Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Są wątki, na których pobyt dla mnie to tortura. I kubusiowy wątek właśnie taki jest :-(

Kubusiu, musi się udac!!!!!!!!!!!!!!!

Ewart, dziękuję za allegro dla niego :loveu:

Posted

Czy pamiętacie małą Margolcię z Chrzanowa? Po wielu cierpieniach znalazła u nas szczęśliwy dom.Pokochaliśmy ją a ona nas.Wydawało się ,że już nic złego jej nie spotka i dożyje z nami starości.Niestety na moich oczach straciła życie:placz:i to gdzie w lesie przy samym domu.Kubuś tak bardzo przypomina naszą Margolcię ,że bez mrugnięciem oka byśmy go przygarneli,ale jest pewien problem,on podobno nie lubi innych psów a my mamy młodego Dinusia berneńczyka.Czy taki starszy piesek wytrzyma kondycyjnie wariacje młodego psa.Czy jest wykastrowany.Bardzo proszę o więcej informacji i rozwianie naszych wątpliwości

Posted

Ten pies nie daje mi spokoju. :-(
Tak bym chciała, żeby znalazł dom, jak najszybciej. Może nawet jeśli ta adopcja będzie niemożliwa, to zainteresowanie będzie dobrym znakiem...
Trzymaj się, Kubusiu!

Posted

Margolciu,jest mi bardzo przykro,bardzo.Musisz byc wspanialym czlowiekiem,skoro Kubus Ci sie spodobał.Ale pytalam opiekunow o jego uklady z psami i podobno niefajnie,dlatego siedzi sam w boksie.Pewnie by nie podskoczyl duzemu psu,ale nie o to chodzi,aby psy sie ledwo tolerowaly,tylko,abys miala w domu dwa zaprzyjaznione psiaki....

Posted

wydaje mi sie,ze on ma jakis problem-tzn jest energiczny,ma apetyt,trawi bez problemu i wyproznia sie.Ale ma bardzo duzy brzuch.I sierść tez nie jest najladniejsza,nie jest gęsta.