Jump to content
Dogomania

Jamnik, staruszek ,JUŻ W SUPER DOMKU!!! TRZYMAJCIE KCIUKI!

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem,jakby sobowtór Antosia tyle że jest problem z zostawaniem w domu,najlepiej do domu w którym nie będzie zostawał za długo sam albo domek,trzeba szukać takiego nie ma rady.
To biorę sie za ogłoszenia,DG pytała czy jej ogłoszenie jest ok.odpowiedzcie to zrobie z tą samą treścia.

Posted

rety dziewczyny, nie spodziewałam sie takiego odzewu:oops:, dziekuje za allegro i ogloszenia, miejcie cierpliwosc do mnie- net mi chodzi jak czołg:mad: jak sie moge zalogowac i odpisac to sukces:angryy: wytrzymuje na razie bez problemy z czystoscia- sama jestem zdziwiona;), dzis rano wył od 5:30-do 9:00:( :-( na tyle mu chyba sił srarczyło, plakaty zrobie , tylko program sciagnę wysle ci ambra na poczte , daj adres na gg,

ogłoszenie i allegro super:)BARDZO DZIEKUJE

Posted

WOW, dziekuję:loveu:

a ja nawet nie moge zciągnąc offica do plakatów:angryy:, bo ktos zciaga w tym samym czasie na wspolnym ip- no szlag mnie trafi:angryy:
niedorobiona jakas jestem cholera:mad:
wczoraj allegro-do d...
dzisisaj to, a jutro? ciekawe co?moze noge złamę i bede na l4( ale to by nie było takie złe- mogłabym siedziec w domu i Kuba by tak nie tesknił:shake:)
dziekuje Wam bardzo cioteczki

ps. Kuba nie niszczy nic w domu, dobrze dogaduje sie z reszta towarzystwa, tylko placze z tesknoty:placz:

na spacerkach grzeczny bardzo, słucha sie i pilnuje człowieka:oops:

ps. Kubus płakałł dzis tylko od 5:30 do 9( 3,5 h- choc dla sasiadow to i tak o 3,5 za długo) moze z czasem sie to skruci??:cool3:( wiem, wiem, tak sobie tylko gadam)

Posted

Przeczytałam ogłoszenie na allegro, myślę, ze nie tylko mnie chwyci za serce.
Myślę, ze drugi pies jest dobrym towarzyszem, dzięki mojemu Liskowi, żaden tymczas nie wył. Przynajmniej nikt nie zgłaszał- ale może sąsiedzi tylko nic nie mówili? Myślę jednak ze psi kumpel to dobry pomysł.

Posted

Bardzo dziekujemy jeszcze raz, mozliwe, moze towarzystwo reszty u nas mu nie odpowiada, moze potrzebuje innego towarzysza?? sama juz nie wiem, teraz to jeszcze jakos pociagniemy, ale boje sie myslec co bedzie w przyszlym tygodniu kiedy pracujemy na noc:roll:

ech.... mam nadzieje ze bedzie dobrze, podniose na dobranoc(choc widze ze wiele ciotek:loveu: o Kubie pamieta)

Posted

No ja akurat jestem osobą która nie może Ci niczego doradzić w kwesti tego wycia bo sama mam takiego wyjca w domu od prawie roku i jak na razie nie znalazłam rozwiazania tego problemu.Drugi pies byłby wyjściem z tej sytuacji ale ja nie mogę z tego skorzystac.Mogę Cię tylko pocieszyć że wiem jak wielki jest to problem mieszkajac w bloku tak jak ja czy Ty.

Jeśli możesz to wklej te wszystkie linki ogłoszeniowe na 1 strone aby ktoś kto jeszcze zechce go ogłaszać mógł widzieć gdzie już jest ogłaszany.

Posted

u nas jest z suka, dwoma kotami, moze wolałby inna kolezanke lub kolege:):cool3: dzis wybieramy sie znowu do weta- na szczepienie, wiec bedzie juz zaszczepiony i odrobaczony

Posted

KUbus juz zaszczepiony, dzielny była bardzoooo;):evil_lol: w samochodzie w zaleznosci od nastroju albo bardzo grzeczny albo ma neon na czole" WYPUŚĆ MNIE STĄD JUZ!!!"

dzis była juz pierwsza scysja z Sabiną- przy misce oczywiscie:-o Kubie sie wydaje ze mu kazdy wszystko zje i zabierze,wiec najlepiej gromadzic żarełko pod poduszka:evil_lol:- tam jest bezpieczne:cool3:

Posted

:shake:zupełna cisza:oops:no cóż, czekamy , trzeba byc cierpliwym

ps , jest plakat dla Kuby, moge na pw wysłac, (tekst pozyczyłam z ogloszen, bo co tu mowic, trafiony jest w10:loveu:) postaram sie zrobic lepsze zdjecia, co by MAŁY tak bardziej reprezentacyjnie wygładał( aparat tylko z tel, ale mam nadzieje ze uroda modela bedzie niezaprzeczalna:p)