muro Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Witam, staruszek jamnik, ok 10-letni szuka swojego domku:-( sama nie wiem co mnie podkusilao , ale patrzył tak przez kraty tymi swoimi załazawionymi oczetami, deszcz , zimno, bałam sie ze nie doczeka zimy :placz: pękłam:(:-( teraz jest u nas, usiłuje upolowac nasza świnkę morska, na kota wpierw szczekal ale po naszej dezaprobacie chyba zrozumiał ze kot nie chce go zjeść:roll:, do psów spokojny, do suk również. SSzukamy dla niego domu na ostatnie lata. zaraz wkleję zdjęcia oto miejsca w ktorych Kubus jest ogłaszany: gumtre-Katowice kokosy interpress oferty ojej kupie psa adopcja psa psy do adopcji nasi pupile giełda ogłoszen 24polska agiato-po akceptacji przygarnij zwierzaka czworonogi -po akceptacji Jamniczek Kuba Szuka Domu! i allegro:Jamnik Kuba szuka kochającego domku (481828918) - Aukcje internetowe Allegro Quote
muro Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 :angryy:rety juz mnie nerw bierze , zapomniałam jak wkleja sie te zdjecia:angryy: czy ktos mógłby mi pomóc??:placz: Quote
lena_zet Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 :-( biedaczek, taki sam na stare lata :shake: znajdziemy ci domek staruszku, musimy!:placz: Quote
muro Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 podnosze psinkę, na spacerze bardzo spokojny, choc próbował wyscigów geriatrycznych- jemu sie wydaje ze jest szybki jak wiatr, w rzeczywistosci wystarczy przyspieszyc kroku zeby go dogonic:) imageshack cos szwankuje jak zacznie dzialac to dodam wiecej zdjęc Quote
aganela Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Hop!!staruszku!!1:placz::multi::multi: Quote
Ambra Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 skad Tyś go wzieła? 3ba by go pogłaszać - zgłoś go Jotce na dni w Silesii tez bo tam limit tymczasowiczow jest biedaczysko Quote
muro Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 a skad go wzięłam, a skąd mogłam, ze schronu, siedział tak biedaczek, to cóż było robic...balam sie ze starosc nie da mu doczekac zimy , patrzył tak na nas zalany łzami, nie było wyjścia:cool3: teraz spi maluszek , wykapany, po spacerku, pojedzony(spust to ma:eviltong:), osypia beton mokry i zimny:( zaloty miał juz do sabiny ale juz latka nie te, wiec zrezygnowal, na swinke tez juz uwagi nie zwraca:evil_lol: został juz dzis sam na 1h, troszke popiskiwał, ale ogolnie było ok, zobaczymy jutro jak wyjdziemy do pracy, mam nadzieje ze wyć nie bedzie:cool1:, bo generalnie nie jest wogole kłopotliwy. moze sobie u nas siedziec i czekac na domek( błagam Pana zeby tylko nie wył), jeli sie takowy dobry znajdzie , jemu juz chyba naprawde nieiwiele zostało, spokoju mu trzeba najwiecej :loveu:sen ma jak kamień:loveu: acha, nie jest w stanie pokonac schodow zadnych samodzielnie, trzeba go wnosic( na szczescie u nas sa tylko 2) Quote
Ambra Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 że ze schroniska tom sie domysliła ale którego?? oby staruszek nie wyl pod Wasza nieobecnosc, wiem że Isadora chyba to spec od jamniorków, Muro szukamy domku! i gratulacje dziewucho za serducho!! moja krew:evil_lol::evil_lol: Quote
muro Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 haloo! podnosze, Kuba lubi powolne spacerki, jedzonko pod kazda postacią, idealny dla starszej, spokojnej osoby,(ale nie tylko:cool3:), lubi spać grzejąc doopkę przy kaloryferku;) i uwielbia pieszczoty:cool3::cool3: Quote
jotka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 A kto ma zaglądac, jak nikt o tym nie wie? Podrzucę go jamnikolubom. Quote
muro Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 :placz:zostawiłam dyktafon jak wyszlismy, rety , jak on wyje przerazliwie, płacze strasznie:-( Quote
lena_zet Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 o jejku, jejku, ja zaglądam :oops: a może by jakieś plakaty???? Quote
DG32 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Poczekamy chwilkę i zaraz Ciotki jamnikowe się zjawią. Potrzebny jest namiar do ogłoszeń - rozumiem, że będzie na założycielkę wątku, która nie mogła się oprzeć urokowi jamnika :lol:. A jeszcze zapytam z którego schronu jest jamnik, z Sosnowca? Quote
muro Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 namiary na mnie oczywiscie tel 791-991-041, Kuba zachowuje czystosc w domu, potrafi wytzymac spokojnie 8 h(tyle pracujemy) troszke problem sprwia mu wchodzenie po schodach:-( Quote
muro Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Kubuś jest z s-ca jutro zrobie plakaty, mam nadzieje ze pojdzie mi lepiej niz z dzisiejszym allego- tak mnie wywalalo, tak wywalało, ze bede musiala je zrobic jutro:(:mad: Quote
muro Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 podniosę go jeszcze na dobranoc:oops: Quote
Ambra Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 i ja jestem, Muro naprwde dziadziuś bardzo rozpaczał jak Was nie było? sąsiedzi cos mowili (bo Muro ma nietolerujacych jakichkolwiek skowytów sasiadów :angryy:) dawaj palakty może Lena cos dodrukuje w pracy - podeslij jej i porozwieszamy i w centrum:roll: Quote
Isadora7 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 O materdej. Biedaczysko. Żal d.. ściska nad biedakiem :(. Muro zrobie mu allegro. Normalnie zapłakać się można. Sherry dzięki za linka, choć wolabym aby takich nie było. Widze że DG jest jeszcze Danusi powiem będzie pomoc w ogłoszeniach. Quote
taxelina Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Isadora7'] Sherry dzięki za linka, choć wolabym aby takich nie było. Widze że DG jest jeszcze Danusi powiem będzie pomoc w ogłoszeniach. Danusi dalam pw z tym watkiem Quote
bianka0 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Ale wspaniały staruszek.Kubuś ma chyba 13 -14 lat.I tak budzi podziw,że utrzymuje siusiu przez 8 godzin.Całe szczęście że jest wielu fanów starych jamniczków,oby go taki wypatrzył. Quote
Recommended Posts