym schronie wypatrzyła i nie bacząc na nic do domu wzieła :loveu:dzięki Tobie ma teraz domek a tak pewnie nie oprzetrwałby nawed tej zimy w schronisku.

Posted

:loveu:Nowa Pani Kuby juz zadała mi relacje prez sms0y co i jak- :loveu: super babeczka:loveu: wszystko ok, niedziela na kanapie:multi: , doopka wygrzana-super:cool3: oczywiscie zapomnialam o schodach powiedziec z całego wrażenia, ale Pani sie nie gniewa i rozumie wsio:cool3:

Posted

tak, trzymajmy kciuki, Pni da znać jesli cos bedzie nie tak,( miejmy nadzieje ze nie bedzie, ze kuba poczuje ze to juz jego stały dom i spisze sie na medal)

Posted

ja też się strasznie cieszę! szczególnie, że Kubuś jest jakby kopią naszego jamnisia, który odszedł przed tygodniem... Bardzo trzymalam za niego kciuki...

Posted

lilka napisał(a):
ja też się strasznie cieszę! szczególnie, że Kubuś jest jakby kopią naszego jamnisia, który odszedł przed tygodniem... Bardzo trzymalam za niego kciuki...

współczuję, to strasznie ciężkie chwile.:-(