Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Furtka jest zamykana przed innymi psami.Wody pije ok 5l dziennie.wydaje mi się że trochę za dużo.Nie wygląda na odwodnioną.Jest zmarzluchem.Lubi spać z nami i pod kołdrą.Nie przeszkadza nam to.Zaczyna reagować na nasze imiona.Zakopuje swoje zabawki,szkoda że w kwietnikach.można przeżyć.Daje poznać że chce wracać ze spaceru.Nie bardzo lubi się oddalać od działki nawet na spacerze.Bawi się chętnie i jest bardzo aktywna,ale delikatna.0 agresji w zabawie.Wszystko ją interesuje,ale nie jest uciążliwa.

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale nie dziś i nie i nie tak. Nawet pies ma prawo do godnego życia.Mówi się że pies jest najlepszym przyjacielem człowieka,to prawda.Tylko my nauczmy się być LUDZMI

Posted

czy ona dostaje sucha karmę?
może od tego chce sie jej pić
w hotelu dostawała puszki z makaronem
skontaktowałam się z naszym zaprzyjaźnionym wetem
warto zrobić biochemię
glukoza mocznik keratynina i cos tam jeszcze
na prawde bardzo przepraszamy, wie Pan za co :oops::-(

Posted

Wszystko w porządku-nie ma sprawy.Suche dostaje w malych ilościach mięszane z puszką.Podstawa jedzenia to makaron ryż kasza gryczana z mięsem.

Posted

[FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Boże .... znów mam łzy w oczach ... – ale jak tu nie ryczeć, kiedy się widzi (i czyta), jaka Weritka jest szczęśliwa i kochana? :loveu:[/FONT][/FONT]

Posted

Wczoraj bawiłam się Weritką u rodziców na działce. Jest super,wycałowała mnie i trochę poszczypała ze szczęścia jak się rozbawiła :lol: Przynosiła mi swoją zieloną kość pod nogi żeby się z nią przeciągać i kazała rzucać sobie piłkę!

Posted

Zapewniam,że lepiej trafić nie mogła!!!!:lol: Chciałam wstawić jej nowe zdjęcia,ale nie mogę...przesłałam na maila do EWATONIEJ ....Mam nadzieję,że je wstawi :p A nawet filmik nagrałam jak się bawimy:multi: