Marta_Ares Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 kiedys skazany na smierc, dzisiaj grzeje tyleczek, zaczyna pomalu przybierac nawadze w DT czekajac na stały domek: Quote
Marta_Ares Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Jutro rano na wykladach postaram sie wstawic jeszcze zdjecia, bo troche ich mam, zacznie sie weekend wiec mam nadzieje ze wreszcie znajde czas zeby go pooglaszac Quote
Soema Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Piękny psiak z niego wyrośnie i duży :loveu: bardzo mi się podoba.. Gdybym miała samochód mogłabym go wziąc... a tak to nie ma sensu żeby ze mną się tłukł w busach :/ na pewno szybko dom znajdzie.. Ile on mniej więcej miesięcy ma? Quote
Marta_Ares Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 nie tylko Ciebie urzekl:loveu: kochany urwis, zawsze chcialam miec duzego psa... a ten napewno maly nie bedzie, i do tego piekny:loveu: :loveu: Quote
Soema Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Marta_Ares napisał(a):nie tylko Ciebie urzekl:loveu: kochany urwis, zawsze chcialam miec duzego psa... a ten napewno maly nie bedzie, i do tego piekny:loveu: :loveu: Ja nadal chce miec dużego psa :eviltong: ale muszę się przygotowac.. Swoją obecną tymczasowiczkę bym chętnie zostawiła, bo też cudowny charakter ma, ale malutka jest ;) takie cuda tak traktowane :roll: oby szybko domki znalazły, dobre domki.. Quote
Marta_Ares Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 ja tez nadal chce, ale moim marzeniem caly czas jest malamut, albo husky z rodowodem, a narazie mam sredniaka kundelka ze schroniska, i brak czasu dla drugiego duzego psa, tym bardziej szczeniaka:shake: :shake: Quote
Soema Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 I tak dla tego dużo zrobiłaś ;) na pewno znajdzie się dla niego wyjątkowy dom, dużooo lepszy od poprzedniego. Dzięki Twojej odwadze ;) A sąsiedzi szukają go albo coś? Quote
Marta_Ares Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 niee, watpie czy sie przejeli, jak wczesniej byl to na schodach stal jakis garnek i lezala wycieraczka (chyba dla niego bo spal czasami na niej) a teraz to wszystko zginelo... nie moglabym spac spokojnie gdybym wiedziala ze on bidok siedzi tam na dworzu w taka pogode jak mamy obecnie:-( Quote
Soema Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Co za obojętność, jeszcze się okaże że im przysługę wyświadczyłaś..:angryy: Psiakowi to na pewno ;) teraz tylko trzeba czekać na odpowiedź z jakiegoś domku.. Quote
NadziejaA Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Marta_Ares napisał(a):no w sumie masz racje tylko mi rowniez chodzilo o jego dobro, zeby nie mial zmienianego ciagle miejsca. Do domu tez jest zabierany zeby sprawdzic jak sie zachowuje. Dzisiaj byl w pokoju najpierw ze mna troche poszalał z zabawką, pouczylam go troche siadac. A potem padl zmeczony i zasnął:loveu: Marta weź pod uwagę też to ze jak sie przyzwyczai do Was to też mu cież ko będzie. I bedzie miał potem problem w nowym domku z nauką trzeba go bedzie od nowa wszystkiego uczyć... tego wolno tamtego nie... Jezeli mieszka w kojcu to jest to chyba troszke bezsensu, nie wiem czy sie nauczy tak jak powinien nie załatwiać sie w domku. Zostanie w domu samemu na kilka godzin też bedzie dla niego tragedią. Moim zdaniem powinnaś wysłac fuksa do jakiegoś domk gdzie opiekun będzie mówgł nauczyć Fuksa tego czego nie da rady w kojcu sie nauczyć... Jeżeli sie mylę to mnie poprawcie :) Quote
Marta_Ares Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 w takim razie szukamy domku tymczasowego, kogos kto bedzie mogl mu poswiecic wiecej czasu, i nauczyc czego potrzeba;) za chwile reszta zdjec Quote
NadziejaA Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 MArta- FUKSIO to cudo ne pies :) Cieszę się ze jesteś odpowiedzialna osobą :) Skontaktuj sie z tą DT co Ci podały dziewczyny ostatnio :) Quote
Marta_Ares Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 okej juz napisalam pw do tej osoby ktora podala e-mail. nic o niej nie wiemy ta co podala namiary widac ze jest nowa, nie wydamy go przeciez pierwszej lepszej osobie;) A zapomnialam dodac ze Fuks potrafi chodzic na smyczy i potrafi juz siadac na komende, bardzo szybko sie uczy;) Quote
Okamia Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Śliczności :loveu::loveu::loveu: Szkoda że nie mogę go na DT wziąć :-( Jest boski:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ale on jest cudownym psiakiem. Na pewno szybko znajdzie chętnego, a ja zabieram się za ogłoszenia.;) Quote
Paulina_mickey Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Zrobiłam kilka ogłoszeń: malutki szczeniak szuka domu-pilne!, W�oc�awek, Spo�eczno��, zwierzaki, Dzia� og�osze� serwisu BONO POLSKA. Og�oszenia, kupi�, sprzedam, oddam, zaopiekuj� si� pozostałe musze czekać na aktywacje Quote
Marta_Ares Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Paulina super!!! dziekuje a gdzie jeszcze go umiescilas, zeby nie powtarzac??? Quote
Marta_Ares Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 brakuje mi czasu zeby porobic ogloszenia :shake: dzisiaj zabralismy wreszcie całą trojke (haszczaka Tzta, Fuksa i mojego kundelka) na spacer ale sie wszytskie wyszalaly:loveu: :loveu: Maluch swietnie dogaduje sie z innymi psami, pieknie przychodzi na wolanie, pilnuje sie czlowieka Quote
Recommended Posts