Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KOSZMAR!
Komputer się popsuł! Przez kilka ostatnich dni musiałam się obejść bez niego, ale już wszystko naprawione i mam nadzieje, ze tak pozostanie:mad: Sorry, że się nie odzywałam, bo ale po prostu nie miałam jak, a tata nie chciał użyczyć mi swojego laptopa:angryy:! Trochę tylko któregoś dnia na kompie koleżanki poczytałam dogo, ale jakoś nic nie pisałam.
Kolejna zła wiadomość, to to, że moja siostra zabrała aparat cyfrowy (ten lepszy) i teraz będę mogla tylko jakieś słabizny wstawiać, aż nie wróci z aparatem.
Później wpadnę pooglądać wasze galerie i w końcu dodam te filmiki (całe szczęście dysk D ocalał i ich nie skasowało!).
Pozdrawiamy!

[quote name='jbk']A na co jesteś uczulona?[/quote]
Na kurz i pyłki brzozy. (;

I dziękuję za pączuszki na tłusty czwartek! :loveu:

Posted

[quote name='Juszes']KOSZMAR!
Komputer się popsuł! Przez kilka ostatnich dni musiałam się obejść bez niego, ale już wszystko naprawione i mam nadzieje, ze tak pozostanie:mad: Sorry, że się nie odzywałam, bo ale po prostu nie miałam jak, a tata nie chciał użyczyć mi swojego laptopa:angryy:! Trochę tylko któregoś dnia na kompie koleżanki poczytałam dogo, ale jakoś nic nie pisałam.
Kolejna zła wiadomość, to to, że moja siostra zabrała aparat cyfrowy (ten lepszy) i teraz będę mogla tylko jakieś słabizny wstawiać, aż nie wróci z aparatem.
Później wpadnę pooglądać wasze galerie i w końcu dodam te filmiki (całe szczęście dysk D ocalał i ich nie skasowało!).
Pozdrawiamy!

Na kurz i pyłki brzozy. (;

I dziękuję za pączuszki na tłusty czwartek! :loveu:[/quote]

To jak będzie wiosna, to będziesz mieć przechlapane z tym uczuleniem.....

Witamy i czekamy cierpliwie ;)

Posted

Chciałam dziś porobić fotki ale w ogóle nie wyszły >; Może potem spróbuje na podwórko, mam nadzieje, ze bez flesza na dworze wyjdą lepsze! A siostra (i aparat) przyjedzie dopiero pod koniec marca/początek kwietnia -_-
Na razie lecę do Was, a pod wieczór wstawię te filmiki i fotki jakieś (jesli wyjdą...)

[quote name='jbk']To jak będzie wiosna, to będziesz mieć przechlapane z tym uczuleniem.....

Witamy i czekamy cierpliwie ;)[/quote]

Na szczęście od jakiegoś czasu chodzę na odczulanie, mam nadzieje, ze do wiosny przyniesie to już jakieś efekty. (;

Posted

po raz pierwszy odzywam się do ciebie na forum. nie byłam w stanie wszystkiego przeczytać i obejżeć bo tego jest strasznie dużo. wymiękłam. rośnie ci pannica. a takie oczka to normalne u takich matutków jak te. moje pieski te co są wyższe nie mają tego problemu. mniejsze już tak. szczenięta wyrosły a problem zmalał. w przypadku moich to piasek ze ścieżek, pyłki i trawa. kurz z ulicy i takie tam. wilczy szpic ,a za razem i więkrzy nigdy problemu nie miał, te małe zaś to zależnie od wysokości trawy i wilgotnoći podłoża. nawet z pod butów na tej wysokości oczu,wszystko wpada. w sezonie wystaw musiałam po każdym spacerku oczka przecierać i osuszać bo nie obeszło by się bez pożądnego zapalenia spojówek,spowodowanego przez brud z ulicy. jeśli ta strategia nie podziała to wtedy poszukaj przyczyny w budowie czaszki i oczodołu oraz przetoki nosowej. ale w polsce i przy tych miniaturowych rasach to już żeśmy przywykli do tego. mój arny tego nie ma ale jest więksiejszy no i głowę ma solidną. jego większa czarna córa, ma taką samą budowę głowy i też nie płacze. ot takie sobie moje przemyślenia. ten twój psiak ma naprawdę więcej zdjęć niż my wszyscy razem wzięci.
powodzenia. niech je tyle ile trzeba zeby była zdrowa,solidna i mądra.
z drugiej strony jak ty sobie radzisz z nauką na łakocie? tu wet trochę racji miał z tym głaskaniem po głowie, bo przecież jak ci taki wyrostek pół kotlecika zarombie z tależa,to już ma dobry obiadek na cały dzień. odnośnie białego...to mieszkałam tam sezonowo z psami przez kilka zim. w lesie, bardziej pod granicą. ty jesteś drugą osobą ze szpicem, która tam poznałam.do 2006 nie było tam nikogo z takim psem.więc nie wiem czy to co wet zareklamował,jest właściwie szpicem. tak że forsuj sobie karierę. pokazuj się z nią jak najczęsciej i opowiadaj o rodowodach. życzę ci aby to odniosło jakiś dobry skutek.

Posted

brzydki komp :mad:
Ja Ci dobrze radze, rób fot duuże ilości żebyś miała z czego wybierać. Bo potem kiedy mała ci urośnie, a raczej dorośnie, bo rosnąć to ona dużo nie będzie siądziesz sobie przed kompem tak jak ja i oglądając stare foty nie znajdziesz dużo które ci się będą podobać, chociaż kiedyś wydawały się cudne. A psiaka się już pomniejszyć nie da ^^ przynajmije ja tak mam xD wydawało mi się wtedy że dużo zdjęc robie, a teraz dwie sesyjki to jak cąły miesiąc Chesteroweg życia na początku :eviltong:
daj te foty, nawet jak brzydkie, bo Panda i tak jest piękna :loveu::evil_lol:

Posted

[LEFT]Edie21, ślicznie dziękujemy za wizytkę no i za to, że tak nam się ślicznie rozpisałaś na kilka tematów :*

Jestem w trakcie selekcji filmików, zaraz wgram na wrzutę i wkleję linki <; Chcecie brzydkich fotek?! Ha! może przejże jeszcze raz i coś z tych pokracznych uda mi się wybrać...

A już 9 marca Panda skończy 6 miesięcy! Ależ ten czas leci! Muszę jej coś kupić na tę okazję... myślałam o nowych szeleczkach, chociaż Panda to by pewnie coś zjadliwego wolała (;

A jeszcze jedno! Panda bardzo ciekawie zmienia sierść. Na środku pleców i za uszami ma teraz ciemną rudo-brązową pręgę, a klatkę piersiową ma całą białą. Szarośći już w ogóle w niej nie ma! Cały szary puch zostaje już na szczotce i wyłania się cudny rudzielec, ciekawe jak to na koniec z tym kolorkiem wyjdzie.
Dobra, ja się nie będę dłużej rozpisywać, tylko lecę do Was, a potem do roboty z fotami i filmikami ;)
[/LEFT]

Posted

filmik nr. 1
[URL="http://juszes.wrzuta.pl/film/t24GnsOIDf/pomeranian"]Wrzuta.pl - pomeranian[/URL]
filmik nr. 2
[url=http://juszes.wrzuta.pl/film/zAFVcEFubr/pomeranian1]Wrzuta.pl - pomeranian1[/url]

nie wiem czemu one powychodziły bez głosu >;

Resztę dam jutro, bo zaraz tylko na spacerek z małą, lekcje i "you can dance" <;