iwa77 Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Dzisiaj zadzwoniła do mnie specjalnie Pani Zosia , żeby jak to określiła, pochwalić Bazylka! Pani Zosia stwierdziła , ze tak kochanego, dobrego, miłego i grzecznego psa to jeszcze nie widziała! Opowiadała , ze pierwsze 2-3 dni to Bazylek nie mógł uwierzyć ,że już nie trzeba walczyć o miskę i jest ona tylko dla niego i biedaczyna jadł, jadł,jadł.... Teraz uspokoił się z tym nadmiernym apetytem i je normalnie ! Bardzo grzecznie chodzi na spacerki , pokazuje ,że chce wyjść za potrzebą, o żadnym niszczeniu w domu ani innych fanaberiach nie ma w ogóle mowy !!!! I tak bardzo wszystkich kocha ! Syn Pani Zosi nie ma możliwości wrzucenia zdjęć na komputer , niedługo pojadą do rodziny i z tamtego komputera prześlą zdjęcia ! Quote
Rahl Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 ALe Bazylkow się poszczęściło :loveu:. Czekamy na zdjęcia :lol: Quote
Bella1 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Jak mile czyta się takie wiadomości :lol: I jednak kolejne kłamstwo , powodem oddanie Bazylka demoluje mieszkanie :shake: i jak tu wierzyć ludzią Quote
Rodzice Maciusia :) Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
danka1234 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 same cudne wiesci u Bazylka :loveu::multi: Quote
Isadora7 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Bazylku Szczęściarzu dobrze że ci sie udało Quote
iwa77 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 U Bazylka wszystko w jak największym porządku , a za jakąś chwilę niespodzianka - zdjęcia malucha z domku ! Quote
Isadora7 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Łezka wzruszenia mi się w oku zakręciła: Quote
ecci Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 :multi::multi::multi: balsam na moje zbolałe serce i zbolały kręgosłup!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
iwa77 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 "Bazylek jest jak na razie bardzo grzeczny.Zostaje w domu góra 2 godziny sam.Nic nie zniszczył.Bardzo spragniony czułości.Tuli się d nas,chce żeby go głaskać.liże po rękach,przytulony do człowieka zasypia.Za ten czas co u nas jest dopiero 3 razy zaszczekał(NA LISTONOSZA I POLICJANTA) Cieszy się z powrotu każdego domownika.Ma apetyt taki normalny.Robi się coraz weselszy.Zaczyna się bawić,dokazywać.Chodzimy wieczorem codziennie na spacer.Dopomina się o to.Całą noc śpi w jednym miejscu.Jesteśmy wszyscy bardzo zadowoleni z Bazylka,chyba że się popsuje jego zachowanie ale to będziemy go wychowywać.Pozdrowienia i machnięcia ogonkiem od Bazylka" To fragment maila jakiego dostałam od Pani Zosi . Nie potrzeba komentarza ...... Kochane psisko :loveu: Quote
iwa77 Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Nowe zdjęcia Bazylka chciałam wstawić sama ale się nie udało ! Prześlę je do wstawienia ! Quote
Isadora7 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Ale szczęśliwy psiak :loveu::loveu::loveu: Quote
iwa77 Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Najnowsze wiadomości od Bazylka, z pierwszej ręki od kochanej Pani Zosi : "Witam serdecznie w Nowym Roku.Do nas przyszła prawdziwa zima.Mąż wrócił z odśnieżania razem z Bazylkiem.Myślę,że Bazylek już się całkowicie przyzwyczaił jest bardzo grzeczny,posłuszny.W dalszym ciągu ma niedosyt pieszczot i przytulania.zostaje sam w domu,nie niszczy nic.Najdłużej był sam 6 godzin w pierwszy dzień Świąt ,bo byliśmy u mojej mamy,a ona ma uczulenie na sierść psa.Nic nie pogryzł,ani nie nabrudził.Wita bardzo entuzjastycznie każdego domownika.Je nie dużo,ale wydaje mi się,że przytył.Codziennie chodzimy na długie spacery.Nie pozwala o nich zapomnieć.Jak na razie nie możemy na niego nic złego powiedzieć.W tej chwili ja piszę,a on siedzi za moimi plecami i śpi.Zawsze jest w pobliżu człowieka.Mąż wygląda przez okno(przyśle kiedyś zdjęcie)Bazyl też,ide do kuchni,Bazyl za mną,do pokoju on za mną,do ogrodu on za mną,wynieść śmieci on za mną.Boi się chyba,że zostanie znowu bez opieki.Jednym słowem,chyba dobrze mu u nas.Przesyłam pozdrowienia od nas,machnięcie ogonkiem i hau hau od Bazylka.Do usłyszenia.Z. " Kochany Bazylek i cudowni Państwo , obym takich ludzi więcej spotykała na swej drodze !:loveu::loveu: Quote
ecci Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 pani Zosia jest tak ciepłą i kochaną osobą, nie wspominając o jej mężu - bo nie wiem, czy mi wypada:oops:że Bazylkowi jest na p[ewno bardzo, ale to barrrrrrrdzo dobrze!!! Quote
ecci Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 wiadomo jak tam maluchowi się wiedzie???:cool3: Quote
iwa77 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Lubię pogapić się z moim Pańciem przez okienko ... Każda okazja dobra by się poprzytulać ... Taki ze mnie elegant , wystroiłem się specjalnie dla cioteczek... Quote
Isadora7 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Bazylek w krawacie, leżę i kwiczę ze smiechu, Quote
iwa77 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 A na dodatek to szykowne nakrycie głowy ...:lol::lol::lol: Quote
Isadora7 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 iwa77 napisał(a):A na dodatek to szykowne nakrycie głowy ...:lol::lol::lol: Ja to bym go zamiziała w tym ubiorze :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts