Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i nie mówiłam ,że to wódz !:cool3:
Delegatury krajowe szyfrem między sobą nadają , wódz tylko spojrzał i od razu rozszyfrował .......:p: Teraz nam się dostanie , lepiej :scared:

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwa77 napisał(a):
No i nie mówiłam ,że to wódz !:cool3:
Delegatury krajowe szyfrem między sobą nadają , wódz tylko spojrzał i od razu rozszyfrował .......:p: Teraz nam się dostanie , lepiej scared:

:roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

Jestem po już nie wiem ilu rozmowach z Panem , cala rodzina "oszalała" w pozytywnym słowa znaczeniu na punkcie tego psa , lekarze z Poznania już na niego czekają - klamka zapadła Pan przyjeżdża jutro po Fuksa!

Posted

iwa77 napisał(a):
Jestem po już nie wiem ilu rozmowach z Panem , cala rodzina "oszalała" w pozytywnym słowa znaczeniu na punkcie tego psa , lekarze z Poznania już na niego czekają - klamka zapadła Pan przyjeżdża jutro po Fuksa!

Hura,hura hura,:laola::cunao::cunao:

Posted

iwa77 napisał(a):

O Matko jak się ciesze. Jak już będzie potwierdzenie to chyba Bafiego wsadzę na allegro. Jest wyróżnione i podświetlone a jeszcze 7 dni. A to tez prawie szorściak może ktoś z obserwujących pokocha.

Posted

Neris kochana - ta złota ręka do adopcji jak to określiła Ecci składa się z kilku rąk.
Przede wszystkim wodza czyli Isadory , Danusi no i mojego kawałeczka.
Jeżeli chodzi o moja skromną osobę - jak tylko mogę jakoś pomóc - jestem do dyspozycji!

Posted

[quote name='Isadora7']Majacy własny transport :evil_lol: znaczy ciężarówkę.
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::roflt::roflt::roflt::buzi: ale się uśmiałam!!! dobre!!!

Posted

Wróciłam właśnie ze schronu !

No i pojechało nasze kochane psisko po nowe życie !
:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Państwo bardzo ciepli i sympatyczni , w realu jeszcze lepsze wrażenie niż przez telefon.
Pani się bardzo rozczuliła i popłakała jak przyprowadziłam Fuksa , nie patrzyła ,że umorusany- tuliła i głaskała i w ogóle cała była zakochana w nim.Reszta rodziny tez miała oczy szkliste ze wzruszenia .
A Fuks - nie do poznania dzisiaj , ani śladu wczorajszego niegrzecznego Fuksika. Grzeczniutki , na smyczce szedł jak aniołek ,przytulał się i był "cacy"
Nawet spotkali się z biednym Jenotem , ale dzisiaj wszystko w jak najlepszej przyjaźni ;)
Do samochodu wsiadł bez problemu widać , że musiał już jeździć.
I tak przytulony do Pani i opatulony kocyczkiem pojechał kochany ....

Państwo obiecali dać znać wieczorem jak minęla podróż i jak Fuks będzie poznawał nowy dom.

Posted

Cudownie że są jeszcze tacy dobrzy ludzie na tym świecie :multi::multi::multi:
a Fuks widać nieprzecietnie mądry psiak.Dzisiejszym zachowaniem udowodnił że potrafi sam wybrać domek i ludzi u których chce mieszkac bo jak inaczej wytłumaczyc jego wczorajsze i dzisiejsze zachowanie.
Fuksiku,bedziesz szczęśliwy w tym domku już do konca dni swoich:loveu:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
no to super, a ten drugi piesek? |Tez się ci panstwo zdecydowali?

Drugi psiak - rozumiem , że masz na myśli Bazylka ?
Ci drudzy Państwo nie zdecydowali się i biedny Bazyluś czeka :-(

Posted

iwa77 napisał(a):
Erazm a myślisz ,że mnie łzy nie pociekły jak pojechał w tym kocyczku....

Ja Erazm opowiadałam to co mi mówiłaś dzisiaj. Sama miałam oczki w mokrym miejscu, a Erazm co zdanie to bardziej chlipiąca była.

Posted

Przed chwila zadzwonił Pan - wszyscy dojechali szczęśliwie do domu.
Po drodze bez żadnych sensacji. Fuks jak tylko wszedł do domu od razu zachciało mu się jeść - więc micha wciągnięta. I teraz biega i zwiedza chatę.
Wszystko ok.
Po wizycie u lekarza będzie natychmiast info. co z tymi biednymi oczkami się dzieje - obietnica od Pana.