Jump to content
Dogomania

Jamnik, staruszek ,JUŻ W SUPER DOMKU!!! TRZYMAJCIE KCIUKI!

Recommended Posts

Posted

Witam, staruszek jamnik, ok 10-letni szuka swojego domku:-(
sama nie wiem co mnie podkusilao , ale patrzył tak przez kraty tymi swoimi załazawionymi oczetami, deszcz , zimno, bałam sie ze nie doczeka zimy :placz: pękłam:(:-(

teraz jest u nas, usiłuje upolowac nasza świnkę morska, na kota wpierw szczekal ale po naszej dezaprobacie chyba zrozumiał ze kot nie chce go zjeść:roll:, do psów spokojny, do suk również.

SSzukamy dla niego domu na ostatnie lata.

zaraz wkleję zdjęcia

oto miejsca w ktorych Kubus jest ogłaszany:

gumtre-Katowice
kokosy
interpress
oferty
ojej
kupie psa
adopcja psa
psy do adopcji
nasi pupile
giełda ogłoszen
24polska
agiato-po akceptacji
przygarnij zwierzaka
czworonogi -po akceptacji

Jamniczek Kuba Szuka Domu!

i allegro:Jamnik Kuba szuka kochającego domku (481828918) - Aukcje internetowe Allegro

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

podnosze psinkę, na spacerze bardzo spokojny, choc próbował wyscigów geriatrycznych- jemu sie wydaje ze jest szybki jak wiatr, w rzeczywistosci wystarczy przyspieszyc kroku zeby go dogonic:)

imageshack cos szwankuje jak zacznie dzialac to dodam wiecej zdjęc

Posted

a skad go wzięłam, a skąd mogłam, ze schronu, siedział tak biedaczek, to cóż było robic...balam sie ze starosc nie da mu doczekac zimy , patrzył tak na nas zalany łzami, nie było wyjścia:cool3:

teraz spi maluszek , wykapany, po spacerku, pojedzony(spust to ma:eviltong:), osypia beton mokry i zimny:(
zaloty miał juz do sabiny ale juz latka nie te, wiec zrezygnowal, na swinke tez juz uwagi nie zwraca:evil_lol:

został juz dzis sam na 1h, troszke popiskiwał, ale ogolnie było ok, zobaczymy jutro jak wyjdziemy do pracy, mam nadzieje ze wyć nie bedzie:cool1:, bo generalnie nie jest wogole kłopotliwy. moze sobie u nas siedziec i czekac na domek( błagam Pana zeby tylko nie wył), jeli sie takowy dobry znajdzie , jemu juz chyba naprawde nieiwiele zostało, spokoju mu trzeba najwiecej

:loveu:sen ma jak kamień:loveu:

acha, nie jest w stanie pokonac schodow zadnych samodzielnie, trzeba go wnosic( na szczescie u nas sa tylko 2)

Posted

że ze schroniska tom sie domysliła ale którego??

oby staruszek nie wyl pod Wasza nieobecnosc, wiem że Isadora chyba to spec od jamniorków, Muro szukamy domku! i gratulacje dziewucho za serducho!! moja krew:evil_lol::evil_lol:

Posted

haloo! podnosze, Kuba lubi powolne spacerki, jedzonko pod kazda postacią, idealny dla starszej, spokojnej osoby,(ale nie tylko:cool3:), lubi spać grzejąc doopkę przy kaloryferku;) i uwielbia pieszczoty:cool3::cool3:

Posted

Poczekamy chwilkę i zaraz Ciotki jamnikowe się zjawią.
Potrzebny jest namiar do ogłoszeń - rozumiem, że będzie na założycielkę wątku, która nie mogła się oprzeć urokowi jamnika :lol:.
A jeszcze zapytam z którego schronu jest jamnik, z Sosnowca?

Posted

namiary na mnie oczywiscie tel 791-991-041, Kuba zachowuje czystosc w domu, potrafi wytzymac spokojnie 8 h(tyle pracujemy)

troszke problem sprwia mu wchodzenie po schodach:-(

Posted

Kubuś jest z s-ca

jutro zrobie plakaty, mam nadzieje ze pojdzie mi lepiej niz z dzisiejszym allego- tak mnie wywalalo, tak wywalało, ze bede musiala je zrobic jutro:(:mad:

Posted

i ja jestem, Muro naprwde dziadziuś bardzo rozpaczał jak Was nie było? sąsiedzi cos mowili (bo Muro ma nietolerujacych jakichkolwiek skowytów sasiadów :angryy:)

dawaj palakty może Lena cos dodrukuje w pracy - podeslij jej i porozwieszamy i w centrum:roll:

Posted

O materdej.
Biedaczysko. Żal d.. ściska nad biedakiem :(.
Muro zrobie mu allegro. Normalnie zapłakać się można.

Sherry dzięki za linka, choć wolabym aby takich nie było.

Widze że DG jest jeszcze Danusi powiem będzie pomoc w ogłoszeniach.

Posted

[quote name='Isadora7']
Sherry dzięki za linka, choć wolabym aby takich nie było.

Widze że DG jest jeszcze Danusi powiem będzie pomoc w ogłoszeniach.

Danusi dalam pw z tym watkiem

Posted

Ale wspaniały staruszek.Kubuś ma chyba 13 -14 lat.I tak budzi podziw,że utrzymuje siusiu przez 8 godzin.Całe szczęście że jest wielu fanów starych jamniczków,oby go taki wypatrzył.