Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/71070.html"]Scott[/URL] - Poproszę o stawkę :
Mastif Neapolitański- jeśli w ogóle jakiś był... :lol:

Posted

[COLOR=Red][B]Asiaczku!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!! Jazzy jak zwykle niezawodny!!!!!! [/B][/COLOR]:loveu::loveu:

Mam małą prośbę! czy ktoś z Was zna wynki BOG VIII ? chodzi mi o to czy labrador stanął na podium...?

Posted

Przypominam się

Czy ktoś kto posiada katalog mógłbymi podać nazwe suki z klasy szczeniat pudel miniaturowy srebrny. Nie dostałam potwierdzenia i nie wiem czy mam zabierac dziewczyne na wystawe czy nie. Pzdr

Posted

Witam,

Poproszę o stawkę Shar Peików, nie dotarły potwierdzenia a według planu jutro z rana wchodzimy na ring, tylko czy wogule mamy jechać?

Dziękuje :)

Posted

Coś mi się wydaje że ten brak potwierdzeń to jakiś większy problem, sporo osób nie otrzymało informacji, dziwi mnie że nie umieszczono listy wystawców na stronie oddziału :( znacznie by to nam ułatwiło życie.

Posted

[quote name='AnkaW']Kochani posiadający katalog POMÓŻCIE jutrzejszym wystawcom bo coś mi się wydaje że ta wystawa to jakaś ruletka :angryy:[/quote]

No dobrze pytajcie ,ale proszę o pytania dotyczące tego czy ktoś jest na liście wystawców,bo na przepisywanie stawek nie bardzo mam czas;)
Leszno istotnie popisało się wyjątkowym bałaganem z potwierdzeniami...niestety

[quote name='olaglowka']Przypominam się

Czy ktoś kto posiada katalog mógłbymi podać nazwe suki z klasy szczeniat pudel miniaturowy srebrny. Nie dostałam potwierdzenia i nie wiem czy mam zabierac dziewczyne na wystawe czy nie. Pzdr[/quote]
YASMIN Raciborski Puch

Posted

[quote name='anjaga']Mam katalog i czas żeby Wam posprawdzać, więc piszcie postaram się pomóc.[/quote]

Pudel Miniaturowy srebrny i apricot, suki klasa szczeniat.Z Góry dzięki.

Posted

seter angielski
Marshmallow Marisett
Newton Elater Polonica
Silvanus Papagallo

pudel miniat.srebrny i aprico s.kl.szcz.
Yasmin Raciborski Puch

chińskie grzywacze wszystkie czy konkret? bo trochę:crazyeye: tego jest

Posted

[quote name='karolka']Witam,

Poproszę o stawkę Shar Peików, nie dotarły potwierdzenia a według planu jutro z rana wchodzimy na ring, tylko czy wogule mamy jechać?

Dziękuje :)[/quote]

jeżeli zgłaszałaś psa tylko w weteranach to jest w katalogu

Posted

grzywki jak mozna by bylo to wszystkie, bo mamy taki bajzel w rasie ze szok :diabloti:

no i moze jest jakas "dokładka" do katalogu - z tyłu, z przodu, na osobnych kartkach? :roll:

a mial ktos dzisiaj sytuacje ze zaplacil, zglosil a jego psa nie bylo w katalogu? co w takim wypadku?