HebaNova Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 co to za wet? trzeba go omijać szerokim kołem Quote
malawaszka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:no szlag człowieka trafia na takich wetów - na alejach widziałam gabinet psiego psychologa...:roll: Quote
HebaNova Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 taki psi psycholog to przecież z ludźmi powinien pracować a nie z pieskami ;) a niektórym to by i kurator się przydał:angryy: Quote
malawaszka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Psikurator - proponuję stworzyć takie stanowisko przy UM :lol: Quote
jotka Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 malawaszka napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:no szlag człowieka trafia na takich wetów - na alejach widziałam gabinet psiego psychologa...:roll: i ten wet też stamtąd. A w UM nie ma żadnego zrozumienia dla zwierzaków. W czwartek jest spotkanie z prezydentem w ramach projektu "Masz głos, masz wybór". Koledzy i koleżanki z Forum Organizacji Pozarządowych wstawili sprawę budowy schroniska do planu spotkania. Dąbrowiacy, przyjdźcie! Wyższa Szkoła Biznesu:roll: ul. Cieplaka, 20 listopada godz. 10. wstęp wolny Quote
amikat Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Weterynarze ... to temat rzeka! Ostatnio jeden mnie pouczał ze jak pies ma pchełki jak bombowce i kupą śmierdzi to nie znaczy ze był zw złych warukach... i ze on "wet", też potrzebuje pomocy a żadna fundacja sie nim nie zajmie... debil! Quote
Klementynkaa Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 jakie losy psiaka? bo nie wiem czy sciągnąć go z tamtego forum czy nie! Quote
polciuaa Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 sorki za offa,ale bardzo pilne. Czerwony alarm! Prosze zajrzyjcie! Jeśli nie znajdą się fundusze na hotelik psiak powtórnie trafi do schronu w OL !:placz: Wyrwany ze szponów śmierci pitbul!Drugi raz mu się nie uda!KASA na hotel potrzebna!DT Quote
jotka Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Klementynkaa napisał(a):jakie losy psiaka? bo nie wiem czy sciągnąć go z tamtego forum czy nie! Dzwoniłam do człowieka, nie chciał ze mną rozmawiać, mówił że nie może. Nie wiem co o tym sądzić, spróbuję się jakoś dowiedzieć co się dzieje Quote
Daria_13 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Miałam jednego zainteresowanego adopcją Nerusia, pokierowałam go na jotke kontaktował się z panią? Quote
jotka Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Nero niestety nadal szuka domu. Zaczynam widzieć na czerwono:angryy::mad: Weterynarz odradza kastrację, "psi psycholog" też. Facet od Nera wziął to za dobra monete i nie myśli psa kastrować, ale oddać go chce, bo nie ma dla niego czasu. Zamiast płacić tej pożal się Boże "psycholożce" żeby dowiedzieć sie tego co i tak wiedział, wykastrowałby psa i zwiekszył jego szanse na adopcje. Daria! proszę, ponów ogłoszenia! Quote
Daria_13 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Na razie odnowiłam animalia pineska.pl e-zwierzak.pl jutro będzie więcej kolejne odnowione: petworld.pl Quote
Gisic87 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Allegro dla Nerusia zrobione: Terierowaty Nero...Młody psiak pilnie szuka domu! (502620072) - Aukcje internetowe Allegro Quote
jotka Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Dziękuję! Mam nadzieję, ze szybko znajdzie się dom dla tego pięknego psiaka. Quote
malawaszka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 ehhh ten nasz dąbrowski ciemnogród... Quote
jotka Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 "Witam Właśnie przywieżliśmy Nero do domu. Jak na pierwsze wrażenie to jest chyba lepiej niż przypuszczaliśmy. Psy się od razu polubiły. Z kotami jest gorzej bo wszystkie się pochowały ale myślę ,że to kwestia czasu. Pozdrawiam." Tego maila dostałam dziś wieczorem!:multi::multi::multi::multi: A kontakt od Darii13 jeszcze po Pimpku vel Tofiku vel Mikusiu! Mam nadzieję, ze z kotami się uda i uda się psu mieć wspaniały domek! Bo ci ludzie naprawdę go chcieli. Quote
Daria_13 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 SUPER!!! oby został w tym domku. Trzymam kciuki;) Quote
polciuaa Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 super wieści!:loveu::loveu::loveu: oby już na zawsze w tym domku został.:multi: Quote
amikat Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 trzymamy z Twoje piesku powodzenie!!!!!! Szczęśliwego nowego domeczku! Quote
Recommended Posts