ewatonieja Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 jutro po pracy jadę z dajmonem do Buni i zobaczymy czego nam potrzeba na razie wszystko pod kontrolą , Dajmon został nawet sam na godzinę i tylko wyglądało na to ze biegał z kapciem Grześka w zębach, jutro się okaże jaka ma wyobraźnie i czy zmajstruje coś w ciagu tych 8,5 godziny :evil_lol: Quote
anovip1 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Natalka gratulacje :Rose: wreszcie na swoim ;) Bardzo się cieszę , a i Dajmonek pewnie szczęśliwy. Mam nadzieję,że jutro jak zostanie sam będzie w spokoju czekał na Wasz powrót . Quote
szajbus Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Dajmon przypomina, ze czeka na stały domek Quote
hanka456 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Czuję, że będziecie mieli pociechę z Dajmosia. Quote
szajbus Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Natalka napisz czy mieszkanie było w całości po waszym powrocie z pracy? Quote
ewatonieja Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 w domu porządeczek :loveu: tylko kapcie w dwóch pokojach ale to szczególik pojechalismy tramwajem do Buni Dajmon ciekawy wszystkiego, obszczekuje starszych facetów, drżał mimo że siedział mi na kolanach. Bunia jak go zobaczyła powiedziała :"grzybica" a te wylizywanie i dziura spowodowane sa najprawdopodobniej przeszkadzająca nicią która drazni go od środka niestety nie udało się jej namierzyć, dostalismy antybiotyki w wtorek kolejna wizyta i mam nadzieje ze nie trzeba bedzie Dajmona rozpruwać powiem to teraz: żadnych zwierzat z Fundacji wymagających leczenia w tamtej lecznicy :angryy: wczoraj wykąpaliśmy go i pachnie lepiej, odkąd wrocilismy od weta psiur chodzi w kloszu i robi za lampę :evil_lol: nie wiem kto bardziej cierpi, nasze nogi są systematycznie szturchane przez klosz :oops: Quote
Reno2001 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 A co z tym grzybem? Dostaliście jakieś leki? Trzeba go kąpac w specjalnym szamponie? Quote
szajbus Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 To teraz powinno być z górki jak wiadomo już co mu dolega. Ale powiem ci, ze nie spodziewałam sie, ze niego taki grzeczny facet. No. no chałupa cała!!!!!!!!!!!! :evil_lol::evil_lol: Quote
ewatonieja Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 można zmienić tytuł :) Dajmon szuka domu na recepcie mamy dalacin c i triderm koszmarnie jest to ze odwiedziłam 4 apteki i żadna nie miała obu leków:shake: dzisiaj wieczorem posmarowałam go mascią a od jutra ruszamy z tabletkami Dajmon jest kochany kiedy wracam chce wdrapac mi sie na rece i polizac twarz nie jest namolny, kiedy nie mam juz sił na zabawe po prostu idzie na wersalke i śpi, bardzo lubi sie wtulać w człowieka, jest bardzo sprytny, wykorzystuje fakt ze drzwi do sypialni sa otwarte i zakopuje sie w poscieli, tak ze nawet nie widac ze tam jest, jednak Grzesio powiedział ze łózko w sypialni jest zakazane i Dajmon musi byc czasem siłą zdejmowany, bo diabeł sie ostro zapiera, kiedy wychodze do pracy robi namiot z koca i chyba tam się wyleguje pod naszą nieobecnośc, niezły z niego piecuch, do tego stopnia ze na dzisijszym "spacerze" z Grzeskiem szybko zrobił koope i siku koło bloku (sąsiedzi nas zabija) i natychmiast rzucił sie w strone klatki :evil_lol: to tyle na dzis bo padam :oops: Quote
anovip1 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Wspaniałe wieści o Dajmonku.Cieszymy się bardzo,że okazł sie chłopakiem na medal ;) Dajmonek przeżył swoje, docenia dobro które mu dajecie. Teraz trzeba się rozglądać za wspaniałym domkiem dla mądrego psiaka. Quote
szajbus Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Dajmon przypomina, że czeka na dom Quote
ewatonieja Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Dajmon znowu sie zesiurał w nocy moze dlatego ze bylismy na długim spacerze w parku po 22 i do tego z Rutka która non stop go zachęcała do zabawy wskakując mu na głowe i plecy :shake: Dajmon objetnie znosił te natarczywości, oznaczył tapczan i fotel w domu tesciów :evil_lol::crazyeye: u mojego ojca nawet nie kapnął takze nie wiem o co chodzi :p mankamenty Dajmona sa takie: ciągnie na smyczy i nie bardzo słucha szczeka na przechodzących po klatce szczeka i rzuca sie na większe psy oraz na kobiety i facetów z laskami, w grubych kurtkach i futrach a czasem to nawet na młode dziewczyny nie bardzo potrafie to rozgryźć :shake: chyba sie boi a oprócz tego jest super :razz: Quote
ewatonieja Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Kocio testuje posłanie Dajmona Dajmon z Grzesiem wypoczywają... coraz bardziej ku pozycji horyzontalnej :evil_lol: Quote
szajbus Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Natalka, u taty nie kapnął , bo nie ma tam psa, a przynajmniej suki. U teściów co innego. Rutki zapachy sa wszędzie, więc sobie zaznaczył teren,że innym wara od jego panienki w tym domu i tyle. Co do lasek to mam ten sam problem z Zuzią i nie mogę tez jej od tego odzwyczaić. Kazdy kto ma laskę, parasol na kiju, kule - to wróg! A najlepiej jest jak nikt nie idzie chodnikiem, po którym ona stąpa, bo nie wiadomo co jej do łba sieknie. Fotki świetne, faceci razem wyglądają super! Domku pokochaj Dajmona! Quote
ewatonieja Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 dzisiaj rozpoczęliśmy dzień standardowo ale potem... były zapasy:diabloti: tańce wygibasy na łóżku a po spacerze zaopatrzyłam Dajmona w medalik Quote
ciapuś Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Cioteczki z Łodzi może ktoś zna tego psa albo widział ogłoszenia że ktoś go szuka W okolicy ulic Paderewskiego – Strycharska (park przy IX LO)znaleziono niedużego psiaka,wyglądem przypominającego mini onka. Pies cały dzień leżał w głębokim śniegu. Miał problemy z chodzeniem, nie opierał się na przedniej prawej łapie, utykał na tylną. Dolegliwości te były następstwem prawdopodobnie potrącenia przez samochód. W badaniu lekarskim nie stwierdzono złamań, lecz bardzo silne stłuczenia. Po podaniu leków przeciwzapalnych i przeciwbólowych, dolegliwości ustąpiły – zwierzak normalnie chodzi, dopisuje mu apetyt. Kontakt w sprawie psa 507-078-880 792-061-133 Agnieszka Quote
ewatonieja Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Animalia.pl :: Ogłoszenia :: mieszaniec pies rudy Łódź czekam na aktywacje na adopcje,org Dajmon aniołek w psiej skórze szuka domku!Łódź - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Warszawa Quote
ewatonieja Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Dajmonowa ranka prawie zagojna ale wciąz się drapie ,chyba trzeba bedzie znów wziąc zeskrobinę bo jest lepiej ale daleko od ideału Quote
szajbus Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Domku, zaadoptuj Dajmona. On czeka na ciebie Quote
ewatonieja Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Dajmon jutro idzie do Buni dzisiaj koncze o 17 i nie ma cudów nie zdązymy Quote
ewatonieja Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 dajmon ciumkał mój sweter szarpał moje kapcie :cool3: słodziak! Quote
ewatonieja Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Dajmon radosny psiak szuka dobrego domu! / Psy > Pozostałe - Łódź będzie tutaj [url=http://www.przygarnijzwierzaka.pl]Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz Quote
ewelinka88 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Witam piękna historia moja mama zbiera suchy chleb dla bezdomnych psiaków ja jestem z łodzi i mogę jakąś pomoc udzielić dać tego chlebka suchego dla tej pani mamy go sporo i jakieś koce żeby tamte pieski też miały ciepło Quote
Recommended Posts