gonia66 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Odnowiłam Ci Maluchu Allegro ale już niestety nie wyróżniłam..brak kasy- za dużo wydatków i zobowiazań..a zwykle Allegro chyba jest mało skuteczne niestety:-(Czy ktoś Cię wypatrzy??? Quote
Isadora7 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='gonia66']Odnowiłam Ci Maluchu Allegro ale już niestety nie wyróżniłam..brak kasy- za dużo wydatków i zobowiazań..a zwykle Allegro chyba jest mało skuteczne niestety:-(Czy ktoś Cię wypatrzy???[/quote] Niekoniecznie jest mało skuteczne. Ale rób może takie 3-dniowe wtedy szybko jest na pierwszych stronach. Quote
Doda_ Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='gonia66']a zwykle Allegro chyba jest mało skuteczne niestety:-(Czy ktoś Cię wypatrzy???[/quote] Ja kiedyś zrobilam zwykłe allegro psiakowi (mieszaniec ON) i bardzo duzo smsow dostawalam od zainteresowanych ;) Quote
epe Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Alfiku! Znalazłam taki wątek,to cię tam pokazałam!;) Ciotka Dusje zawsze dobre domki znajduje:loveu: Może się spodobasz? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f97/super-domek-maly-psiak-do-4-lat-130694/[/URL] Quote
lidka_park Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 cos ruszyło, jest odzew w sprawie naszego przystojniaka ;) tylko, że wszystkie domki są z kotami. W sobote zrobilismy test na kota, Alfik nie wykazywał agresji, ale to o niczym tak do końca nie świadczy. 3majcie kciuki :p Quote
epe Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Lidka!:loveu: Ja go nawet Dusje poleciłam,ale może w Polsce domek znajdzie! Trzymam:thumbs::thumbs: Jak nie gonił kota od razu,to chyba nie będzie:lol: Quote
gonia66 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Nie bedzie nie bedzie nie bedzie..a jak bedzie...to i tak nie będzie...kurde...no nauczy się wszystkiego= przecież widać od razu, że to jest inteligentniaczek jakich mało...:lol::lol::lol:Domek...Ty nawet nie zastanawiaj się...taka okazja nigdy więcej się nie trafi- tego jestem pewna na 100%:lol::lol:Oby............eh...no to czekamy i ślemy modły oraz zaciskamy pieści- co kto lubi i co kto może...:loveu: Quote
dusje Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Zobaczylam na swoim watku Alfa :loveu:i zabralam sie do czytania tego wateczku. Jakiz on rozkoszny i niepowtarzalny :loveu: Jest juz ktos zainteresowany wiec trzymam za Alfika kciuki :multi: Rodzince pragnacej przygarnac jakas sierote tez oczywiscie pokaze cudownego niunia,choc mam cicha nadzieje ze nie bedzie to juz potrzebne:eviltong: Zaprezentuj sie Alfuniu slicznie, taki madry chlopczyk musi miec farta:lol: Babeczki, co do kotow to naprawde kwestia czasu. Pisze to wszystkim ktorzy maja watpliwosci :lol: kot to kot i nie da sobie nadmuchac w kasze, kilka dni i psiak nawet nie probuje....Moje wszystkie obecne psiaki probowaly sobie ustawic koteczke i klapa. Musza sie pogodzic z tym, ze to ona dowodzi :evil_lol: Quote
Ffrubka Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Co u Alfika? Taka ślicznota :roll:, a właściwie to ślicznotek :eviltong: Quote
lidka_park Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 domek w Warszawie sie wykruszył, co do drugiego w Bielsku narazie czekamy Quote
kuba123 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [IMG]http://www.e-gify.strefa.pl/gify/zwierzeta/psy/psy5.gif[/IMG] Alfik czeka na dom Quote
lidka_park Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [IMG]http://images39.fotosik.pl/56/f5e658193d0be0c7.jpg[/IMG] [IMG]http://images28.fotosik.pl/320/d375ef572b4703a2med.jpg[/IMG] Quote
MyrkurDagur Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Alfiku, prześlicznie wyglądasz na tym śniegu :loveu: Małe, puchate stworzonko o niesamowitym pyszczku :lol: Quote
kuba123 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Alfiku - pączusiu na tłusty czwartek dla ciebie wierszyk"Oda do krepla" Łoj ty kreplu moj kochany tyś we tuszczu łokompany Jo mom smaka durś na Ciebie Jak Cie wcinom to żech w niebie A twoj filong z marmeladom Na kolana przed nim padom Możesz być popudrowany A najlepi lukrowany Jo i tak Cie kreplu zjym We tyn czwortek to już wiym! Quote
lidka_park Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 niestety zainteresowanie Alfikiem znikneło :( było pare maili i nagle cisza Quote
clo Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 a jak alfik radzis obie ze schroniskowa rzeczywistoscia?..:( Quote
MyrkurDagur Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Hej hej maleństwo :iloveyou: Co słychać u Ciebie urocza mordeczko? :roll: Quote
lidka_park Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [IMG]http://images29.fotosik.pl/323/0cd7ace1922175a1.jpg[/IMG] Alf nadal w schronisku Quote
clo Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 dziewczyny a czy bylybyscie zainteresowane przeniesieniem alfika do hoteliku u wiosny?ja tam zarezerwowalam miejsce dla hebanka z czestochowy i nawet udalo sie zebrac troche deklaracji alfik jest malym psiakiem wiec pobyt bylby tanszy..a z hebankiem nie wiadomo wciaz czy wogole jeszcze jest w schronie i dlatego jesli nie bedzie to pomyslalam o alfiku..sledze jego watek juz od dawna..i zapadl mi gleboko w serce ten maluch..narazie mowie to jako propozycje z tym hotelem jesli okaze sie ,ze hebanek juz w domku Quote
gonia66 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='lidka_park'][IMG]http://images29.fotosik.pl/323/0cd7ace1922175a1.jpg[/IMG] Alf nadal w schronisku[/quote] Sliczne nasze Maleństwo...ciągle bez domku..:-(A moze tak oglosmy zbiorke i zabierajcie go do jakiegos platnego tymczasu???Stamtad wieksze szanse chyba by mial....:razz: Quote
epe Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Jaki byłby miesięczny koszt za Alfika w hoteliku u Wiosny? Propozycja nęcąca- myślę,że długo tam nie powinien siedzieć:lol: Quote
clo Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 wydaje mis ie,ze ok 200zl ale nie pamietam..trzeba by zobaczyc dokladnie na watku jej hoteliku na pierwszej stronie tam sa cenniki zaraz sprawdze:) Quote
gonia66 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='epe']Jaki byłby miesięczny koszt za Alfika w hoteliku u Wiosny? Propozycja nęcąca- myślę,że długo tam nie powinien siedzieć:lol:[/quote] MAły piesek chyba 10 zł miesięcznie..tylko nie wiem czy bedzie tam miessce..w sobote jedzie tam "nasz" Kubuś...ale czekal w kolejce...:razz: No ale trzeba pytac- to taki maluszek..a 300 zł,...30 cioteczek i wujaszkow po 10 zł mieisecznie...to nie jest majatek...no a moze ktos bedzie mogl zadeklarowac wiecej..???Probowac można...jesli nie Wiosna- to może Moria..???TAm jest "nasza" Nelcia..tez jest fajnie tam...ceny chyba te same- bo za Nelcie placimy tez 10 zł dziennie a jest średniej wielkości..:lol:No to co robimy???:roll: [quote name='zuzlikowa']Dziewczyny, rozważmy to! Do tej pory nic się dla Alfika nie zmieniło! No...wylądował na dworze:shake: Taki hotelik to realna poprawa jego warunków...a w życi bywa tak,że pieniądz przyciąga pieniądz...to dobra zmiana przyciągnie dobry... domek! Zastanówcie się! Ja już deklaruję 10żł co m-c i jeszcze min. 1 bazarek miesięcznie.[/quote] :loveu::loveu::loveu::loveu:Zuzlikowa...w 100% masz rację..NIe ma co rozwazać tylko trzeba zbierać...dobra..jak mnie mąż zabije(jak sie dowie- nie wie poki co nic o zadnej mojej deklaracji:eviltong:)..ja też 10 zł miesięcznie deklaruje na Alfisia...kto moze zmienic tytuł wątku???NAjpierw zbierzmy deklaracje potem bedziemy szukać domku...to sie da zrobić Alfik jest malutki...sliczny...JAk nie do wiosny to moze do Madziek...Mialam tam zalatwoine miejsce dla Kubusia ale juz jedzie na to miejsce Kasia..ale kto wie???Moze jeszcze jedno..tam jest 7 zł za dobe..tylko tam jest wiecej psow niz u wiosny...czy u Morii..no ale nad tym sie jeszcze zastanowimy..teraz trzeba zobaczyc czy nas stać...:roll: Ruszajmy z kopyta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
zuzlikowa Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='clo']dziewczyny a czy bylybyscie zainteresowane [B]przeniesieniem alfika do hoteliku u wiosn[/B]y?ja tam zarezerwowalam miejsce dla hebanka z czestochowy i nawet udalo sie zebrac troche deklaracji alfik jest malym psiakiem wiec pobyt bylby tanszy..a z hebankiem nie wiadomo wciaz czy wogole jeszcze jest w schronie i dlatego jesli nie bedzie to pomyslalam o alfiku..sledze jego watek juz od dawna..i zapadl mi gleboko w serce ten maluch..narazie mowie to jako propozycje z tym hotelem jesli okaze sie ,ze hebanek juz w domku[/quote] Dziewczyny, rozważmy to! Do tej pory nic się dla Alfika nie zmieniło! No...wylądował na dworze:shake: Taki hotelik to realna poprawa jego warunków...a w życi bywa tak,że pieniądz przyciąga pieniądz...to dobra zmiana przyciągnie dobry... domek! Zastanówcie się! Ja już deklaruję 10żł co m-c i jeszcze min. 1 bazarek miesięcznie. Quote
epe Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Ja niestety też tylko 10,- mogę,choć chciałoby się znacznie więcej:-( Quote
Recommended Posts