Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 922
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Diana, jeśli chodzi o wiek Dartusia to dzisiaj ma 7 miesięcy i 22 dni :-)

Mam nadzieję, że jutro pokażę jego dzisiejsze zdjęcie - byliśmy dzisiaj w ośrodku szkolenia i zrobiliśmy kilka fotek :-)

Posted

Byliśmy w Ośrodku Szkolenia GOSTAR w Katowicach, zajęcia były z psiego pszedszkola a PT mamy zamiar zacząć na wiosnę :-)

Posted

Bardzo chciałabym pojechać do Opola ale ze zgłoszeniem zaczekam do Katowic, bo chciałabym zobaczyć jak Dartkowi spodoba się coś takiego.

Poza tym w Opolu to on by już był młodzież - to dopiero stres ;-) Taki duży "chłopak" to i kompromitacja "duża" ;-) jak by coś ;-)

Ale tak poważnie to faktycznie biorę Opole pod uwagę pod dwoma warunkami:

1) Jak Dartek wejdzie na ring w Katowicach i z niego nie ucieknie ;-)

2) Jeśli tylko obowiązki poza Dartkowe ;-) mi pozwolą :-)

Posted

Dziewczyny! Zobaczcie jaki z nas trójkąt Bermudzki :D , jak nie w Opolu to może w Kielcach się spotkamy - bo taką samą drogę mamy.

Tylko NY - musi się trochę przybliżyć :D (P.s. mapa ze strony: http://www.pilot.pl/ bardzo pożytecznej przy planowaniu wyjazdów :-)

Pozdrawiam serdecznie

mapa.jpg

Posted

Xena!

Do Opla termin przyjmowania zgłoszeń upływa w sobotę!

Jak bedzies w Katowicach to rozejrzyj się za A SPRING TIME Lovely Dream(Best Collie Baby Wystawy Klubowej 2003).......to piesek z mojej hodowli.......miał być zgłoszony :)

Z tą mapa super wymysliłaś :lol:

Ale do Łodzi to koniecznie na miedzynarodową musisz przyjechać!

Pozdrawiam!!!

Diana

Posted

Diano, masz rację, faktycznie nie pomyślałam, że termin zgłoszeń do Opola jest tak napięty. Właśnie mnie też o tym koleżanka uświadomiła!

Można wprawdzie zgłosić do 15 marca - albe wtedy to zamiast 85 zł kosztuje 100 zł!

Jęśli chdzi o Łódź to niestety nie mogę obiecać że dotrę bo jak już wspomniałam Dartek nie lubi jeździć samochodem i staram się ograniczać plany do krótszego zasięgu ;-) Mam nadzieję, że z czasem to się zmieni.

Poza tym jak się już zdecyduję tachać ;-) go do Opola to Łódź jest w następnym tygodniu więc nie wiem czy to będzie możliwe, żebym wszytkie inne sprawy zostawiła dla przyjemności co tygodniowego jeżdżenia w świat ;-)

Na maj mam też w planie Bytom (i ewentualnie Kielce - ale nie koniecznie z Dartkiem)

Pozdrawiam bardzo serdecznie i posyłam najnowsze bo dzisiejsze zdjęcie Dartusia :-)

Darti_1.jpg

Posted
Xena!

Do Opla termin przyjmowania zgłoszeń upływa w sobotę!

Dianko a mozna przez net zglaszac ? :roll:

Jesli tak podasz strone na ktorej mozna to zrobic ? :roll:

A wszystko przez to ze nie kupilam sobie kalendarza wystaw :wallblash:

Juz przegapilam pierwszy termin w Wawie :wallblash:

Posted
Rany, jaki ten Jolly cudny! :) Z jakiej on jest hodowli??? A wystawa w Opolu kiedy sie odbedzie?

Aniu....super, że Ci się Jolly podoba.....a jest on z mojej hodowli(Lovely Dream).... :lol:

Wystawa w Opolu jest 24.04.2004....

Xena..szkoda, że Cie nie będzie... :roll:

Carragan!Ja wysyłam zgłoszenie jutro pocztą więc Ty też zdążysz.

Tylko pamietaj o ksero rodowodu!!!Strony niestety nie znam....

Całusy dla Was!

Posted

nas ksero nie dotyczy bo nie mamy jeszcze rodowodu :roll:

A dojdzie to poczta ?Wysylasz poleconym ? :roll:

I jesli moge na PW prosic adres na ktory to wyslac :oops:

Posted

dzieki Jolly,juz mam od dawna :lol:

Ciut sie zdenerwowalam i zapomnialam ze mam strone zkwp glownego na ktorym sa strony i adresy wszystkich oddzialow :oops:

Posted

Carragan....możesz wysłać zgłoszenie normalnie...liczy się data stempla pocztowego.A jeśli chodzi o ksero to musisz mnieć w takim wypadku ksero metryki...

Całuski

Posted
Carragan....możesz wysłać zgłoszenie normalnie...liczy się data stempla pocztowego.A jeśli chodzi o ksero to musisz mnieć w takim wypadku ksero metryki...

Całuski

a do Rzeszowa przyjeli nas bez metryki i slyszalam ze w klasie mlodziezy jeszcze nie trzeba zalanczac niczego jesli nie ma sie rodowodu :roll:
Posted

Całuski

a do Rzeszowa przyjeli nas bez metryki i slyszalam ze w klasie mlodziezy jeszcze nie trzeba zalanczac niczego jesli nie ma sie rodowodu :roll:

No to jak nie było problemów to oki.Nie wiem jak teraz bo niektórzy podobno chcą ksero.....zwłaszcza teraz jak te nowe zarządzenie weszło.

Więc spotkamy się w Oplu :lol:

Posted

Cześć Dziewczyny !!!

No to się spotkamy w Opolu, bo właśnie zgłosiłam Dartka :-)

Mam nadzieję, że do tego czasu nic mi nie wyskoczy, i że po Katowicach Dartek zechce jeszcze gdziekolwiek pojechać ;-)

A propo jeżdżenia to macie jakiś sposób na złagodzenie ślinienia się w samochodzie?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...