Marta_Ares Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 FUKS biegiem na pierwsza strone po domek!!!! Quote
Soema Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Nawet sobie nie wyobrażacie ile bym dała żeby móc go adoptować.. Żaden psiak mi się tak nie podoba. Ale z domu mnie by rodzice wyrzucili, bo 3 pies to za dużo.. A nie mam samochodu żeby mógł wracać ze mną czasem z Krakowa :shake: dziwne, że on jeszcze domu nie ma , bo naprawdę jest wyjątkowy :loveu: i spory :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 za malo ogloszen ma:shake: a znowu z ogloszeniami trzeba uwazac ze wzgledu na bylych wlascicieli:cool1: pewnie gdyby na allegro sie pojawil domek moment by sie znalazla, wieczorkiem zrobie maraton po dziale- przygarne psa Quote
Soema Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 A na cafe animal? Tylko gorzej jakby go w Metrze zobaczyli :roll: Quote
Paulina_mickey Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Przyszła mi aktywacja jeszcze : malutki szczeniak szuka domu-pilne! - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Warszawa Reszta coś nie doszła...:nonono2::hmmmm: Quote
Soema Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ja chcę tego psa :placz: ale on jest ładny i taki jakiś wyjątkowy, inny.. Dziwne, że się ludzie nie "biją" o niego :roll: Quote
Soema Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Młody jest, to może być chwilowa jego uroda ;) choć nie znam się na tyle żeby to ocenić. Dobrze wygląda przecież :eviltong: a ile on ma? Quote
Marta_Ares Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 jutro ide po tabletki na robaki, bo dosyc duzo je, a jest chudy:shake: wariat:loveu: chudzinka:-( Quote
Soema Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Posty skaczą :mad: cudowny ten psiak :loveu: Quote
Marta_Ares Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 moze na zdjeciach nie widac, ale reka jak sie go glaszcze to mozna wyczuc ze chudzinka, a to bedzie duzy pies wiec pewnie rpzydalyby sie jakies preparaty na stawy i dobra karma.... Quote
Soema Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ja się aż tak nie znam.. Mam 2 ONki, potężny pies i sunia, ale zawsze karmiłam "domowym jedzeniem". Jedzą lepiej niż niektórzy ludzie ;) i są zdrowe, oprócz nużeńca, który Nuke zaatakował. Poza tym moje nie lubią karmy. Dobrze by było żeby wet na niego zerknął, profesjonalnym okiem.. Tamci mu pewnie za wiele jeść nie dawali i spadł na wadze.:roll: Quote
Soema Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Marta_Ares napisał(a):ale ja mieszkam w malym miasteczku, niedaleko wloclawka gdzie jest tylko 2 wetow nie moge ryzykowac bo go jeszcze poznaja:roll: Aa no tak.. :oops: no to trzeba się zdać na intuicje.. Ale jak go nie odrobaczyli to i szczepień biedak nie ma :shake: ile on był u tych sąsiadów? Naprawdę go nie szukają?:mad: Quote
Marta_Ares Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 ale ja mieszkam w malym miasteczku, niedaleko wloclawka gdzie jest tylko 2 wetow nie moge ryzykowac bo go jeszcze poznaja:roll: Quote
Paulina_mickey Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 hopsa maluszku:multi: a swoją drogą to raczej na pewno będzie miał robaki, bo raczej nie wydaje mi się,żeby tamci ludzie zadbali o odrobaczenie...:shake: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Hopsa do góry po domek :multi::loveu: Quote
Marta_Ares Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 jeszcze na dobranoc biegiem na pierwsza!!!!! Quote
Marta_Ares Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Fuks na 90% procent pojedzi w sobote do nowego domu. Interesowali sie nim jak juz kiedys wspominalam rodzice 11 letniej dziewczynki, ktora niedawno stracila psa i bardzo ubolewala z tego powodu. Ciagle plakala, wypisywala jego imie. Pokazali jej wiec fuksa, bo polecono im zeby wzieli 2 psa. i dziewczynce bardzo sie spodobal. Jestesmy umowieni na sobote. To sa znajomi mojej kolezanki z treningow agility, wiec domek sprawdzony Quote
NadziejaA Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Trzymam baaaaardzo mocnoi kciuki... MAm nadzieję ze nie bedzie tak ze po kilku dniach rozmyślą sie bo szczeniak, gryzie, skacze... Quote
NadziejaA Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Jak tam FUKS ? coś nowego u niego? pojechal do nowego domku? Quote
Recommended Posts