Kisses Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Czekamy, czekamy Panda jest przesłodka :loveu::loveu::loveu: Quote
Ania :) Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [CENTER][I]a Wy gdzie się podziewacie ? :mad: Jakieś foteczki ? Nowe wieści ? :razz: [/I][/CENTER] Quote
Ania :) Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [CENTER][I]Dobrze, że już jesteście. :multi: Ważne, że fotki będą, na pewno nie będą jakieś tragiczne. ;) Czekamy na zdjęcia i filmiki. :loveu: [/I][/CENTER] Quote
Juszes Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 KOSZMAR! Komputer się popsuł! Przez kilka ostatnich dni musiałam się obejść bez niego, ale już wszystko naprawione i mam nadzieje, ze tak pozostanie:mad: Sorry, że się nie odzywałam, bo ale po prostu nie miałam jak, a tata nie chciał użyczyć mi swojego laptopa:angryy:! Trochę tylko któregoś dnia na kompie koleżanki poczytałam dogo, ale jakoś nic nie pisałam. Kolejna zła wiadomość, to to, że moja siostra zabrała aparat cyfrowy (ten lepszy) i teraz będę mogla tylko jakieś słabizny wstawiać, aż nie wróci z aparatem. Później wpadnę pooglądać wasze galerie i w końcu dodam te filmiki (całe szczęście dysk D ocalał i ich nie skasowało!). Pozdrawiamy! [quote name='jbk']A na co jesteś uczulona?[/quote] Na kurz i pyłki brzozy. (; I dziękuję za pączuszki na tłusty czwartek! :loveu: Quote
jbk Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Juszes']KOSZMAR! Komputer się popsuł! Przez kilka ostatnich dni musiałam się obejść bez niego, ale już wszystko naprawione i mam nadzieje, ze tak pozostanie:mad: Sorry, że się nie odzywałam, bo ale po prostu nie miałam jak, a tata nie chciał użyczyć mi swojego laptopa:angryy:! Trochę tylko któregoś dnia na kompie koleżanki poczytałam dogo, ale jakoś nic nie pisałam. Kolejna zła wiadomość, to to, że moja siostra zabrała aparat cyfrowy (ten lepszy) i teraz będę mogla tylko jakieś słabizny wstawiać, aż nie wróci z aparatem. Później wpadnę pooglądać wasze galerie i w końcu dodam te filmiki (całe szczęście dysk D ocalał i ich nie skasowało!). Pozdrawiamy! Na kurz i pyłki brzozy. (; I dziękuję za pączuszki na tłusty czwartek! :loveu:[/quote] To jak będzie wiosna, to będziesz mieć przechlapane z tym uczuleniem..... Witamy i czekamy cierpliwie ;) Quote
Juszes Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Chciałam dziś porobić fotki ale w ogóle nie wyszły >; Może potem spróbuje na podwórko, mam nadzieje, ze bez flesza na dworze wyjdą lepsze! A siostra (i aparat) przyjedzie dopiero pod koniec marca/początek kwietnia -_- Na razie lecę do Was, a pod wieczór wstawię te filmiki i fotki jakieś (jesli wyjdą...) [quote name='jbk']To jak będzie wiosna, to będziesz mieć przechlapane z tym uczuleniem..... Witamy i czekamy cierpliwie ;)[/quote] Na szczęście od jakiegoś czasu chodzę na odczulanie, mam nadzieje, ze do wiosny przyniesie to już jakieś efekty. (; Quote
edie21 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 po raz pierwszy odzywam się do ciebie na forum. nie byłam w stanie wszystkiego przeczytać i obejżeć bo tego jest strasznie dużo. wymiękłam. rośnie ci pannica. a takie oczka to normalne u takich matutków jak te. moje pieski te co są wyższe nie mają tego problemu. mniejsze już tak. szczenięta wyrosły a problem zmalał. w przypadku moich to piasek ze ścieżek, pyłki i trawa. kurz z ulicy i takie tam. wilczy szpic ,a za razem i więkrzy nigdy problemu nie miał, te małe zaś to zależnie od wysokości trawy i wilgotnoći podłoża. nawet z pod butów na tej wysokości oczu,wszystko wpada. w sezonie wystaw musiałam po każdym spacerku oczka przecierać i osuszać bo nie obeszło by się bez pożądnego zapalenia spojówek,spowodowanego przez brud z ulicy. jeśli ta strategia nie podziała to wtedy poszukaj przyczyny w budowie czaszki i oczodołu oraz przetoki nosowej. ale w polsce i przy tych miniaturowych rasach to już żeśmy przywykli do tego. mój arny tego nie ma ale jest więksiejszy no i głowę ma solidną. jego większa czarna córa, ma taką samą budowę głowy i też nie płacze. ot takie sobie moje przemyślenia. ten twój psiak ma naprawdę więcej zdjęć niż my wszyscy razem wzięci. powodzenia. niech je tyle ile trzeba zeby była zdrowa,solidna i mądra. z drugiej strony jak ty sobie radzisz z nauką na łakocie? tu wet trochę racji miał z tym głaskaniem po głowie, bo przecież jak ci taki wyrostek pół kotlecika zarombie z tależa,to już ma dobry obiadek na cały dzień. odnośnie białego...to mieszkałam tam sezonowo z psami przez kilka zim. w lesie, bardziej pod granicą. ty jesteś drugą osobą ze szpicem, która tam poznałam.do 2006 nie było tam nikogo z takim psem.więc nie wiem czy to co wet zareklamował,jest właściwie szpicem. tak że forsuj sobie karierę. pokazuj się z nią jak najczęsciej i opowiadaj o rodowodach. życzę ci aby to odniosło jakiś dobry skutek. Quote
taxelina Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 No tp czekamy na nowe foty :D Rob bo potem szkoda jak sie nie uchwyci wielu chwil ze szczeniakim Quote
Ania :) Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [CENTER][I]To co, że foty nie wyszły ;) Dawaj też takie :razz: [/I][/CENTER] Quote
Avaloth Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 brzydki komp :mad: Ja Ci dobrze radze, rób fot duuże ilości żebyś miała z czego wybierać. Bo potem kiedy mała ci urośnie, a raczej dorośnie, bo rosnąć to ona dużo nie będzie siądziesz sobie przed kompem tak jak ja i oglądając stare foty nie znajdziesz dużo które ci się będą podobać, chociaż kiedyś wydawały się cudne. A psiaka się już pomniejszyć nie da ^^ przynajmije ja tak mam xD wydawało mi się wtedy że dużo zdjęc robie, a teraz dwie sesyjki to jak cąły miesiąc Chesteroweg życia na początku :eviltong: daj te foty, nawet jak brzydkie, bo Panda i tak jest piękna :loveu::evil_lol: Quote
Juszes Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 [LEFT]Edie21, ślicznie dziękujemy za wizytkę no i za to, że tak nam się ślicznie rozpisałaś na kilka tematów :* Jestem w trakcie selekcji filmików, zaraz wgram na wrzutę i wkleję linki <; Chcecie brzydkich fotek?! Ha! może przejże jeszcze raz i coś z tych pokracznych uda mi się wybrać... A już 9 marca Panda skończy 6 miesięcy! Ależ ten czas leci! Muszę jej coś kupić na tę okazję... myślałam o nowych szeleczkach, chociaż Panda to by pewnie coś zjadliwego wolała (; A jeszcze jedno! Panda bardzo ciekawie zmienia sierść. Na środku pleców i za uszami ma teraz ciemną rudo-brązową pręgę, a klatkę piersiową ma całą białą. Szarośći już w ogóle w niej nie ma! Cały szary puch zostaje już na szczotce i wyłania się cudny rudzielec, ciekawe jak to na koniec z tym kolorkiem wyjdzie. Dobra, ja się nie będę dłużej rozpisywać, tylko lecę do Was, a potem do roboty z fotami i filmikami ;) [/LEFT] Quote
Feigned Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 to czekam na foty. :loveu: rośnie ci panna, właściwie to jest nie wiele młodsza od mojego Axela, bo on coś ok. 7 miesięcy ma. :cool3: Quote
Juszes Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 filmik nr. 1 [URL="http://juszes.wrzuta.pl/film/t24GnsOIDf/pomeranian"]Wrzuta.pl - pomeranian[/URL] filmik nr. 2 [url=http://juszes.wrzuta.pl/film/zAFVcEFubr/pomeranian1]Wrzuta.pl - pomeranian1[/url] nie wiem czemu one powychodziły bez głosu >; Resztę dam jutro, bo zaraz tylko na spacerek z małą, lekcje i "you can dance" <; Quote
Dozia_13 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 hej. Fajne filmiki. Jaka ona jest malutka... Słodkości:loveu::loveu::loveu: Quote
Feigned Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Juszes, ale ona świetna jest. :loveu: muszę ją kiedyś na żywo zobaczyć, koniecznie. :cool3: Quote
Recommended Posts