Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aga_Mazury']Mam propozycję.

[B]Jeżeli weterynarz wystawi fakturę na AFN za kastrację to AFN pokryje koszt tego zbiegu dla Alfusia :)[/B][/quote]

kochana...kochana...kochana...:multi::multi::multi::multi:
Moria...wystawi, prawda,że wystawi???:lol:

Posted

Miałam robić bazarek dla czekoladowego Kongo, ale dużo wskazuje na to, że znajdzie dom... jeszcze nic nie wiem, nie chcę zapeszać. ALE JEŻELI się uda Kongowi, to Alfik będzie miał bazarek. Dużo pieniędzy z tego nie będzie. Choć przecież od leżenia rzeczyw szafie też ich nie przybywa...:eviltong:

Posted

[quote name='Aga_Mazury']Mam propozycję.

Jeżeli weterynarz wystawi fakturę na AFN za kastrację to AFN pokryje koszt tego zbiegu dla Alfusia :)[/quote]
NAprawde?????No to super...:multi::multi::multi::multi:Aga...prosimy więc o dokładne dane do faktury...musi sie udać...byłoby cudownie, bo sama widzisz, ze my tu jesteśmy "zadekarowane" wszedzie gdzie się da...a Alfik musi być odjajczony...:lol::lol::lol::lol:
Madcat1981...cudnie- też dziękujemy z góry i cieszymy się na nowy domek dla Konga...
Dziewczyny, zaraz wysylam numer konta na PW...Kto chce jeszcze numer- pisać:lol::lol:
[U]DZiś doszły pieniążki od [B]Yany- 20 zł- DZIĘKUJEMY[/B][/U]:loveu::loveu::loveu:
Mamy więc zebrane 169,84zł, z tego 78,84zł to "zapasowa kaska"- czyli na kwiecien mamy zebrane na hotelik [B]91 zł..[/B].Powolutku, powolutku-PROSIMY KOCHANE CIOTECZKI O WPŁATY...:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Yana']Alfik się przypomina i o wpłaty na kwiecień prosi :lol:[/quote]

:loveu::loveu::loveu:...no to moje 10zł już poszły!Śliczny pychuś z charakterkiem niech ma!

Cioteczki...wybaczcie prywatę...ale już nie mam innych pomysłów...a pieniądze potrzebne min na szybką kastrację benia,który już by mógł być w domu! A nie jest.

[COLOR=Purple][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/prezenciarnia-babska-na-meny-gasnacego-gonzika-_lulka_marko-bercika-do-8-04-a-134786/"]PREZENCIARNIA BABSKA na meny...gasnącego GONZIKA!!!_Lulka_Marko i Bercika...do 8.04[/URL]

[B]Zapraszam...podrzućcie też czasami!
Wszystko jest w kup teraz...pieniądze lepiej mieć w garści szybko....:-([/B]

ten też
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/azurowe-gigantyczne-jajo_swieczki-wiosenne-_dla-bercik_lulka_marko_5-04-a-134494/"]AŻUROWE gigantyczne jajo_ŚWIECZKI wiosenne..._dla Bercik_Lulka_Marko_5.04[/URL]

...i na allegro wyróżnione min dla innych wielkich psiaków...Lulka,Marko,Beki,amstaffki Zuzelki...i [B]dla koleżanki Alfika LIPI...[/B]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/pisanki-nitka-pisane-_i-wisiorki_na-allegro-wyroznione-dla-beki-zuzeli-do-8-04-a-134422/index2.html#post12032145"]_PISANKI nitką pisane!...WISIORKI..._ dla Lulka,Lipi,Beki,Zuzeli_do 2.4[/URL]
[/COLOR]

Posted

Dane do faktury:

[B]Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie
ul. Jagiełły 5 m. 19
14 - 100 Ostróda

NIP 7412025929[/B]

Alfik przecież też jest nasz więc też Go bardzo Kochamy ! i na obcięcie jajek damy :evil_lol:

Posted

Po czyszczeniu skrzynki nie mam już nr konta i adresata przelewu :oops: Mogę prosić o podanie? To przeleję zaraz 10 zł i w poniedziałek dotrą.

Posted

[quote name='asl']Po czyszczeniu skrzynki nie mam już nr konta i adresata przelewu :oops: Mogę prosić o podanie? To przeleję zaraz 10 zł i w poniedziałek dotrą.[/quote]
Dopiero weszlam..zaraz wyślę nr konta na PW, a tymczasem[U][B] donosze uprzejmie o kolejnym "zasileniu" konta Alfisiowego, przez kochane cioteczki:[/B][/U]
[B]Zuzlikowa 10 zł
Myrkur Dagur 20 zł
Lunarmermaid 10 zł
Frubka 20 zł[/B]
Tak więc do skarpetki Alfika przybyło [B]60 zł i[/B] stan konta na dziś wynosi: [COLOR=DarkOrchid][B]229,84,[/B][/COLOR] z czego na hotelik na m-c kwiecień mamy uzbierane [COLOR=Red][B]151zł [/B][/COLOR](pozostała kwota- [U][B]78,84 zł- to "żelazny zapas"[/B][/U]
Bardzo bardzo dziękujemy cioteczkom "zasilającym" i ślemy ogromne całuśne całusy w Waszą stronę:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

No właśnie...moria, czy pytałas o ta fakturke, aby Alfik miał zafundowane odjajczenie????Bo to chyba ważne..termin sie zbliża, a my poki co nie mamy kasy na ten cel, wiec jesli nie udaloby się z fakturką, trzeba mysleć czym prędzej o innym wyjściu, choc będzie pewnie ciężko...mam jedna nadzieję, że sie uda"darmowa" opcja:lol::lol::lol::lol:A tak w ogole to co u Alfika??Możemy prosic o jakies fotki chlopaczka naszego???Albo przynajmniej o jakies wieści z jego "pamiętnika":lol::lol::lol::lol:

Posted

Tak Alfik jutro o 17 straci jajka i bedzie to na fakturke. Wiec nie ma co sie martwic, wszystko jest u niego ok, zdjecia jakies bedą ale potem, troszke mielismy problemow wiec czasu nie bylo, a teraz wszystko dochodzi do normy.

Posted

Ups....niby to "nic"..ale mnie zmroziło...zawsze to jest jednak zabieg..i narkoza....ale damy rade Alfisiu nasz słodki...trzymaj się dzielnie a jutri od 17 cioteczki będa zaciskały piąsteczki i słały modły...no i czekały na dobre wieści...od jutra wiec Słodziaku czeka Cię nowe życie:p:p
Lepsze..???to pewnie kwestia dyskusyjna...:razz:
Moria...jakie problemy..????Można wiedzieć???Coś z piesami naszymi???:cool1:

Posted

Moria..kurcze....dlaczego nic nam nie piszesz???Wróciłam wlaśnie z podróży, siaty nie wypakowane aja prosto do kompa z nadzieją na wiadomości..a tu nic...martwi mnie to:-(:-(:-(:-(Proszę...odezwij się, bo nie mam śamiłości dzwonić o tej porze....

Posted

:-(:-(:-(....ups...zaczynam sie martwić nie na żarty..ale myślę, że jakby co to Moria chyba by napisała coś..albo zadzwoniła do mnie...ma przecież mój numer chyba...:razz::razz::razz:
Oj..Alfiś...ty jajcarzu...chcesz mi sen z oczu wydrzeć???JA jeszcze jutro do roboty musze....:roll:

Aj...z tego wszystkiego to zapomniałam doniesć uprzejmie, że wpłynęły kolejne pieniążki od cioteczek ( i dobrze, gdyż 15 niebawem- to juz "chwilka"):lol:
[U]MAmy więc wpłaty od cioteczek:[/U]
[B]asl- 10 zł
Erazm 40 zł[/B]
BArdzo bardzo dziękujemy kochanym cioteczkom za zasilenie konta naszego Słodziaka pięknego:loveu::loveu::loveu:
Oby tylko juz przeczytać dobre wiadomości...teraz nic innego sie nie liczy...czekamy więc, i mam nadzieje, że prędko sie doczekamy:roll:

Posted

Wszystko ok i w porządku.
Alfik wczoraj po zabiegu od razu doszedl do siebie, chodzi z kolnierzem na szyi i zachowuje sie normalnie. Przepraszam was bardzo, ze cisza taka bylo, ale nic sie nie dzialo z Alfikiem napewno nic i z nikim innym.
Goniu spokojnie moglas dzwonić.
Cały koszt to prawdopodobnie bedzie
180 zł za zabieg
20 za kolnierz
40 za dwie wizyty i zastrzyki przeciwbolowe i antybiotyki.
Wszystko na fakture ktora wypisze po zakonczeniu leczenia. To na tyle.

Posted

Ufffffffffffffffffffffffffff....to ci Alfik naasz...chłop na schwał normalnie..."po zabiegu od razu doszedł do siebie"...kurde..a my tu palce gryziemy..a on..jakby nigdy nic...:crazyeye::crazyeye:
Brawo!!Tak trzymaj chłopaku...niebawem będziesz mial domeczek..bo juz coraz bardziej jesteś gotowy:lol::lol:Ale się cieszę:multi::multi: