figa33 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 a Grocik ma już 2 obserwatorów....i w ogóle allegro wcale , wcale..:lol: Quote
maarit Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Jakby było super.... - śledze jego wątek- tytuł mnie zwabił... Quote
halcia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Wysokie pietro dla starszawego psa?Z jednej strony cudownie,ze jest odzew,ale gdyby cos kiedys ze stawami i problemy z chodzeniem....?Grociku,moze cos ruszyło,tak bardzo ci tego zycze,dosć juz samotnosci,depresji,smutku.... Quote
Becia66 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='albiemu'] dzisiaj dzwoniła jakaś Pani. Mieszka na 4 piętrze ma 3 psy i strasznie czeka kiedy Grot znajdzie dom bo sama nie może mu go dać. Bardzo rozpacza z tego powodu ...![/quote] halciu - albiemu nie pisze że Pani go weżmie zreszta jak słusznie zauważyłaś on nie nadaje sie na żadne piętra.....:shake: Quote
halcia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Sorki,samo zainteresowanie to juz takie emocje,ze pochrzaniło mi sie:oops: Quote
albiemu Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 trzymajcie jak najbardziej wskazane ... Coś nasz Grot szczęścia nie ma ... Każda z Was tak samo jak ja, chciałaby położyć się spać spokojna o niego ehhh :shake: Quote
agamika Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Grot jeszcze bardziej cieszy się jak nas widzi i szczeka i podskakuje w boksie :lol:, a taki przepadlisty się zrobił. ze wczoraj o mało mojego palca nie wciągnął wraz z pasztecikiem :mad: Quote
halcia Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 A co tam,niech sobie w jedzonku przynajmniej dogadza! Quote
tamb Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Grot jest dzisiaj w Dzienniku Polskim. Żeby ktoś zadzwobił, żeby ktoś zadzwonił... Quote
Becia66 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='tamb']Grot jest dzisiaj w Dzienniku Polskim. Żeby ktoś zadzwobił, żeby ktoś zadzwonił...[/quote] nawet nie wiesz jak mocno trzymamy kciuki......... Quote
albiemu Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Trzymam!!!!!!!!![/quote] Wczoraj było dość spore zainteresowanie, ale tak naprawdę to wciąż jeszcze nie były domy dla Grota. Jednej z osób dzwoniących nie oddałabym kaktusa do opieki i mam wielką nadzieję, nie będzie miała psa. Sporo osób nie chciało nawet rozmawiać słysząć, że Grot jest psem starszym. Jedna rodzina bardzo mi się podobała, ale stracili ukochanego psiaka całkiem niedawno i stwierdzili, że nie są gotowi brać psiaka z którym nie będą mogli spędzić wielu lat. Dzisiaj zadzwonił jakiś mężczyzna. Powiedział, że oczy Grota pokochał i jako jedyny nie zapytał nawet o wiek, stan zdrowia ... Powiedział, niech skończy się jego męka, nie uznaję łańcuchów, bud i kojca. Mam dom, duży ogrodzony teren, nie będę jechał nawet do hotlu, przywieźcie mi go, niech to już się skończy. Podał adres, telefon ... Dodał - mam już dla niego fotel, moje psy żyją w domu ... Podałam wszystkie dane agamice, nie cieszę się, Wy też jeszcze nie bo to za wcześnie. Dziewczyny muszą z Panem pogadać, sprawdzić bo tak jak i one najbardziej boję się ludzi działającycj pod wpływem chwili .... Trzymajcie kciuki ... za Grota, jego szczęście w dalszym ciągu. Quote
GoskaGoska Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 oo no to fajnie - a do jakiego miasta? ogloszenia w gazecie sa prawie zawsze skuteczne , trzymam kciuki Quote
albiemu Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='GoskaGoska']oo no to fajnie - a do jakiego miasta? ogloszenia w gazecie sa prawie zawsze skuteczne , trzymam kciuki[/quote] Pan jest z gm. Raczychowice Przyznaje że na to ogłoszenie jest największy odzew i nie wiem nawet jak dziękować za tą szansę dla Grota :loveu: Quote
halcia Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Oby naprawde przyniosło mu dom.Dość samotnosci! Quote
albiemu Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='tamb']Tak bym chciała, żeby Grot miał dobry dom. W najbliższych dniach będzie w Wyborczej. Dziewczyny z Krakowa wiedzą co ostatnio wyprawiałam z domownikami, do jakiego stopnia straciłam głowę i serce dla Grota.:oops:[/quote] ten pies zaraża swoim smutkiem ... Quote
tamb Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Tak bym chciała, żeby Grot miał dobry dom. W najbliższych dniach będzie w Wyborczej. Dziewczyny z Krakowa wiedzą co ostatnio wyprawiałam z domownikami, do jakiego stopnia straciłam głowę i serce dla Grota.:oops: Quote
Becia66 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 mam tylko nadzieję że to nie taki Leopoldowy Pan - tak jakos mi sie nasunęło do głowy......:hmmmm: Marzę piesku o dobrym domku dla ciebie - nawet nie wiesz jak bardzo - dlatego ściskam mocno kciuki aby to nie był jeden z tych żartów który Leopolda dotknął tylko prawdziwy, dobry dom.....i szczęsliwa starośc twoja piesku.....:modla: Quote
Recommended Posts