gonia66 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='MyrkurDagur']Dorzucam się dla Alfika :loveu: Mogę zaoferować 20 zł miesięcznie. A tymczasem buzi buzi :kiss_2::kiss_2::kiss_2: przesłodki psiaku :grins:[/quote] DZiękujemy dziękujemy kochana cioteczko Kasieńko:loveu::loveu::loveu::loveu: Dopisuję już deklarację..i uwaga uwaga...:lol::lol::lol: [SIZE=4][B]ZUZLIKOWA 10 ZŁ GONIA66 10 ZŁ EPE 10 ZŁ MADCAT 10ZŁ CLO 10 ZŁ LEMONIADA 16 ZŁ IWONAMAJ 10 ZŁ ERAZM [COLOR=Black]40 ZŁ (:multi::multi::multi::multi::multi:)[/COLOR] GONIA13 10 ZŁ MALICJA 10 ZŁ ( i jednorazowo 50 zł- cudnie, będzie na paliwko!!!:multi::multi::multi:) YANA 20 ZŁ MYRKURDAGUR 20 ZŁ MAMY[COLOR=Red] JUŻ...DEKLARACJE NA 176 ZŁ PLUS 50 JEDNORAZOWO:multi::multi: DZIĘKUJEMY BARDZO[/COLOR][/B][/SIZE]:multi: [B]POWOLI ZBLIŻAMY SIĘ DO POŻĄDANEJ KWOTY 250 ZŁ...[/B][B]JESZCZE TYLKO BRAKUJE NAM DEKLARACJI NA 74 ZŁ..!!!!:multi::multi::multi:DAMY RADĘ JESTEM PEWNA!!![/B] Cioteczki Kochane..PW z numerem konta rozeslę wieczorkiem, bo teraz jestem tu z doskoku- między gotowaniem i sprzątaniem (o praniu nie wspomnę i "pilotowaniu Kubusia w drodze do Wiosny:eviltong:). PW muszę powysyłać na spokojnie, jak już będę sobie siedziala bez przeszkód przed kompem:lol: Tymczasem spadam do roboty:razz: Quote
MyrkurDagur Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Dorzucam się dla Alfika :loveu: Mogę zaoferować 20 zł miesięcznie. A tymczasem buzi buzi :kiss_2::kiss_2::kiss_2: przesłodki psiaku :grins: Quote
Lemoniada Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 To ja czekam na PW z numerem konta :) Alfiku, ale masz szczęście, że się Tobą cioteczki zainteresowały:loveu: Quote
gonia66 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Zabieram się za PW:p Zuzlikowa...to Ty bierzesz literke A i rozsylasz dziś zaproszenia??W takim razie ja postaram się rozsylac do literek B:roll: Ktoś chętny jeszcze jest???Musimy miec uzbierana kwotę...bo teraz z jednorazowa kwota juz prawie mamy ale potrzeba bedzie na transort...no wiadomo przecież:lol: Ufff...chyba wszystkim zainteresowanym cioteczkom juz udało mi se wysłać numer konta??Gdybym kogoś pominęła...przepraszam:oops:..prosze sie upomniec koniecznie:lol: [quote name='Erazm']Mnie wyslala:razz:[/quote]No a jakże mkgłabym zapomnieć???:roll: Quote
Lemoniada Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Wpłata ode mnie już poszła :) Alfiku, trzymaj się, serduszko. Quote
lunarmermaid Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 A czemu cioteczki nie pisały wcześniej o możliwości pójścia Alfika na DT?:shake: Ja miałam wolne miejsce u mnie na początku stycznia a teraz mam już tymczasowiczkę i następnego psa w kolejce.A tak już od miesiąca grzałby doopkę w domku i to tylko za karmę,bez innych dopłat. W każdym razie postaram się wspomóc Alfika,bo bardzo mi się podoba(moim dzieciom też). Quote
gonia66 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='lunarmermaid']A czemu cioteczki nie pisały wcześniej o możliwości pójścia Alfika na DT?:shake: Ja miałam wolne miejsce u mnie na początku stycznia a teraz mam już tymczasowiczkę i następnego psa w kolejce.A tak już od miesiąca grzałby doopkę w domku i to tylko za karmę,bez innych dopłat. W każdym razie postaram się wspomóc Alfika,bo bardzo mi się podoba(moim dzieciom też).[/quote] Będziemy bardzo wdzięczne razem z Alfikiem kochanej cioteczce..przepraszam, że zapytam..ale czy to byłaby jednorazowa wpłata, czy stała deklaracja???Pytam, bo dla nas to dość istotne:oops: Ale okropna szkoda, że taka szansa DT pzeleciała Alfikowi koło nosa...:-(Zeby człowiek wiedział...szczerze mowiąc, to ja nawet nie wiedzialam, ze masz cioteczko tymczas do dyspozycji..ale teraz to już masz jak w banku, że będę o Tobie pamiętała:roll: Quote
gonia66 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='lunarmermaid']Spróbuję wygrzebać co miesiąc 10 zł na Alfika.Może mało,ale za to systematycznie...;)[/quote] No cioteczko proszę Cie...jakie mało, jakie mało???To baaardzo dużo!!!!Ziarnko do ziarnka..a Alfik w domku będzie doopeczkę grzał:multi::multi:No to w takim razie dopisuję szanowną cioteczke do deklaracji i zaraz przeslę numer konta.. No i bardzo bardzo bardzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
lunarmermaid Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Spróbuję wygrzebać co miesiąc 10 zł na Alfika.Może mało,ale za to systematycznie...;) Quote
gonia66 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [U]No i kolejne zestawienie deklaracji:[/U] [SIZE=4][B]ZUZLIKOWA 10 ZŁ GONIA66 10 ZŁ EPE 10 ZŁ MADCAT 10ZŁ CLO 10 ZŁ LEMONIADA 16 ZŁ IWONAMAJ 10 ZŁ ERAZM [COLOR=Black]40 ZŁ (:multi::multi::multi::multi::multi:)[/COLOR] GONIA13 10 ZŁ MALICJA 10 ZŁ ( i jednorazowo 50 zł- cudnie, będzie na paliwko!!!:multi::multi::multi:) YANA 20 ZŁ MYRKURDAGUR 20 ZŁ LUNARMERMAID 10 ZŁ EVRA (jednorazowo) 10 zł NO TO MAMY[COLOR=Red] JUŻ..186 ZŁ PLUS 60 JEDNORAZOWO:multi::multi: DZIĘKUJEMY BARDZO[/COLOR][/B][/SIZE]:multi: [B]JESZCZE TYLKO BRAKUJE NAM DEKLARACJI NA 64 ZŁ..!!!!:multi::multi::multi:[/B] [SIZE=2][B]JUŻ MAMY 60 ZŁ NA TRANSPORT[/B][/SIZE]:loveu::loveu: Quote
clo Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 lunar a dla alficzka malego w takim razie u Ciebie by sie tymczasik nie znalazl tzn gdzies upchanc naszego maluszka?:Pzartuje oczywiscie bo zdaje sobie sprawe,ze to pewnie nie wykonalne ale serdecznie dziekuje,za pieniazki na malca mam nadzieje,ze zaklepana kolejka u wiosny szybko sie zwolni i maly wyjedzie do niej szybciutko:) Quote
gonia66 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='clo']lunar a dla alficzka malego w takim razie u Ciebie by sie tymczasik nie znalazl tzn gdzies upchanc naszego maluszka?:Pzartuje oczywiscie bo zdaje sobie sprawe,ze to pewnie nie wykonalne ale serdecznie dziekuje,za pieniazki na malca mam nadzieje,ze zaklepana kolejka u wiosny szybko sie zwolni i maly wyjedzie do niej szybciutko:)[/quote] No ja też mam taką nadzieje..zwłaszcza, że Kubuś dziś pojechał do Wiosny- więc będę trzymala szczególnie kciuki za nowy domeczek dla niego..a wtedy miejsce pewne..no ale byc moze i inne psiaki pojda do domkow szybciej...bedzie dobrze..wierze w to gorąco..Alfiś jest taki malutki...on nawet do domeczku by się nadawał...i nie byloby za bardzo widać, że jest...chociaż nie...głupoty gadam..Alfisia...wszędzie będzie widać---takie cudeńko nie moze byc przecie niewidoczne:loveu::loveu: Quote
ab-agnieszka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Macie odemnie te 64 zl miesieznie ale po 10-tym i prosze o przypomnienie.:eviltong: Quote
gonia66 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='ab-agnieszka']Macie odemnie te 64 zl miesieznie ale po 10-tym i prosze o przypomnienie.:eviltong:[/quote] Slucham?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Agnieszko..naprawde???:crazyeye::crazyeye::loveu::loveu: Ależ Ty Anioł jesteś...to ja tu ślęczę nad kompem i rozsyłam zaproszenia na wątek a taki Anioł "przyczajony" sobie na dogo siedzi i wraz z końcem dnia pozwala iść szybko spac ze spokojem w sercu..bo już mamy pieniążki???Az trudno uwierzyć..ale wierzę..tu na dogo...wszystko się może zdarzyć...a cudownych ludzi jest tu tylu, że trudno uwierzyć:roll: Agnieszko- w takim razie dopieuję Twoją deklaracje..i coż...teraz jeszce kilka złotych dozbieramy do paliwka (na transport) i pozostaje nam czekac na miejsce u wiosny..a przypominać będę-nie martw się:lol::lol: ZAraz wyślę na PW numer konta do przelewu i..kończe na dziś "swoją pracę":lol::lol::lol:Ale się cieszę... Alfik!!!!!!!!!!!!!Pakuj walizki psiaku...już niedługo dolączysz do Kubusia i innych kolegow..już niedlugo będziesz miał wstep do nowego życia...:multi::multi: NO I PROSZĘ PROSZĘ...:sweetCyb::sweetCyb: SAME ZOBACZCIE....... [SIZE=4][B]ZUZLIKOWA 10 ZŁ GONIA66 10 ZŁ EPE 10 ZŁ MADCAT 10ZŁ CLO 10 ZŁ LEMONIADA 16 ZŁ IWONAMAJ 10 ZŁ ERAZM [COLOR=Black]40 ZŁ (:multi::multi::multi::multi::multi:)[/COLOR] GONIA13 10 ZŁ MALICJA 10 ZŁ ( i jednorazowo 50 zł- cudnie, będzie na paliwko!!!:multi::multi::multi:) YANA 20 ZŁ MYRKURDAGUR 20 ZŁ LUNARMERMAID 10 ZŁ AB- AGNIESZKA 64 ZŁ:laola: EVRA (jednorazowo) 10 zł [U][COLOR=RoyalBlue]NO TO CIOTECZKI MAMY[/COLOR][/U][COLOR=Red][U][COLOR=RoyalBlue] JUŻ..[/COLOR][/U] [SIZE=5]250 ZŁ [COLOR=Magenta]PLUS 60 JEDNORAZOW[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=4][B][COLOR=Red][SIZE=5][COLOR=Magenta]O[/COLOR] ( NA TRANSPORT)[/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=4][B][COLOR=Red]:cunao:[/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=4][B][COLOR=Red]:cunao: [/COLOR][COLOR=Red]DZIĘKUJEMY BARDZO[/COLOR][/B][B]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/SIZE] Quote
Maszaberla Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='lidka_park'] [IMG]http://images27.fotosik.pl/294/77cb29e582d4ee10med.jpg[/IMG] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/pierscienie-do-uszu_-opal-krysztal-kwarc-howlit_-dla-bercika-alfa-do-8-iii-132539/#post11875527"] [/URL][/quote] Gonia jestem ;) Ale Ty go kochasz:) Ło Boziu a co to takie piekne i nie ma jeszcze domu?????? :crazyeye: To rozumiem ze juz wsparcie finansowe nie bedzie potrzebne tak? Jaka jest kwota miesieczna za ten hotelik? Quote
gonia66 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Maszaberla']Gonia jestem ;) Ale Ty go kochasz:) Ło Boziu a co to takie piekne i nie ma jeszcze domu?????? :crazyeye: To rozumiem ze juz wsparcie finansowe nie bedzie potrzebne tak? Jaka jest kwota miesieczna za ten hotelik?[/quote] Wszyscy Go tu kochamy, bo jak nie kochać takiego Pięknisia..widzisz Aguś jak on patrzy na ludzia???To błaganie...o mizianie...:loveu: Aguś..koszt hoteliku to 8 zł dziennie czyli ok 250 miesięcznie. TAką kwotę mamy już w deklaracjach. Jeszcze na pewno bedzie potrzeba pieniążków na tranport i na jakąs wyprawkę dla Alfisia..ale to juz nie jest zawrotna kwota i myślę, że na pewno sie "znajdzie":lol::lol: Z takimi cioteczkami jakie siedzą na dogo...już jestem pewna, że nie ma rzeczy niemożliwych:multi::multi: [quote name='Maszaberla']To teraz 2 rzeczy w takim razie: 1) jak bedzie potrzebny jakis grosik - oczywiscie dorzuce;) 2) dostane zdjecie Alfika ale takie dobre w duzej rozdzielczosci? Jesli troche o mnie slyszalas to wiesz jak moge pomoc;)[/quote] Hmm..no postaram sie wyprosić dziewczyny od Alfika o takie foteczki..ale o jaka rozdzielczosć chodzi??Wtedy chyba trzeba przesłać na maila, czy na PW też pojdzie taka rozdzielczość?? Byłoby cudnie...:loveu: A jeśli chodzi o pomoc- to ok. Jak nam będzie brakowało do transportu- bedę pamiętała o Tobie i "zapukam" ponownie:loveu: Tymczasem bede musiala się kontaktować chyba z Lidka... BArdzo bardzo dziękuję:lol: Quote
Maszaberla Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='gonia66']Wszyscy Go tu kochamy, bo jak nie kochać takiego Pięknisia..widzisz Aguś jak on patrzy na ludzia???To błaganie...o mizianie...:loveu: Aguś..koszt hoteliku to 8 zł dziennie czyli ok 250 miesięcznie. TAką kwotę mamy już w deklaracjach. Jeszcze na pewno bedzie potrzeba pieniążków na tranport i na jakąs wyprawkę dla Alfisia..ale to juz nie jest zawrotna kwota i myślę, że na pewno sie "znajdzie":lol::lol: Z takimi cioteczkami jakie siedzą na dogo...już jestem pewna, że nie ma rzeczy niemożliwych:multi::multi:[/quote] To teraz 2 rzeczy w takim razie: 1) jak bedzie potrzebny jakis grosik - oczywiscie dorzuce;) 2) dostane zdjecie Alfika ale takie dobre w duzej rozdzielczosci? Jesli troche o mnie slyszalas to wiesz jak moge pomoc;) Quote
gonia66 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Maszaberla']Zdjecia duze, wyrazne, wielkosc 1-3 MB i dalej pomyslimy;)[/quote] Suoer..no to teraz myslimy o zdjęciach..a potem "myślenie" zostawię Tobie Aguś:loveu::loveu::loveu: Quote
Maszaberla Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='gonia66']Hmm..no postaram sie wyprosić dziewczyny od Alfika o takie foteczki..ale o jaka rozdzielczosć chodzi??Wtedy chyba trzeba przesłać na maila, czy na PW też pojdzie taka rozdzielczość?? Byłoby cudnie...:loveu:[/quote] Zdjecia duze, wyrazne, wielkosc 1-3 MB i dalej pomyslimy;) Quote
gonia66 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Maszaberla']Tak jest;) Lece spac Gonia, jutro znowu sie zamelduje na watku:)[/quote] Suuuuper Aguś:multi::multi::multi:Oj..widzę, że Alfiś nasz zaczyna mieć niebywałe szczęście..TAkie cioteczki ma już na swoim wątku, że aż się tu goraco robi:loveu::loveu:ale to takk jest zawsze, że po burzy wychodzi słoneczko...no i coś mi się widzi, że powoli właśnie wynurza sie zza chmur..Oj, Alfik...a jak Ci już zaświeci..to dopiero będzie się działo...zobaczysz..domki się będą o Ciebie biły...jeszcze troszkę:multi::multi::multi::multi: [quote name='zuzlikowa']Goniu kochana...tylko kilka pw rozesłałam:-(:-(:-(...zgredziała ja ,zgredziały komp i nie szło mi najlepiej! Rozsyłać jutro...dzisiaj dalej? Miłych i pięknych snów cioteczki! [URL="http://www.picturesanimations.com/flowers/7/sha118.gif"][IMG]http://www.picturesanimations.com/f/flowers/sha118.gif[/IMG][/URL][/quote] Cioteczko..bardzo dziękujemy za pomoc:loveu::loveu::loveu:Już chyba nie rozsyłamy więcej zaproszen, bo zobacz, co tu sie dzieje:loveu::loveu:JAkie cioteczki zawitały w "nasze progi"..Alfis nasz ma już zebrane w zasadzie deklaracje..a nawet w TV będzie jak dobrze pojdzie...no to już chyba lepiej być nie może:lol::lol: Teraz tylko trzeba słać modlitwy, żeby miejsce sie zwolniło u Wiosenki jak najszybciej i Alfiś w drogę:multi::multi::multi::multi: No..mogę juz iść spać naprawdę,a jeszcze przed snem zaproszę na wątek Sw. Franciszka..On już się postara o szybkie miejsce w hoteliku:lol::lol::lol: Quote
t_kasiek Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 alez on jest sliczny :multi::multi::multi: dobrze, ze jest szansa na DT :) i zeby sie tylko udalo !!!! 3mam kciuki :kciuki: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 ;) Dobre serce ? :oops: Goniu - Ty cwaniaro ! ;) Melduję się na wątku , myślę o Alfiku intensywnie....;) Dziękuję za pw , będę tu zaglądać do Alfika i wspierać - jak będę mogła...:lol: Mam dzisiaj problemy z dogo , bardzo powoli wszystko się dzieje a i z wejściem miałam problem , próbowałam kilka razy , znowu coś z serwerem ? :crazyeye: Pozdrawiam Alfika ! :eviltong::loveu: Quote
Charly Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Cudny jest Alfik. takie wilczury jamnikowate sa najpiękniejsze:loveu: Quote
nescca Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Gosiu....psinka faktycznie cudowna.Dzięki za zaproszenie na wątek. Na pewno prędko go nie opuszczę..... u Wiosny mam swojego psa ,więc bardzo się cieszę ,że jest nadzieja ,że spotkam tam tego uroczego kawalera. Odezwij sie na gg..... szczegóły przeslalam Ci na pw. Pozdrawiam Alfika i wszystkich obecnych na tym wątku. . Quote
clo Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 jak cudownie!to ja zaraz pisze do wiosny,ze deklaracje juz zebrane i,ze czekamy na miejsce:))Hebanek jedzie do wiosny jutro lub we wtorek:))kochane kazda z was tez zapraszam na hebankowy watek moze ktos tez by mogl wspomoc naszego czarnuszka jakimis ogloszeniami lub czyms jak juz do wiosny zawita:)w koncu pewnie sie tam z alfikiem spotkaja;) Quote
Recommended Posts