Jump to content
Dogomania

Jak wygląda strach? Strach to Monika- ma cudowny dom! Foty ost. str.

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety Monika (nazywana nie wiedzieć czemu Zosią w schronisku) nie załapała sie na wyjazd do Niemiec... to taki kochany psiak!! Monika boi sie nowych sytuacji, jest raczej lękliwa. Daliśmy Monie do boksu Marzyciela- ale wyskoczyła z niego :-(

Posted

agatkia napisał(a):
Niestety Monika (nazywana nie wiedzieć czemu Zosią w schronisku) nie załapała sie na wyjazd do Niemiec... to taki kochany psiak!! Monika boi sie nowych sytuacji, jest raczej lękliwa. Daliśmy Monie do boksu Marzyciela- ale wyskoczyła z niego :-(

A koleżanka Marzyciela z którą był wczesniej załapała się na nowy domek ? wesoła z niej psina była ;)
Monisia /Zosia tez znajdzie domek .... ale jak długo jeszcze będzie musiała czekac :cool3:

Posted

lunarmermaid napisał(a):
Rzeczywiście lękliwa,tzreba z nią popracować.Tylko kto i kiedy miałby na to czas??:shake:

Jestem w schronisku dość rzadko (1, 2 w tygodniu), ale mimo to postaram sie troszkę z Moniką popracować, zabrać ja na spacerek, przekonać jedzonkiem... :-( Zresztą nie jest tak super najgorzej- były gorsze przypadki. Monika mimo wszystko CHCE zaufać.

Posted

Rossa napisał(a):
A koleżanka Marzyciela z którą był wczesniej załapała się na nowy domek ? wesoła z niej psina była ;)
Monisia /Zosia tez znajdzie domek .... ale jak długo jeszcze będzie musiała czekac :cool3:

Po Sarę vel Sabę- koleżankę Marzyciela przyjechała Pani, która znalazła ogłoszenie w lokalnej telewizji. Myślę, ze psinka będzie miała dobrze, Pani późnym wieczorem po nią jechała, nie chciała czekać.