halgre Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 :hand: [B][COLOR=darkred]Nie ma malutkiej ... :roll::hmmmm:[/COLOR][/B] Quote
Iza. Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 cześć dziewczyny :loveu::loveu: Czekam na obiecane fotki :cool3: [FONT=Georgia][SIZE=1][COLOR=LightBlue]Jestem we wtorek cały dzień w Białymstoku, co powiesz na spacerek ? :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
naimax Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Przepiekna ta Twoja Panda!! To ja pisalam do Ciebie bo chcialam kupic siostre Pandy ale w koncu zdecydowalam sie na Yoreczka :) Ale moze kiedys jeszcze sprawie mojej Dejzii kolezanke szpica :D :) Quote
Juszes Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Przepraszamy za nieobecność, ale miałam problemy z komputerem :shake: I teraz tyyyle zaległości w galeriach ojej. Na jakiś czas chyba nie będzie mnie na Dogo, zaczyna się szkoła, a ja jeszcze mam mnóstwo lekcji. Myślę, że będę od teraz wchodzić tylko w weekendy. Quote
jbk Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='Juszes']Przepraszamy za nieobecność, ale miałam problemy z komputerem :shake: I teraz tyyyle zaległości w galeriach ojej. Na jakiś czas chyba nie będzie mnie na Dogo, zaczyna się szkoła, a ja jeszcze mam mnóstwo lekcji. Myślę, że będę od teraz wchodzić tylko w weekendy.[/quote] No to mamy weekend :) Quote
Iwa-R Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Halo halo.... ja może mało piszę, ale regularnie zaglądam do galerii, w związku z tym...... domagam się zdjęć !! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pozdrawiam Iwa Quote
taxelina Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 ja tu zagladam codziennie ale was nie ma... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Dzień dobły :p Czy panienka Juszes jeszcze pamięta o starych znajomych?? :mad: Przez przypadek weszło mi się w Waszą galerię i co widzę ?? [B]Dorobiliście się piesa !!!:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: [/B] Quote
Kibaa Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Czekamy... Czekamy... Czekamy... Na zdjęcia! ;dddd Quote
Avaloth Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Juszesz nie igraj z ogniem :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo Cię moją Kicią poszczuje :D fotek !!! Quote
halgre Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [B][COLOR=darkred]Ja też czekam na fotki ... [IMG]http://img158.imageshack.us/img158/1748/zabawapy0.gif[/IMG][/COLOR][/B] Quote
Iza. Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Ferie mamy :multi: Juszez dawaj foty :cool3: Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Właśnie, jak ferie, to i czasu powinno być więcej.... Quote
Recommended Posts