Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Radom nie jest wcale tak blisko nas, to kawał drogi. :shake:
kurdę, kiedy te mrozy się skończą, nie mogę myśleć o tych wszystkich psach, które zamarzają w te siarczyste mroziska.

Bubble - psy siostry również przepiękne - błyszczące i grubiutkie :evil_lol:

Posted

ale taki sam kawał, jak od nas. no i to okolice radomia. nigdzie nie jest powiedziane, ze szukamy miejsca w radomiu i tylko w radomiu -jakakolwiek komórka czy stryszek w miejscu, które nie jest oddalone pół polski od iłzy - w takiej prespektywie lublin jest blisko i o to mi chodziło: bo porównaj z kołobrzegiem... o taką skale mi chodziło - że podróż teraz to nie sa dwa dni na droge w obie strony, tylko realne w wykonaniu kilometry...
tak czy siak rozejrzyjcie sie. ta dziewczynka znajdzie domek. jest piekna, młodziutka -tylko musi przeżyć...

Posted

nie wiem, może River zechciałaby przetrzymać sunię dopóki nie znajdą się moi bohaterowie, a gdyby się oni znaleźli to my byśmy może małą przetrzymali (mam nadzieję, że moje tymczasiki znajdą domki w najbliższej przyszłości :cool3:)...

edit: ale to trzebaby River zapytać bezpośrednio no i czy sunia nadawałaby się do budy?

Posted

idź na wątek rodzice (jka do ciebie w zasadzie mówić? ty jestes ty, czy wy? :cool3:)...
albo najpierw się skontaktuj z river...
pamietaj, ze z tymczasami nigdy nie nie wiadomo.. co, jak ci sie zadomowią na dłużej? trzeba brac pod uwage scenariusz pesymistyczny przy takich decyzjach...

Posted

ja nie mogę wziąć tej suni :roll: ...
natomiast z River na razie nie chcę załatwiać, bo miejscówkę mają na razie zaklepaną moi dwaj chłopcy, bo nawet jeśli mrozy przejdą, to nie chcę by tam zostali gdzie są i zechcemy je przewieźć do River.

Rodzice Maciusia :) to właściwie my z mężem, ale że na wątku piszę tylko ja to najlepiej zwracać się w l.poj :evil_lol: a najlepiej w skrócie RM :)

• 2 weeks later...
Posted

bubble, trafił ci się śliczny psiak. alez on jest śnieznobiały!!!

super, ze odjajaczanie bez przygód, nie to, żeby przygody bylt=y częste przy tym zabiegu, ale zawsze to chirurgia.. moja zosia będzie miec niedługo operacje i wariuję z niepokoju....

• 2 weeks later...
Posted

przyszłam sobie poprawić humor do Tobiaszka, bo mi od wczoraj od śmierci Jasia z reklamówki tak nijak :-(

a zawsze jak widzę Tobiaszka w luksusach to mi się na sercu lepiej robi

Posted

Nie ma dnia,żeby Tobiaszek nie usłyszał komplementu-czy to od domowników czy jak jesteśmy na spacerze... A on nadal skromny i przesympatyczny :loveu:

Muszę wreszcie się zebrać i poopowiadać o moim Szczęściu. Jutro... ;)
A póki co-zdjęcia "pokastracyjne" (drugi dzień po operacji)

Mięciuch?
Czeka na nas w przedpokoju,gdy wracamy ze spaceru.
Gdy zdarzy się,że Tobiaszek zapiszczy-biegnie do niego,liże go po uszach i łapkach i Tobiaszek się uspokaja.

Ale najlepsze jest jak czasem tworzymy pociąg :p
Ja np. czegoś szukam i kręcę się po całym domu. Za mną krok w krok chodzi Tobiaszek a za nim Mięciuch

Posted

Ten wątek rzeczywiście stał się, jak zauważyła Ajula, lekiem na różne smutki. Zdjęcia są po prostu zajebaszcze (jak to nasza złota młodzeiż mawia :evil_lol:), a uwaga, że Mięciuch pociesza Tobinka gdy temu jest źle to już po prostu RULLLLLEEEEZZZZ (też nasza polska młodzież :evil_lol:)

nie mogę się doczekać na nowe info!!:multi: (a Tobunia widzę lekko oszołomiona po stracie przymiotów męskich :eviltong::evil_lol:)

Posted

boskie ma to białe uszko w plamki...

miecicu sie zakochał, co? super! taka sztama miedzy zwierzakami to świetna rzecz. chciałabym ,żeby zosia tak z jakims pieskiem głeboko się zaprzyjaźniła.... ale ona nie chce.... :shake:

Posted

no jak na porządnego faceta ekhme ekhme (bezjajecznego :evil_lol:) przystało i chrumkanie i pasja jest :loveu:

Mój Gejzi siedzi ze mną i z pewnym zdumieniem potraktował moją uwagę "patrz, to ten piękniś którego chciałeś pogryźć", pokręcił łebkiem w zadumie :evil_lol: