Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękny psiak z niego wyrośnie i duży :loveu: bardzo mi się podoba.. Gdybym miała samochód mogłabym go wziąc... a tak to nie ma sensu żeby ze mną się tłukł w busach :/ na pewno szybko dom znajdzie.. Ile on mniej więcej miesięcy ma?

Posted

Marta_Ares napisał(a):
nie tylko Ciebie urzekl:loveu:

kochany urwis, zawsze chcialam miec duzego psa...
a ten napewno maly nie bedzie, i do tego piekny:loveu: :loveu:

Ja nadal chce miec dużego psa :eviltong: ale muszę się przygotowac.. Swoją obecną tymczasowiczkę bym chętnie zostawiła, bo też cudowny charakter ma, ale malutka jest ;) takie cuda tak traktowane :roll: oby szybko domki znalazły, dobre domki..

Posted

ja tez nadal chce, ale moim marzeniem caly czas jest malamut, albo husky z rodowodem,
a narazie mam sredniaka kundelka ze schroniska, i brak czasu dla drugiego duzego psa, tym bardziej szczeniaka:shake: :shake:

Posted

I tak dla tego dużo zrobiłaś ;) na pewno znajdzie się dla niego wyjątkowy dom, dużooo lepszy od poprzedniego. Dzięki Twojej odwadze ;)
A sąsiedzi szukają go albo coś?

Posted

niee, watpie czy sie przejeli, jak wczesniej byl to na schodach stal jakis garnek i lezala wycieraczka (chyba dla niego bo spal czasami na niej) a teraz to wszystko zginelo...

nie moglabym spac spokojnie gdybym wiedziala ze on bidok siedzi tam na dworzu w taka pogode jak mamy obecnie:-(

Posted

Co za obojętność, jeszcze się okaże że im przysługę wyświadczyłaś..:angryy: Psiakowi to na pewno ;) teraz tylko trzeba czekać na odpowiedź z jakiegoś domku..

Posted

Marta_Ares napisał(a):
no w sumie masz racje tylko mi rowniez chodzilo o jego dobro, zeby nie mial zmienianego ciagle miejsca. Do domu tez jest zabierany zeby sprawdzic jak sie zachowuje.

Dzisiaj byl w pokoju najpierw ze mna troche poszalał z zabawką, pouczylam go troche siadac. A potem padl zmeczony i zasnął:loveu:

Marta weź pod uwagę też to ze jak sie przyzwyczai do Was to też mu cież ko będzie. I bedzie miał potem problem w nowym domku z nauką trzeba go bedzie od nowa wszystkiego uczyć... tego wolno tamtego nie... Jezeli mieszka w kojcu to jest to chyba troszke bezsensu, nie wiem czy sie nauczy tak jak powinien nie załatwiać sie w domku. Zostanie w domu samemu na kilka godzin też bedzie dla niego tragedią. Moim zdaniem powinnaś wysłac fuksa do jakiegoś domk gdzie opiekun będzie mówgł nauczyć Fuksa tego czego nie da rady w kojcu sie nauczyć...

Jeżeli sie mylę to mnie poprawcie :)

Posted

okej juz napisalam pw do tej osoby ktora podala e-mail.

nic o niej nie wiemy ta co podala namiary widac ze jest nowa, nie wydamy go przeciez pierwszej lepszej osobie;)

A zapomnialam dodac ze Fuks potrafi chodzic na smyczy i potrafi juz siadac na komende, bardzo szybko sie uczy;)

Posted

brakuje mi czasu zeby porobic ogloszenia :shake:

dzisiaj zabralismy wreszcie całą trojke (haszczaka Tzta, Fuksa i mojego kundelka) na spacer ale sie wszytskie wyszalaly:loveu: :loveu:

Maluch swietnie dogaduje sie z innymi psami, pieknie przychodzi na wolanie, pilnuje sie czlowieka