Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewatonieja']tak wygląda pies który bardzo boi sie burzy ale kiedy jego pancia wychodzi na balkon on te zmusi :lol:

Gdzie twoje uszka Dajmonku:razz:moj pies tak wyglada,jak cos zbroi:evil_lol:

• 1 month later...
  • Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

z każdym dniem coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że musieliśmy się spotkać :) nie wiem czy on zawsze był taki czy zgodnie z tym porzekadłem jaki pan taki pies, mamy wiele wspólnych cech :diabloti:
mamy wybuchowe charaktery :evil_lol: biedak chowa sie pod łóżko kiedy się kłócę z Grzeskiem a ja się chowam pod poduchę, kiedy diabeł szczeka na dzwonek domofonu :oops: łatwo wpadamy w złość, ciężko nas uspokoić, ale gdy jesteśmy w dobrym humorze to tylko nas przytulać :lol: mamy tendencję do tycia :eviltong:
z facetem można się rozejść a z Dajmonem będziemy razem do końca :loveu:
jesteśmy skazani na siebie :cool1:

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...
Posted

chyba mamy problemy ale nie wiemy z czym, coraz czesciej koopa robi sie dziwnie szara i taka przypominająca karmel łojezu jakie porównania brrr pojdziemy do lekarza może to watroba
kurcze on dostaje kurczaka gotowanego z makaronem i warzywami dogryza puriną light czasem dostaje serca drobiowe czy to moż emu zaszkodzić?

Posted

szajbus pudło! on nie ma wstydu :) po prostu lubi tak przycisnąć pychola jak nie ma nic innego "pod reką" to używa do tego łap ale głównie wykorzystuje nasze nogi, poduchy, kołdry oparcia od fotela

Posted

ewatonieja napisał(a):
szajbus pudło! on nie ma wstydu :) po prostu lubi tak przycisnąć pychola jak nie ma nic innego "pod reką" to używa do tego łap ale głównie wykorzystuje nasze nogi, poduchy, kołdry oparcia od fotela

Dajmon co ta twoja pancia pisze,ze nie masz wstydu:cool3:taki skromny i wrazliwy piesek:p

Posted

na potwierdzenie foty sprzed kilku dni Dajmon bez względu na pore roku śpi pod kołdrą, jak widac na fotkach udało mu się przy schodzeniu z łóżka ściagnąc całą kołdrę na podłogę a nastepnie uwalić na niej
na tej fotce mina "aha nadchodzi, będą kłopoty?"

będę słodko wyglądał i nic mi nie zrobisz

• 3 weeks later...
  • 2 months later...