Natalia i Galwin Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Jakie on ma smutne oczka... Kubusiu, szybko znajduj domek!!! Quote
akucha Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Są wątki, na których pobyt dla mnie to tortura. I kubusiowy wątek właśnie taki jest :-( Kubusiu, musi się udac!!!!!!!!!!!!!!! Ewart, dziękuję za allegro dla niego :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Kubusiu do góry kochany!!!:loveu: Quote
luka1 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Faktyczni, co za oczy. Widac w nich wszystkie smutki psiego świata. Quote
Roma i Dino Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Czy pamiętacie małą Margolcię z Chrzanowa? Po wielu cierpieniach znalazła u nas szczęśliwy dom.Pokochaliśmy ją a ona nas.Wydawało się ,że już nic złego jej nie spotka i dożyje z nami starości.Niestety na moich oczach straciła życie:placz:i to gdzie w lesie przy samym domu.Kubuś tak bardzo przypomina naszą Margolcię ,że bez mrugnięciem oka byśmy go przygarneli,ale jest pewien problem,on podobno nie lubi innych psów a my mamy młodego Dinusia berneńczyka.Czy taki starszy piesek wytrzyma kondycyjnie wariacje młodego psa.Czy jest wykastrowany.Bardzo proszę o więcej informacji i rozwianie naszych wątpliwości Quote
luka1 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 a może warto dać mu szansę, warto spróbowac Quote
Natalia i Galwin Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Margolcia [i] [i] [i] :-(:-(:-( Romo, jak zobaczyłam Kubusia to o Tobie właśnie pomyślałam, ale Wiola (brazowa1) obawia się tej adopcji, właśnie ze względu na to jak Kubuś reaguje na duże psy.... Zajrzyj na pw... Quote
Kaj(t)ek Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ten pies nie daje mi spokoju. :-( Tak bym chciała, żeby znalazł dom, jak najszybciej. Może nawet jeśli ta adopcja będzie niemożliwa, to zainteresowanie będzie dobrym znakiem... Trzymaj się, Kubusiu! Quote
Natalia i Galwin Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Tobie tez? :-( Ta smutna mordka, te oczy... On musi znaleźć domek!!! Quote
Paulina_mickey Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Kubuś kochany do góry!!!!!:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Dobry wieczór Kubuś:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
brazowa1 Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Margolciu,jest mi bardzo przykro,bardzo.Musisz byc wspanialym czlowiekiem,skoro Kubus Ci sie spodobał.Ale pytalam opiekunow o jego uklady z psami i podobno niefajnie,dlatego siedzi sam w boksie.Pewnie by nie podskoczyl duzemu psu,ale nie o to chodzi,aby psy sie ledwo tolerowaly,tylko,abys miala w domu dwa zaprzyjaznione psiaki.... Quote
ewatr Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 ech Kubus nikt cie nawet nie odwiedza.... Brazowa wysłałam Ci PW ;) Quote
brazowa1 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 wydaje mi sie,ze on ma jakis problem-tzn jest energiczny,ma apetyt,trawi bez problemu i wyproznia sie.Ale ma bardzo duzy brzuch.I sierść tez nie jest najladniejsza,nie jest gęsta. Quote
luka1 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 w schronisku różnych świństw można się nabawić Quote
brazowa1 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 luka1 napisał(a):w schronisku różnych świństw można się nabawić ale on taki przyszedł.To nie schronisko.Przyszedl z duzym brzuchem i mizerna sierścia. Quote
Natalia i Galwin Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Kubusiu cały czas szukamy Tobie domku i nie zapominamy!! Quote
Recommended Posts