Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety nie moge pomoc finansowo.........
jezeli psiak powyciagal szwy po kastracji, to wystarczy podawac antybiotyk, nie trzeba ponownie szyc.....dobrze jednak aby wet go obejzal.....

....trzymam kciuki za Opiekunke tych stworzen i za same zwierzaki......

Posted

Pani wet z "Sowy" obejrzała Dajmona i stwierdziła ze proces gojenia jest zakończony, zgrubienia zostaną i nic sie na to nie poradzi, za to co do skóry to jest poprawa, sierśc porasta wyłysiałe miejsca ale jeszcze troche brakuje do ideału, Dajmon lśni, oczy ma błyszczące, szczeka na obcych, nie lubi wchodzić do gabinetu, ładnie jedzi samochodem , nie mogę się doczekac momentu kiedy go weźmiemy na tymczas :multi:

Posted

Wspaniał wiadomości ,że Dajmon zdrowieje, jeszcze troszeczkę i będzie chłopak nie do poznania.
A co do tymczasu,bierz go pod pachę i z głowy ;)
On taki nie za duży. Ukryjesz gdzieś go, może nikt nie zauważy :evil_lol: a Ty będziesz miała spokojną głowę :evil_lol:

Posted

Ja tez się ciesze, ze Dajmon zdrowieje.
Widzę, że lada chwila i zmieni tymczas.

Nadal prosimy o wsparcie dla DT, w którym obecnie przebywa Dajmon i o stały domek dla niego

Posted

Natala ma racje, ja go wczoraj nie poznałam :O
Cieszył sie jak wariat, mysle ze wcale nie wiedzial kim jestem, ale poprostu sie cieszył.
To naprawde fajny psiak.

Posted

Pewnie, ze fajny, ino ludziska co się go pozbyli byli po zbóju :mad::mad::mad:
Nie cierpie takich ludzi???????? Mozna ich tak nazwać?????????

Natalka a twój Grzes to super facet:loveu::loveu:, tylko mnie nie bij :evil_lol:

Posted

na razie dajmon wylizuje sobie dziurę koło tego co pozostało po klejnotach, sierśc ma ubytki, cały wymaga kąpieli, po powrocie do domu zasnęliśmy na kanapie Dajmon po godzinie zaczął sie krecic i wykręcił koope w kuchni:oops:
musze go pilnowac zeby się "tam " nie lizał, odwiedzić weta w zw z dziura i częstym drapaniem się :cool1: aktualne zdjęcia moga wymagać retuszu w photoshopie :p

Posted

od godziny 12 Dajmon jest już u nas :) szczeka na ludzi na klatce, na starszych facetów na spacerze ,ma mnóstwo energii, przydałby się dom z ogródkiem żeby chłopak się wyhasał :evil_lol: albo dłuuugie spacery i zabawy z piłeczką, u nas biegamy wokół ławy, Dajmon skacze po kanapie, jak się bardzo "zdenerwuje" to tarmosi kołderke od cioci szajbus:razz: ciesze sie ze nie bierze w obroty naszych ubrań, butów czy kabli najlepsze jest to ze koło kanapy lezy ta kołderka ale on uwielbia wylegiwac się własnie na kanapie, cóz wykorzystaliśmy kocyk z partii która dostaliśmy od hundehilfe (wielkie dzięki ! :p)

Posted

noc spoko tylko dwa razy wstawaliśmy zeby mu pzypomniec ze jak wykopie dziure w kanapie to nie bedzie miał po czym biegac i na czym siedzieć
dzisiaj po porannym spacerze zrobił sobie namiot z koca który lezy na kanapie
,teraz siedzi wtulony w grzeska bo ktos strzelał z petard na dworze :shake:
nogi z d*** bym im powyrywała, dzisiaj musimy go wykapać wieczorem bo strasznie sie drapie i jest brudny, uszy wyczyszczone na ile pozwolił, skóra koło jajek wylizana do czerwonoci chyba grozi mu kołnierz :oops:

Posted

Niedobry, Dajmiś, niedobry. Nie wolno się wylizywac!!!!
Potzreba Wam czegos szczególnego??? Karma, preparaty, szampon, cokolwiek ... :cool3: ?

Ja za te petardy, też bym nogasy wyrywała. Uważajcie dziś ok 20.00. Będzie światełko do nieba WOŚPu. Pewnie będą strzelac :angryy::roll:.

My jesteśmy dokładnie w tej samej sytuacji. Dotts dziś od rana chodzi podkulona...