Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nawet sobie nie wyobrażacie ile bym dała żeby móc go adoptować.. Żaden psiak mi się tak nie podoba. Ale z domu mnie by rodzice wyrzucili, bo 3 pies to za dużo.. A nie mam samochodu żeby mógł wracać ze mną czasem z Krakowa :shake: dziwne, że on jeszcze domu nie ma , bo naprawdę jest wyjątkowy :loveu: i spory :diabloti:

Posted

za malo ogloszen ma:shake: a znowu z ogloszeniami trzeba uwazac ze wzgledu na bylych wlascicieli:cool1:

pewnie gdyby na allegro sie pojawil domek moment by sie znalazla, wieczorkiem zrobie maraton po dziale- przygarne psa

Posted

Ja się aż tak nie znam.. Mam 2 ONki, potężny pies i sunia, ale zawsze karmiłam "domowym jedzeniem". Jedzą lepiej niż niektórzy ludzie ;) i są zdrowe, oprócz nużeńca, który Nuke zaatakował. Poza tym moje nie lubią karmy. Dobrze by było żeby wet na niego zerknął, profesjonalnym okiem.. Tamci mu pewnie za wiele jeść nie dawali i spadł na wadze.:roll:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
ale ja mieszkam w malym miasteczku, niedaleko wloclawka gdzie jest tylko 2 wetow nie moge ryzykowac bo go jeszcze poznaja:roll:

Aa no tak.. :oops: no to trzeba się zdać na intuicje.. Ale jak go nie odrobaczyli to i szczepień biedak nie ma :shake: ile on był u tych sąsiadów? Naprawdę go nie szukają?:mad:

Posted

Fuks na 90% procent pojedzi w sobote do nowego domu.

Interesowali sie nim jak juz kiedys wspominalam rodzice 11 letniej dziewczynki, ktora niedawno stracila psa i bardzo ubolewala z tego powodu. Ciagle plakala, wypisywala jego imie. Pokazali jej wiec fuksa, bo polecono im zeby wzieli 2 psa.

i dziewczynce bardzo sie spodobal. Jestesmy umowieni na sobote.

To sa znajomi mojej kolezanki z treningow agility, wiec domek sprawdzony