iwa77 Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 No i nie mówiłam ,że to wódz !:cool3: Delegatury krajowe szyfrem między sobą nadają , wódz tylko spojrzał i od razu rozszyfrował .......:p: Teraz nam się dostanie , lepiej :scared: Quote
Isadora7 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 iwa77 napisał(a):No i nie mówiłam ,że to wódz !:cool3: Delegatury krajowe szyfrem między sobą nadają , wódz tylko spojrzał i od razu rozszyfrował .......:p: Teraz nam się dostanie , lepiej scared: :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
iwa77 Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Jestem po już nie wiem ilu rozmowach z Panem , cala rodzina "oszalała" w pozytywnym słowa znaczeniu na punkcie tego psa , lekarze z Poznania już na niego czekają - klamka zapadła Pan przyjeżdża jutro po Fuksa! Quote
danka1234 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 iwa77 napisał(a):Jestem po już nie wiem ilu rozmowach z Panem , cala rodzina "oszalała" w pozytywnym słowa znaczeniu na punkcie tego psa , lekarze z Poznania już na niego czekają - klamka zapadła Pan przyjeżdża jutro po Fuksa! Hura,hura hura,:laola::cunao::cunao: Quote
Isadora7 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 iwa77 napisał(a):Jestem po już nie wiem ilu rozmowach z Panem , cala rodzina "oszalała" w pozytywnym słowa znaczeniu na punkcie tego psa , lekarze z Poznania już na niego czekają - klamka zapadła Pan przyjeżdża jutro po Fuksa! O Matko jak się ciesze. Jak już będzie potwierdzenie to chyba Bafiego wsadzę na allegro. Jest wyróżnione i podświetlone a jeszcze 7 dni. A to tez prawie szorściak może ktoś z obserwujących pokocha. Quote
ecci Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Nie, no!!! To się nazywa ręka do adopcji:evil_lol::multi: Quote
Neris Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Ta jamniczka która jest na DT u Merzet ma czas tylko do końca listopada, może Twoja złota ręka do adopcji może ją uratowac? :help1::help1::help1: Quote
iwa77 Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Neris kochana - ta złota ręka do adopcji jak to określiła Ecci składa się z kilku rąk. Przede wszystkim wodza czyli Isadory , Danusi no i mojego kawałeczka. Jeżeli chodzi o moja skromną osobę - jak tylko mogę jakoś pomóc - jestem do dyspozycji! Quote
Isadora7 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='ecci']najlepszy team na dogomanii:multi: Majacy własny transport :evil_lol: znaczy ciężarówkę. Quote
ecci Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='Isadora7']Majacy własny transport :evil_lol: znaczy ciężarówkę. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::roflt::roflt::roflt::buzi: ale się uśmiałam!!! dobre!!! Quote
danka1234 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 No,dziś taki szczęśliwy dzień dla Fuksa:loveu: a ty samym i dla nas to nie dziwota że i humorki wszystkim dopisują :evil_lol: Quote
iwa77 Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Wróciłam właśnie ze schronu ! No i pojechało nasze kochane psisko po nowe życie ! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Państwo bardzo ciepli i sympatyczni , w realu jeszcze lepsze wrażenie niż przez telefon. Pani się bardzo rozczuliła i popłakała jak przyprowadziłam Fuksa , nie patrzyła ,że umorusany- tuliła i głaskała i w ogóle cała była zakochana w nim.Reszta rodziny tez miała oczy szkliste ze wzruszenia . A Fuks - nie do poznania dzisiaj , ani śladu wczorajszego niegrzecznego Fuksika. Grzeczniutki , na smyczce szedł jak aniołek ,przytulał się i był "cacy" Nawet spotkali się z biednym Jenotem , ale dzisiaj wszystko w jak najlepszej przyjaźni ;) Do samochodu wsiadł bez problemu widać , że musiał już jeździć. I tak przytulony do Pani i opatulony kocyczkiem pojechał kochany .... Państwo obiecali dać znać wieczorem jak minęla podróż i jak Fuks będzie poznawał nowy dom. Quote
danka1234 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Cudownie że są jeszcze tacy dobrzy ludzie na tym świecie :multi::multi::multi: a Fuks widać nieprzecietnie mądry psiak.Dzisiejszym zachowaniem udowodnił że potrafi sam wybrać domek i ludzi u których chce mieszkac bo jak inaczej wytłumaczyc jego wczorajsze i dzisiejsze zachowanie. Fuksiku,bedziesz szczęśliwy w tym domku już do konca dni swoich:loveu: Quote
GoskaGoska Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 no to super, a ten drugi piesek? |Tez się ci panstwo zdecydowali? Quote
ecci Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 :multi::multi::multi:cudowne wiadomości:multi::multi::multi: Szczęścia i powodzenia Fuksiku...na nowej drodze życia!!! Quote
iwa77 Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 GoskaGoska napisał(a):no to super, a ten drugi piesek? |Tez się ci panstwo zdecydowali? Drugi psiak - rozumiem , że masz na myśli Bazylka ? Ci drudzy Państwo nie zdecydowali się i biedny Bazyluś czeka :-( Quote
Isadora7 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Fuksiku niech ci się szcześci, a ja zaraz wsadzam na aukcję Bafiego - może jemu sie poszczęści. Quote
Erazm Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 To przez niego się poryczałam;), ze szczęścia.... A Bazylek śliczny i napewno znajdzie Quote
iwa77 Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Erazm a myślisz ,że mnie łzy nie pociekły jak pojechał w tym kocyczku.... Quote
ecci Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 iwa77 napisał(a):Erazm a myślisz ,że mnie łzy nie pociekły jak pojechał w tym kocyczku.... mi zawsze łzy ciekną!!! Quote
Isadora7 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 iwa77 napisał(a):Erazm a myślisz ,że mnie łzy nie pociekły jak pojechał w tym kocyczku.... Ja Erazm opowiadałam to co mi mówiłaś dzisiaj. Sama miałam oczki w mokrym miejscu, a Erazm co zdanie to bardziej chlipiąca była. Quote
iwa77 Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Przed chwila zadzwonił Pan - wszyscy dojechali szczęśliwie do domu. Po drodze bez żadnych sensacji. Fuks jak tylko wszedł do domu od razu zachciało mu się jeść - więc micha wciągnięta. I teraz biega i zwiedza chatę. Wszystko ok. Po wizycie u lekarza będzie natychmiast info. co z tymi biednymi oczkami się dzieje - obietnica od Pana. Quote
Recommended Posts