Atomic Posted August 16, 2004 Posted August 16, 2004 Sliczne te Wasze pieski... Ja sie juz nigdy tu nie odezwe... Papapapa.... Jakby co to pytac o mnie na GG 5401023... Diana please odezwij siem ... :(
nice_girl Posted August 17, 2004 Posted August 17, 2004 Wszyscy tak ładnie wstawiacie zdjecia, wiec nie mogę być gorsza :D Mój walijski collie ćwiczy przed niedzielną wystawą 8): BTW, Jolly, jedziecie do Rzeszowa? :D
Jolly Posted August 17, 2004 Posted August 17, 2004 Justynka , do Rzeszowa nie jedziemy :( . Sunia jest za mała , a poza tym kwarantanna , a Jollego nie będziemy już wystawiać w kl. młodzieży , poczekamy aż dorośnie do pośredniej :D
Diana14 Posted August 19, 2004 Posted August 19, 2004 Justynka! Śliczna ta Twoja lisiczka!!!Cudnie stoi!!!!
nice_girl Posted August 19, 2004 Posted August 19, 2004 Dianka, Dzięki.Jak tam uszka małego rozbójnika? ;) Obiecałas nam zdjęcia :)
Mona Posted August 20, 2004 Posted August 20, 2004 A Dianka się zabrała i gdzies wyjechala...i zostawiła nas bez świezych fotek małej czarownicy...
Diana14 Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 No to jeszcze poczekacie...zdjęcia będą pewnie w poniedziałek.Ja jutro wyjeżdżam na dwa dni.Jeszcze chciałam zrobić relacje z wystawy w Bratysławie....ehhh....wszystko w swoim czasie ;)
Atomic Posted August 28, 2004 Posted August 28, 2004 No to ja wrzóce fotki Atomica: A tu z Pumą :cry: A to ze spotkania dogomaniaków oddział Gdańsk :)
Diana14 Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 Mam kilka nowych zdjęć Vegi zrobionych w sobotę na Zlocie Dogomaniaków.Niestety nie są zbyt dobre bo Vega non stop się przemieszczała i trudno było zrobić zdjęcie ;) Dzisiaj na spacerku popróbujemy coś jeszcze "wymodlić" :lol: Tutaj Vega z PaYooKiem Vega przywiązana do siatki :evilbat: ....za wyżeranie haszczakom jedzenia ;) TAJRAGA z Vegą Vega i Azja Vega przy aucie Vega szczurek :lol: Kuniec
Klaudia i Dino Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 Super zdjęcia :wink: Vegusia jest przepiękna,po prostu miodzio :D No i ma piękne futerko jak na swój wiek...a właśnie,ile ona ma-5 m-cy? Dianka,mówiłaś,że masz zdjęcia i wyniki collie z Bratysławy...wstawisz je tutaj w wolnej chwili?
Diana14 Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 Klaudia dziękuję :lol: Nom mnie się Vegunia podoba...zresztą co mi się nie podoba....hehehe Futerko teraz lichutkie bo piesek wyliniał... :roll: 5 września będzie 5 miechów :lol: Wyniki z Bratysławy mam tylko z międzynarodowej i zdjecia też.Wstawię (jak brat mi nie wlezie na kompa :evilbat: ) dzisiaj jak wrócę z psami.Idę zdjęcia robić :P
Diana14 Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 Dzisiejsze zdjęcia ze spacerku :lol: Vega Limba Limba i Vega No macie te zdjecia a teraz przerwa na miesiąc :P
nice_girl Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 Dianka, Vega jest cudowna :D Ostatnio coraz bardziej interesuję sie ekterierem collie i mogę Ci stwierdzic, że Mała ma bardzo fajne kąty.Ja jestem jeszcze przeczulona na pukncie podstawiania łap(także w corgi), a Vega jak widać nie ma do tego skłonności :D
Diana14 Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 Justynka bardzo ciesza mnie Twoje słowa!!!Faktycznie kątowanie łapek ma super ;) hehehehe
nice_girl Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 Dianka, Ona teraz świetnie wygląda jak jej ta dłuzsza sierść rośnie. :lol: :lol: Kiedy z nią debiutujesz na wystawie?Na klubówce? :D
Mona Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 Dianka,Vega jest sliczna!Na jednej z fotek piekielnie przypomina Chanseya z Wir-Coll :lol:
Diana14 Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 Justynka...będe z Vegą i Limbą na klubówce.Jutro jadę je zgłosić :lol: Aggunia i Marta dzięki wielkie :lol: Mona a co to za zwierzatko o którym mówisz :o ???
Atomic Posted August 31, 2004 Posted August 31, 2004 Ehhh... To pies importowany do Czech chyba :) Mi osobiście sie nie podoba ale ciii... To jego domowe imie :) w rodowodzie ma jakoś na "B"
nice_girl Posted August 31, 2004 Posted August 31, 2004 Justynka...będe z Vegą i Limbą na klubówce.Jutro jadę je zgłosić :lol: A do Kielc zawitasz w listopadzie? :wink: Ale na pewno spotkamy się w Łodzi na międzynarodówce, w przyszłym roku :wink:
Diana14 Posted August 31, 2004 Posted August 31, 2004 Justynka...będe z Vegą i Limbą na klubówce.Jutro jadę je zgłosić :lol: A do Kielc zawitasz w listopadzie? :wink: Ale na pewno spotkamy się w Łodzi na międzynarodówce, w przyszłym roku :wink: Do Kielc raczej się nie wybieram :roll: Jadę jeszcze tylko z Vegą do Poznania w tym roku.Limby chyba już nie będę wystawiać...zastanawiam się właśnie czy ją zgłosić na klubówkę...
Recommended Posts