Diana14 Posted February 21, 2004 Posted February 21, 2004 Dartusia stronę często odwiedzam i jest przecudny :lol: A kiedy on się urodził???Bo chyba jest trochę młodszy od Jolliego...
DanielZ Posted February 22, 2004 Posted February 22, 2004 Czesc Diana , a moze chcesz zdiecia Urmela :) Pzdr @ll Daniel
Klaudia i Dino Posted February 22, 2004 Posted February 22, 2004 A oto Dinek w calej okazalosci :D na tym zdjeciu jeszcze jako szczeniaczek tutaj w wieku 3 lat w styczniu 2004 a tutaj http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=16989&grupa=0&kat=9&a=barbie85 jest wiecej zdjec jakby ktos chcial obejrzec
Xena Posted February 22, 2004 Posted February 22, 2004 Diana, jeśli chodzi o wiek Dartusia to dzisiaj ma 7 miesięcy i 22 dni :-) Mam nadzieję, że jutro pokażę jego dzisiejsze zdjęcie - byliśmy dzisiaj w ośrodku szkolenia i zrobiliśmy kilka fotek :-)
Noelani Posted February 22, 2004 Posted February 22, 2004 byliśmy dzisiaj w ośrodku szkolenia i zrobiliśmy kilka fotek Ooo.. A gdzie chodzicie? I na co, na PT?
Xena Posted February 22, 2004 Posted February 22, 2004 Byliśmy w Ośrodku Szkolenia GOSTAR w Katowicach, zajęcia były z psiego pszedszkola a PT mamy zamiar zacząć na wiosnę :-)
Noelani Posted February 22, 2004 Posted February 22, 2004 Ja mam zamiar zdawac PT1 latem tez przy Gostarze, wiec moze sie zdarzyc ze bedziemy zdawac razem :thumbs:
Xena Posted February 22, 2004 Posted February 22, 2004 Bardzo bym się cieszyła gdyby nam się udało spotkać :-)
Diana14 Posted February 23, 2004 Posted February 23, 2004 Ej........ja tez chcę się z Wami spotkać!!!! Może na wystawie jakiejś??
Diana14 Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 Xena! A wybierasz się na wystawę do Opola może?? Monika! Weź proszę ze sobą te nożyczki do Opola :lol: Diana
Xena Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 Bardzo chciałabym pojechać do Opola ale ze zgłoszeniem zaczekam do Katowic, bo chciałabym zobaczyć jak Dartkowi spodoba się coś takiego. Poza tym w Opolu to on by już był młodzież - to dopiero stres ;-) Taki duży "chłopak" to i kompromitacja "duża" ;-) jak by coś ;-) Ale tak poważnie to faktycznie biorę Opole pod uwagę pod dwoma warunkami: 1) Jak Dartek wejdzie na ring w Katowicach i z niego nie ucieknie ;-) 2) Jeśli tylko obowiązki poza Dartkowe ;-) mi pozwolą :-)
Xena Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 Dziewczyny! Zobaczcie jaki z nas trójkąt Bermudzki :D , jak nie w Opolu to może w Kielcach się spotkamy - bo taką samą drogę mamy. Tylko NY - musi się trochę przybliżyć :D (P.s. mapa ze strony: http://www.pilot.pl/ bardzo pożytecznej przy planowaniu wyjazdów :-) Pozdrawiam serdecznie
Diana14 Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 Xena! Do Opla termin przyjmowania zgłoszeń upływa w sobotę! Jak bedzies w Katowicach to rozejrzyj się za A SPRING TIME Lovely Dream(Best Collie Baby Wystawy Klubowej 2003).......to piesek z mojej hodowli.......miał być zgłoszony :) Z tą mapa super wymysliłaś :lol: Ale do Łodzi to koniecznie na miedzynarodową musisz przyjechać! Pozdrawiam!!! Diana
Ania-Bajka Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 Rany, jaki ten Jolly cudny! :) Z jakiej on jest hodowli??? A wystawa w Opolu kiedy sie odbedzie?
Xena Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Diano, masz rację, faktycznie nie pomyślałam, że termin zgłoszeń do Opola jest tak napięty. Właśnie mnie też o tym koleżanka uświadomiła! Można wprawdzie zgłosić do 15 marca - albe wtedy to zamiast 85 zł kosztuje 100 zł! Jęśli chdzi o Łódź to niestety nie mogę obiecać że dotrę bo jak już wspomniałam Dartek nie lubi jeździć samochodem i staram się ograniczać plany do krótszego zasięgu ;-) Mam nadzieję, że z czasem to się zmieni. Poza tym jak się już zdecyduję tachać ;-) go do Opola to Łódź jest w następnym tygodniu więc nie wiem czy to będzie możliwe, żebym wszytkie inne sprawy zostawiła dla przyjemności co tygodniowego jeżdżenia w świat ;-) Na maj mam też w planie Bytom (i ewentualnie Kielce - ale nie koniecznie z Dartkiem) Pozdrawiam bardzo serdecznie i posyłam najnowsze bo dzisiejsze zdjęcie Dartusia :-)
tunio Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Xena!Do Opla termin przyjmowania zgłoszeń upływa w sobotę! Dianko a mozna przez net zglaszac ? :roll: Jesli tak podasz strone na ktorej mozna to zrobic ? :roll: A wszystko przez to ze nie kupilam sobie kalendarza wystaw :wallblash: Juz przegapilam pierwszy termin w Wawie :wallblash:
Diana14 Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Rany, jaki ten Jolly cudny! :) Z jakiej on jest hodowli??? A wystawa w Opolu kiedy sie odbedzie? Aniu....super, że Ci się Jolly podoba.....a jest on z mojej hodowli(Lovely Dream).... :lol: Wystawa w Opolu jest 24.04.2004.... Xena..szkoda, że Cie nie będzie... :roll: Carragan!Ja wysyłam zgłoszenie jutro pocztą więc Ty też zdążysz. Tylko pamietaj o ksero rodowodu!!!Strony niestety nie znam.... Całusy dla Was!
tunio Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 nas ksero nie dotyczy bo nie mamy jeszcze rodowodu :roll: A dojdzie to poczta ?Wysylasz poleconym ? :roll: I jesli moge na PW prosic adres na ktory to wyslac :oops:
Jolly Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 To jest strona ZK Opole http://www.zkwp.opole.pl/
tunio Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 dzieki Jolly,juz mam od dawna :lol: Ciut sie zdenerwowalam i zapomnialam ze mam strone zkwp glownego na ktorym sa strony i adresy wszystkich oddzialow :oops:
Diana14 Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Carragan....możesz wysłać zgłoszenie normalnie...liczy się data stempla pocztowego.A jeśli chodzi o ksero to musisz mnieć w takim wypadku ksero metryki... Całuski
tunio Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Carragan....możesz wysłać zgłoszenie normalnie...liczy się data stempla pocztowego.A jeśli chodzi o ksero to musisz mnieć w takim wypadku ksero metryki...Całuski a do Rzeszowa przyjeli nas bez metryki i slyszalam ze w klasie mlodziezy jeszcze nie trzeba zalanczac niczego jesli nie ma sie rodowodu :roll:
Diana14 Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Carragan....możesz wysłać zgłoszenie normalnie...liczy się data stempla pocztowego.A jeśli chodzi o ksero to musisz mnieć w takim wypadku ksero metryki...Całuski a do Rzeszowa przyjeli nas bez metryki i slyszalam ze w klasie mlodziezy jeszcze nie trzeba zalanczac niczego jesli nie ma sie rodowodu :roll:No to jak nie było problemów to oki.Nie wiem jak teraz bo niektórzy podobno chcą ksero.....zwłaszcza teraz jak te nowe zarządzenie weszło. Więc spotkamy się w Oplu :lol:
Xena Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Cześć Dziewczyny !!! No to się spotkamy w Opolu, bo właśnie zgłosiłam Dartka :-) Mam nadzieję, że do tego czasu nic mi nie wyskoczy, i że po Katowicach Dartek zechce jeszcze gdziekolwiek pojechać ;-) A propo jeżdżenia to macie jakiś sposób na złagodzenie ślinienia się w samochodzie?
Recommended Posts