ewatonieja Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Bardzo mnie smuci ten brak reakcji :-( Quote
ewatonieja Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/torebka-l-marconi-spodnica-wielblad-na-google-page-rankingad-karme-dla-dajmona-pomocy-128526/ bazrek dla Dajmonowego dt Quote
ata Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 niestety nie moge pomoc finansowo......... jezeli psiak powyciagal szwy po kastracji, to wystarczy podawac antybiotyk, nie trzeba ponownie szyc.....dobrze jednak aby wet go obejzal..... ....trzymam kciuki za Opiekunke tych stworzen i za same zwierzaki...... Quote
ewatonieja Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 za chwilę jadę zawieżc kilka rzeczy w tym miski i kołdry ,zabieramy dajmona do weta Quote
Reno2001 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 ewatonieja napisał(a):za chwilę jadę zawieżc kilka rzeczy w tym miski i kołdry ,zabieramy dajmona do weta Super. Dziękuję Natalio. Quote
Agata,Sonia Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Pod koniec tygodnia przeleje pieniazki na Dajmonka,ale jeszcze nie wiem ile:roll: Quote
ewatonieja Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Pani wet z "Sowy" obejrzała Dajmona i stwierdziła ze proces gojenia jest zakończony, zgrubienia zostaną i nic sie na to nie poradzi, za to co do skóry to jest poprawa, sierśc porasta wyłysiałe miejsca ale jeszcze troche brakuje do ideału, Dajmon lśni, oczy ma błyszczące, szczeka na obcych, nie lubi wchodzić do gabinetu, ładnie jedzi samochodem , nie mogę się doczekac momentu kiedy go weźmiemy na tymczas :multi: Quote
anovip1 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Wspaniał wiadomości ,że Dajmon zdrowieje, jeszcze troszeczkę i będzie chłopak nie do poznania. A co do tymczasu,bierz go pod pachę i z głowy ;) On taki nie za duży. Ukryjesz gdzieś go, może nikt nie zauważy :evil_lol: a Ty będziesz miała spokojną głowę :evil_lol: Quote
szajbus Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Ja tez się ciesze, ze Dajmon zdrowieje. Widzę, że lada chwila i zmieni tymczas. Nadal prosimy o wsparcie dla DT, w którym obecnie przebywa Dajmon i o stały domek dla niego Quote
ewatonieja Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Grzesiek polubił Dajmona, w końcu czemu się tak zgadza na wszystko?:evil_lol: Quote
olgaj Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Natala ma racje, ja go wczoraj nie poznałam :O Cieszył sie jak wariat, mysle ze wcale nie wiedzial kim jestem, ale poprostu sie cieszył. To naprawde fajny psiak. Quote
szajbus Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Pewnie, ze fajny, ino ludziska co się go pozbyli byli po zbóju :mad::mad::mad: Nie cierpie takich ludzi???????? Mozna ich tak nazwać????????? Natalka a twój Grzes to super facet:loveu::loveu:, tylko mnie nie bij :evil_lol: Quote
ewatonieja Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Dajmon ma mistrzostwo w cieszeniu się :evil_lol: Quote
ciapuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Dajmonowi trzeba zrobić ładne zdjęcia i powymieniać je w ogłoszeniach zwłaszcza w allegro Quote
ewatonieja Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 na razie dajmon wylizuje sobie dziurę koło tego co pozostało po klejnotach, sierśc ma ubytki, cały wymaga kąpieli, po powrocie do domu zasnęliśmy na kanapie Dajmon po godzinie zaczął sie krecic i wykręcił koope w kuchni:oops: musze go pilnowac zeby się "tam " nie lizał, odwiedzić weta w zw z dziura i częstym drapaniem się :cool1: aktualne zdjęcia moga wymagać retuszu w photoshopie :p Quote
szajbus Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Natalka, Dajmon juz u ciebie na tymczasie? Quote
ewatonieja Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 od godziny 12 Dajmon jest już u nas :) szczeka na ludzi na klatce, na starszych facetów na spacerze ,ma mnóstwo energii, przydałby się dom z ogródkiem żeby chłopak się wyhasał :evil_lol: albo dłuuugie spacery i zabawy z piłeczką, u nas biegamy wokół ławy, Dajmon skacze po kanapie, jak się bardzo "zdenerwuje" to tarmosi kołderke od cioci szajbus:razz: ciesze sie ze nie bierze w obroty naszych ubrań, butów czy kabli najlepsze jest to ze koło kanapy lezy ta kołderka ale on uwielbia wylegiwac się własnie na kanapie, cóz wykorzystaliśmy kocyk z partii która dostaliśmy od hundehilfe (wielkie dzięki ! :p) Quote
ciapuś Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 To teraz czekamy na śliczne zdjęcia do ogłoszeń Quote
hanka456 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Dajmon co wyglądał jeszcze całkiem niedawno jak "ćwierć" psa, teraz okazuję się wielkim wiercipiętą i wulkanem. Ciekawe co jeszcze pokaże? Quote
szajbus Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Jak mineła pierwsza noc na nowym miejscu? Quote
olgaj Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ciesze sie i gratuluje szczerze, ze jestescie juz na swoim :loveu: I ciesze sie, ze Dajmon jest juz u Was :loveu: Quote
ewatonieja Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 noc spoko tylko dwa razy wstawaliśmy zeby mu pzypomniec ze jak wykopie dziure w kanapie to nie bedzie miał po czym biegac i na czym siedzieć dzisiaj po porannym spacerze zrobił sobie namiot z koca który lezy na kanapie ,teraz siedzi wtulony w grzeska bo ktos strzelał z petard na dworze :shake: nogi z d*** bym im powyrywała, dzisiaj musimy go wykapać wieczorem bo strasznie sie drapie i jest brudny, uszy wyczyszczone na ile pozwolił, skóra koło jajek wylizana do czerwonoci chyba grozi mu kołnierz :oops: Quote
Reno2001 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Niedobry, Dajmiś, niedobry. Nie wolno się wylizywac!!!! Potzreba Wam czegos szczególnego??? Karma, preparaty, szampon, cokolwiek ... :cool3: ? Ja za te petardy, też bym nogasy wyrywała. Uważajcie dziś ok 20.00. Będzie światełko do nieba WOŚPu. Pewnie będą strzelac :angryy::roll:. My jesteśmy dokładnie w tej samej sytuacji. Dotts dziś od rana chodzi podkulona... Quote
Recommended Posts