Rossa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Monisiu , skaczemy na pierwszą , też musisz znaleźć domek:roll: Quote
lunarmermaid Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Monisiu,jesteś taka śliczna - znajdź swój domek!!! Quote
agatkia Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Niestety Monika (nazywana nie wiedzieć czemu Zosią w schronisku) nie załapała sie na wyjazd do Niemiec... to taki kochany psiak!! Monika boi sie nowych sytuacji, jest raczej lękliwa. Daliśmy Monie do boksu Marzyciela- ale wyskoczyła z niego :-( Quote
lunarmermaid Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Rzeczywiście lękliwa,tzreba z nią popracować.Tylko kto i kiedy miałby na to czas??:shake: Quote
Rossa Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 agatkia napisał(a):Niestety Monika (nazywana nie wiedzieć czemu Zosią w schronisku) nie załapała sie na wyjazd do Niemiec... to taki kochany psiak!! Monika boi sie nowych sytuacji, jest raczej lękliwa. Daliśmy Monie do boksu Marzyciela- ale wyskoczyła z niego :-( A koleżanka Marzyciela z którą był wczesniej załapała się na nowy domek ? wesoła z niej psina była ;) Monisia /Zosia tez znajdzie domek .... ale jak długo jeszcze będzie musiała czekac :cool3: Quote
agatkia Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 lunarmermaid napisał(a):Rzeczywiście lękliwa,tzreba z nią popracować.Tylko kto i kiedy miałby na to czas??:shake: Jestem w schronisku dość rzadko (1, 2 w tygodniu), ale mimo to postaram sie troszkę z Moniką popracować, zabrać ja na spacerek, przekonać jedzonkiem... :-( Zresztą nie jest tak super najgorzej- były gorsze przypadki. Monika mimo wszystko CHCE zaufać. Quote
agatkia Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Rossa napisał(a):A koleżanka Marzyciela z którą był wczesniej załapała się na nowy domek ? wesoła z niej psina była ;) Monisia /Zosia tez znajdzie domek .... ale jak długo jeszcze będzie musiała czekac :cool3: Po Sarę vel Sabę- koleżankę Marzyciela przyjechała Pani, która znalazła ogłoszenie w lokalnej telewizji. Myślę, ze psinka będzie miała dobrze, Pani późnym wieczorem po nią jechała, nie chciała czekać. Quote
lunarmermaid Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Dobrze,że choć trochę psiaków znajduje domki.Monisia też znajdzie... Quote
agatkia Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Zosiencja na górę!! Poakzać się, ale już!! Quote
Rossa Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Zosiomonisia;) na górę , nie ociągamy sie ;) Quote
Rossa Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Przydałby ci się prezent na święta.... np. kochający domek :roll: Quote
agatkia Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Moniczko, nie wiem już, jak szukać, żeby znaleźć...:-( Quote
lunarmermaid Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Moniczko,jesteś taka piękna i po prostu nie masz wyjścia - musisz znaleźć swój dom!!!;) Quote
Recommended Posts