Klaudia i Dino Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Dianka i jak po wystawie?Jak poszlo Jolly'emu?Mam juz zaczac gratulowac :hmmmm: Czekam na relacje... Pozdrawiam Quote
Klaudia i Dino Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Dianka,mam do Ciebie taką prośbę,mogłabyś napisać stawkę collie z Rzeszowa wraz z ocenami(jeżeli notowałaś)? Quote
Klaudia i Dino Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 A Ty Kasiu kiedy zaczniesz wystawiać Nesie? Quote
Noelani Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 A Ty Kasiu kiedy zaczniesz wystawiać Nesie? Pierwsza wystawe zaliczamy 29 lutego :nerwy: A potem sie zobaczy :) Quote
Jolly Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 Rzeszów 08.02.2004 Klasa szczeniąt: AFFINITY Lovely Dream :) Klasa młodzieży: BLUE MARTINI Lingo?s Klasa otwarta: CENT z Psiej Oazy KAY z Grójeckich Łąk Klasa honorowa: AMI z Wajdówki Klasa otwarta ? suki: KEJTI z Grójeckich Łąk Klasa championów: Lingo?s DEFY NOT THE HEART Razda GB PRECOCIOUS SOPHIE BLACK Ko-To-Ra Klasa honorowa: LEDA Dobra Nasza Pozrawiam Monika &JOLLY :lol: :lol: :lol: Quote
Klaudia i Dino Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 Pierwsza wystawe zaliczamy 29 lutego :nerwy:A potem sie zobaczy :) No to zycze powodzenia i bede trzymac kciuki :bigok: Quote
Klaudia i Dino Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 Monika,wielkie dzieki za stawke :wink: A masz moze oceny?Jak poszlo Jolly'emu-dlaczego sie nie pochwalicie? Pozdrawiam Quote
Jolly Posted February 11, 2004 Posted February 11, 2004 Niestety nie znamy wyników . Jolly dostał " obiecujący", a w opisie: "dobre proporcje, obfita szata, zbyt luzno zwiazany" Ogolnie podobało nam sie ( to nasza pierwsza wystawa ) nie poddajemy sie i jedziemy do Jaroslawia :) Monika & JOLLY Quote
Diana14 Posted February 11, 2004 Posted February 11, 2004 Klaudia! Mam trochę czasu więc dokładne relacje teraz z wystawy. Sędzia dosyć dziwny typ collie ma.Wybierał psy starych typów, bardzo chartowate i o niekoniecznie ładnym ruchu..... Z tym luźnym grzbietem to troche przesadził....bo Jolly był tam jednym z ładniejszych psów.Wiele sędziów wróży mu w krótkim czasie championat. Jak będę mogła zamieszczę zdjęcia z wystawy i sami ocenicie. Ale futro go chyba zadziwiło bo jeszcze się Moniki pytał ile on ma miesięcy(hehehe)........chyba nie wieżył, że taki młody jest. No i to by było na tyle.Organizacja całkiem ładna: wykładziny na ringach itd.Jedyna wada to ONki obok....i ten cały młyn..... Jak widać Monika jest pełna optymizmu(i ja też) i jeszcze na wielu wystawch Jolliś się pojawi. P.S.Jolly zrobił taką sensację, że 4 osoby wzięły do nas numer tel. po szczeniaki :) Quote
Klaudia i Dino Posted February 12, 2004 Posted February 12, 2004 Wiele sędziów wróży mu w krótkim czasie championat.Jak będę mogła zamieszczę zdjęcia z wystawy i sami ocenicie. Ale futro go chyba zadziwiło bo jeszcze się Moniki pytał ile on ma miesięcy(hehehe)........chyba nie wieżył, że taki młody jest. gratuluje pieknych szczeniakow i zycze dalszych sukcesow wystawowych... :fadein: oczywiscie z niecierpliwoscia czekam na zdjecia Jedyna wada to ONki obok....i ten cały młyn..... dokladnie,ten sam "cyrk" byl na poznanskiej miedzynarodowce w listopadzie... Pozdrawiam Quote
Diana14 Posted February 12, 2004 Posted February 12, 2004 Klaudia! Najbardziej się cieszę z tego, że takich cudownych właścicieli mają :lol: I to wszystkie :lol: :lol: :lol: Quote
Klaudia i Dino Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 Witam :wink: ostatnio "nasz"topic troche ucichl... :-? Dianka,zamiescisz zdjecia z wystawy?Chetnie bym je obejrzala :lol: PS.Kupilam juz tabletki Dermatex,ktore mi polecilas.W weekend musze wykapac Dinka bo jest juz strasznie brudny(ostatnio byl kapany w lipcu ubieglego roku) i na dodatek zaczal mu sie robic straszny lupiez,wiec juz najwyzsza pora...Po kapieli wypadnie mu caly podszerstek,wiec tabletki jak najbardziej sie przydadza i mam nadzieje,ze zdadza egzamin. Pozdrawiam Quote
Diana14 Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 To zamieszczam trzy zdjęcia które zrobiłam Jollaskowi: Mam nadzieję, że tabletki pomogą Dinkowi :) P.S.Teraz sami możecie zobaczyć jaki Jolli jest cudny. Na zdjęciu w wieku 8 miesięcy :P Quote
Xena Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 Przecudny, szczególnie to pierwsze zdjęcie - dla mnie rewelacja !!! :bigok: :laola: :D Quote
Diana14 Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 bardzo się cieszę, że Ci się podoba..... Monika jak tu zajrzy na pewno się ucieszy.... Quote
Jolly Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 No własnie zajrzałam i bardzo bardzo się cieszę !!!! :D Quote
Klaudia i Dino Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 Pisalam to juz wiele razy,ale co tam...napisze jeszcze raz...po prostu super :fadein: Pozdrawiam i prosze ucalowac pieski :angel: Quote
Diana14 Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 No widzisz Monkia....mówiłam, że cudo.....:D Klaudia, Xena i Ida.......ja również dziękuję za komplementy dla piesia i proszę o fotki waszych :D Jak wkleicie to więcej osób je obejrzy....... :lol: Quote
Klaudia i Dino Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 Ja jak narazie nie mam mozliwosci wkleic zdjec,poniewaz nie sa umieszczone na zadnym ogolnodostepnym serwerze,ale popracuje nad tym w wolnej chwili :) Quote
Diana14 Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 Klauduś! Też miałam ten problem!Jest taka strona www.hund.ch wejdziesz w rase collie i tam można dodawać zdjęcia swoich psów :lol: Ja tak zrobiłam ze zdjęciami Limby :) Quote
Klaudia i Dino Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 Dzieki,na pewno zamieszcze :) ,ale najpierw musze zrobic nowe zdjecia bo te co mam sa nieciekawe.Moze w przyszlym tygodniu uda mi sie pozyczyc od siostry cyfrowke,to wrzuce troche zdjec. Quote
Diana14 Posted February 21, 2004 Posted February 21, 2004 Klaudia! Ale dużo z tych zdjęć co mi przysłałaś jest ślicznych :lol: Quote
Xena Posted February 21, 2004 Posted February 21, 2004 Przedstawiam Dartusia :-) zdjęcie zimowe ze stycznia :-) Quote
Recommended Posts